Priročnik za naprave: poiščite pravi stil za vašo kuhinjo

Kazalo:

Priročnik za naprave: poiščite pravi stil za vašo kuhinjo
Priročnik za naprave: poiščite pravi stil za vašo kuhinjo

Video: Priročnik za naprave: poiščite pravi stil za vašo kuhinjo

Video: Priročnik za naprave: poiščite pravi stil za vašo kuhinjo
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Oktober
Anonim

Izbira primernih naprav za vašo kuhinjo ni potrebna.

Ne glede na velikost, je vaša kuhinja srce vašega doma, kraj, kjer se družijo in prijatelji zbirajo. Torej je seveda samoumevno, da želite, da bi vaš prostor čim bolj udobno in funkcionalno. In verjamete ali ne, vaše naprave so velik del tega.

"Najpomembnejše stvari, ki jih je treba upoštevati pri nakupu kuhinjskih aparatov, so vaša postavitev in proračun," pravi Vincent Laino, registrirani arhitekt s Sawicki Tarella Architecture + Design v New Yorku. "Običajno želite ustvariti delovni trikotnik med vašo ponudbo, hladilnikom in umivalnikom."

Toda, kaj zapolniti s tem trikotnikom? Če ste že kdaj kupovali aparate, veste, da so možnosti neskončne. Tukaj je vodnik za izbiro pravih orodij, ki temeljijo na vašem prostoru.

Kuhinja kuhinje

Številni stanovanjski in stanovanjski objekti imajo kuhinjo kuhinje - omare in naprave tečejo vzporedno med seboj, zato je čim večji del vaših kvadratnih posnetkov ključen.

Laino priporoča namestitev plitega pomivalnega stroja pod ponorom, ki sprosti prostor za osnovne omare. Predali za pomivalni stroj so tudi odlična možnost za manjše kuhinje, ker vam omogočajo, da delate lahke obremenitve, ne da bi zapravljali energijo.

Odločite se za mikrovalovno pečico, da preprečite visečo kos v kuhinji. Poiščite 30-palčni obseg, ki bo prihranil prostor brez žrtvovanja gorilnikov ali uporabe pečice. Upoštevajte tudi hladilnik z zamrzovalnikom v obliki predalčka, ki lahko zavzame manj prostora kot vzporedni model.

Proračun kuhinja

Medtem ko lahko sanjate o napravah vrhunske kakovosti (zdravo, Viking razpon!), vam ni treba porabiti sreče, da bi dobili čudovite pripomočke, pravi Laino. "Držite se preprosto, iz nerjavečega jekla."

Poiščite hladilnik v globini ohišja, ki je videti kot vgrajen, lahko pa vam prihrani tisoče dolarjev in ne zahteva namestitve po meri. Namesto ločene kuhalne plošče in stenske pečice se odločite za razpon.

Če vaš proračun omogoča, se zmešajte za eno točko, ki vam najbolj ustreza, kot je vino hladilnik ali drugi umivalnik. Na ta način se ne boste počutili, kot da bi morali žrtvovati uživati v kuhinji, da bi prihranili denar.

Gurmansko kuhinjo

Če ste resni kuhar in občutite, da se vaš utrip počuti ob pomisleku, da obnovite svojo kuhinjo, so možnosti neskončne.

"Komercialne naprave so najpomembnejše," pravi Laino, zato začnite z uporabo Jenn-Air, Viking, Sub-Zero in inventarja inventarja Thermador. (In primerjajte uspešnost in ocene. Poročila potrošnikov je dober vir za to.)

Splurge za stenske pečice, kuhalne plošče z visoko-Btu gorilniki, opaženi hladilniki in parne pečice. Oh, in bodite prepričani, da kupite superquiet pomivalni stroj, tisti z vidnim časovnikom, tako da ne pozabite, da je vklopljen!

Sodobna kuhinja

Eleganten pokrovček je lahko osrednja točka sodobne kuhinje (in funkcionalna preveč!), Če pa ste bolj minimalistična, vlagajte v vgradno kuhalno ploščo z brezšivnim pokrovom, kar bo povečalo nasprotni prostor.

Okolju prijazne naprave se vam morajo pritožiti, zato poiščite nalepko Energy Star na kateri koli napravi, ki jo kupite, in na pomivalnih strojih, kot so "polovična obremenitev", "varčevanje z energijo" ali "brez toplotnega sušenja". Upoštevajte tudi indukcijsko kuhališče, ki sprošča manj toplote kot standardni štedilniki.

Priporočena: