Izogibajte se finančnim težavam v vašem odnosu (1. del)

Kazalo:

Izogibajte se finančnim težavam v vašem odnosu (1. del)
Izogibajte se finančnim težavam v vašem odnosu (1. del)

Video: Izogibajte se finančnim težavam v vašem odnosu (1. del)

Video: Izogibajte se finančnim težavam v vašem odnosu (1. del)
Video: Лучшие туристические МОШЕННИЦЫ Таиланда | Объяснение ... 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

z Laura Adams

Ali ste vedeli, da ženske nadzorujejo več kot polovico vsega bogastva v ZDA? V novi knjigi Sedem biserov finančne modrosti: Ženski vodič za uživanje v bogastvu in moči,Carol Pepper in Camilla Webster dajejo ženske neprecenljive nasvete o tem, kako upravljati tako denar kot njihovo življenje.

Danes sem navdušen, da sta Carol in Camilla kot moji gostje v tej posebni dvomestni seriji, kjer se boste naučili strategij, da bi našli ljubezen svojega življenja, ki je tudi vaša odlična finančna tekma.

In fantje se ne počutijo izpustiti, ker obstaja tudi veliko finančne modrosti za vas! Z razumevanjem ženske perspektive o dating in odnosih boste natančno vedeli, kaj storiti in reči, da bi pritegnili partnerja svoje sanje.

Sponzor: Poskusite GotoMeeting s HDFaces Today Free za 30 dni!"> Več člankov in virov, ki vam bodo morda všeč:

Družinska finančna sredstva: kaj pričakovati, ko pričakujete Kdo potrebuje življenjsko zavarovanje? Ti si! Kako zakon vpliva na vašo kreditno oceno Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat - dobite papirno knjigo ali ebook danes!

Get More Money Girl!

Obstaja velik arhiv preteklih člankov in poddaj, če vnesete tisto, kar želite izvedeti v vrstici za iskanje na vrhu strani. Tukaj so številna mesta, s katerimi se lahko povežete z mano, izvedite več o osebnih financah in vprašajte svoje vprašanje o denarju:

  • Pinterest
  • Money Girl podcast na iTunes (lahko se naročite!)
  • E-pošta: [email protected]

Kliknite tukaj, da se prijavite za brezplačni novic o denarju!

Prenesite FREE poglavja iz Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat

Če želite izvedeti, kako priti ven iz dolga, prihranite denar in zgradite bogastvo, dobite kopijo moje knjige Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate vedeti o denarju, ne da bi vas obogatil s tem, kar vam ni. Na voljo je v vaši najljubši knjigarni v tiskani obliki ali kot e-knjiga za vaše Gorljivi, Nook, iPad, PC, Mac ali pametni telefon. Lahko celo prenesete 2 brezplačna poglavja knjige na SmartMovesToGrowRich.com!

Image
Image

Prednostna fotografija znamke Shutterstock Več nasvetov iz denarja

Priporočena: