Anatomija začetka post-mortem: Kaj je šlo točno, kaj je šlo narobe

Anatomija začetka post-mortem: Kaj je šlo točno, kaj je šlo narobe
Anatomija začetka post-mortem: Kaj je šlo točno, kaj je šlo narobe

Video: Anatomija začetka post-mortem: Kaj je šlo točno, kaj je šlo narobe

Video: Anatomija začetka post-mortem: Kaj je šlo točno, kaj je šlo narobe
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Pred nekaj meseci, ko sem vas vprašal, ali bi vas radi zanimali za več informacij o poslovni strani "Naučil vas bom bogat", je več kot 400 oseb pustilo komentar, ki pravi, da. Torej, tukaj je malo v notranjosti za kaj se dogaja za prizori na poslovni strani.

Začetek Earn1k - za moj novi tečaj o poučevanju ljudi, kako zaslužiti prvih 1000 $ na strani - je bil eden od največjih, ki sem jih kdaj naredil. Prejšnji teden, ko so se začeli pojaviti prah, sem z mojo ekipo opravil postmortalni klic in mislil sem, da bom s tem delil nekaj rezultatov.
Začetek Earn1k - za moj novi tečaj o poučevanju ljudi, kako zaslužiti prvih 1000 $ na strani - je bil eden od največjih, ki sem jih kdaj naredil. Prejšnji teden, ko so se začeli pojaviti prah, sem z mojo ekipo opravil postmortalni klic in mislil sem, da bom s tem delil nekaj rezultatov.

Čeprav se zdijo temni in zlobni, "post mortem" so nekatere izmed najbolj uporabnih stvari, ki jih lahko naredite pri zagonu novega projekta. Postmortem je preprosto analiza tega, kaj je delovalo, kaj ne, in kaj se lahko naučiš, da se naslednjič izboljšuješ. To vam pomaga ohraniti ostro in ostati pred 99% ljudi, ki tega ne delajo (učinek Craigslist Penis v akciji).

Tukaj je nekaj stvari, ki smo se jih naučili, ki bi lahko pomagali, ko poskušate zaslužiti več denarja ali začeti svoj projekt.

* * * Stroški zadevajo - vendar ne toliko kot prihodki. To še zlasti velja, če so stroški nespremenljivi, kot je enkratna pristojbina za sistem podpore. Z drugimi besedami, lahko skripate in ščepec plačate nekdo 2.000 ali 3.000 dolarjev. Ali pa lahko naredite še 10x več z boljšim proizvodom / trženjem in naredite točko nepomembno. To je koristna za sproščanje neverjetne vsebine, ne pa za zagonsko BS, ki jo lahko kopira vsakdo.

Merjenje je pomembno, vendar izberite svoje bitke. Rad bi se izmeril na številnih področjih. Ampak to je prišlo do odločitve, da nekaj izmeri - ali pa samo izboljšati svojo intuicijo. Odločili smo se izboljšati začetek in ne merili vsega. Slaba stran je, da ne vem točno, kaj je povzročilo nekaj naših rezultatov. Upam, da jo bomo razumeli v prihodnjih lansirnicah.

Veliko komunikacijskih težav. Ko postanete več kot 2 osebi, se komuniciranje začne zelo zapleteno. Uporabili smo PBworks, Google Dokumente, Etherpad, e-pošto in telefon ter še vedno nismo vsi na isti strani. Zato je toliko orodij za sodelovanje. To je tudi razlog, zakaj je tako težka težava.

Smudno podrobno varnostno kopiranje. Po tehnični snafu, ki me je v desetih minutah stalo več kot 10.000 dolarjev, smo ustvarili nenavadno natančen kontrolni seznam, vključno …

MOŽNI PROBLEM - REŠITEV

… z vsemi možnimi tehničnimi težavami, s katerimi bi se lahko srečali. To je bilo podrobno opisano na ravni, ki je bila, če je moj internetni internet neuspešen, moje čevlje že bilo, zato sem lahko odšel v hišo prijatelja, ki je stala, da bi lahko skočil nazaj na spletno oddajo.

Tega še nikoli nisem skrbel v svojih prvih dneh in ne bi smeli, če prvič sprožiš nekaj. Toda zdaj, ko letno raste, me lahko veliko časa stane celo nekaj minut začetka izpada. (In jaz sem samo majhen igralec. Predstavljajte si, kakšne vire se tako posveti družbi, kot je Amazon.)

Za uporabnike, ki nikoli ne bodo postali kupci, so rdeče zastave. V mojem zadnjem podjetju je naš vodja prodaje mi povedal zanimivo stvar: Rekel je: "Ko se obrvi pokličejo in prosijo za XXX [določeno besedo], nikoli ne bodo kupili." Z drugimi besedami, ne-kupci se identificirajo z določenimi frazami, in se jih morate naučiti identificirati. Za Earn1k, ko je nekdo vprašal FIRST: "Koliko stane to?" Vedel sem, da verjetno nikoli ne bi kupil. To je zato, ker so se osredotočili na stroške, ne na vrednost. Ljudje, ki so vprašali: »Koliko mi lahko to pomaga, in kako vem, da je to vredno?« Je bilo veliko bolj verjetno, da bi kupili.

Ljudje bodo plačali za vsebino, če boste izkazali dovolj vrednosti. Prodali smo iz našega 2,997 $ 1 uro saj smo mesec dni preživeli ljudi, ki se osredotočajo na vrednost, ne pa na stroške. Nikoli nisem pričakoval prodati. Vendar zdaj vem, da sem podcenjen na tem nivoju. Torej naslednjič, ko bo šel gor - dramatično.

Blogi imajo izjemno spremenljivost v kakovosti uporabnikov. Večina spletnih dnevnikov ima 90% freeloaderjev, ki so ljudje, ki nikoli ne želijo plačati ničesar in postanejo jezni, ko blogger zaračuna ničesar. Obožujem te ljudi, da se čim hitreje izognemo bliľnjemu bratu. Medtem ko bo blog ostal brezplačen, sem vam dosledno pokazal, zakaj je plačevanje za vrednost pomembno, in zdaj imamo občinstvo ljudi, ki so pripravljeni vlagati vase - in ne verjamejo v sindrom fiksnega pita.

Ljudje všeč, ko obrnete stran iz poslovnih razlogov. Zavrnil sem več kot 100.000 kupcev. Kričal sem k ljudem, ki so vprašali, ali bi se morali pridružiti, medtem ko so še vedno imeli dolg po kreditni kartici, in jim rekel, naj nadzorujejo svoj dolg, preden se vrnejo. Povrnili smo 1.500 dolarjev strank, ki so slabo ravnale z osebjem iwillteach in ji poslale embalažo. In namenoma nisva služila 75 000 $ + (glej spodaj).

Presenečeni smo bili: Ljudje so to LOVORI. Zaradi tega so se prijavili več. Zakaj? Ker so vedeli, da žarišče ni, da bi vsakogar vztrajali in čim več denarja. Kot sem jim rekel: Ne želim vsakogar.Hočem prave ljudi. «Ljudje se odzovejo, ko vedo, da je nekaj prilagojeno njim, ne vsak.

Izmerite svoje projekcije in ugotovite, kje ste narobe. Na začetku vsakega projekta ustvarim preprosto preglednico / tabelo rezultatov, ki jih projekturam. Prvih petkrat boste to storili, boste grozni. (Enkrat sem naredil projekcijo in pozabil sem vključiti eno konverzijo # …, kar pomeni, da so bili moji rezultati 90-odstotni … v "slabi" smeri.). Toda vsak zaporedni čas se boste naučili majhnih načinov, kako se izboljšati. V tem primeru smo ustvarili 3 projekcije - Low, Middle, High - in nato primerjali projekcije z "dejanskimi" rezultati. Naučili smo se nekaj zanimivih stvari, vključno s področji, na katerih smo se popolnoma pozabili vključiti. Naslednjič bomo bolje.

Problem 75.000 $: Kot sem rekel, smo prodali iz našega najvišjega (2.997) nivoja. Tukaj je zanimiva stvar: lahko bi prodal vsaj dvakrat toliko sedežev v preostanku začetka. Ampak sem namenoma zavrnil 75.000 dolarjev prihodkov. Ali lahko kdo ugani zakaj?

* * *Vem, da je to drugačen od večine stvari, ki jo pišem na iwillteachyoutoberich, vendar upam, da je bilo to v pomoč. Sporočite mi, če imate vprašanja in odgovoril jim bom v pripombah.

Priporočena: