Analiza 1000+ odgovorov na IWillTeachYouToBeRich raziskave in nekatere nove odločitve

Analiza 1000+ odgovorov na IWillTeachYouToBeRich raziskave in nekatere nove odločitve
Analiza 1000+ odgovorov na IWillTeachYouToBeRich raziskave in nekatere nove odločitve

Video: Analiza 1000+ odgovorov na IWillTeachYouToBeRich raziskave in nekatere nove odločitve

Video: Analiza 1000+ odgovorov na IWillTeachYouToBeRich raziskave in nekatere nove odločitve
Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2023, September
Anonim

Imam podatke iz moje raziskave spodaj! Zaradi branja sem se želela smejati, jokati in bruhati. Tudi, če moja mama ni prebrala te strani, bi vam povedala nekaj drugih stvari, zaradi katerih sem si želel narediti. Kakorkoli že, to je bilo prvič, ko sem poskušal razumeti več o tebi in človeku, bil sem presenečen. Analiza je dolga, a resnično vas spodbujam, da vzamete nekaj minut, da jo preberete, da vidite, kam grem s to spletno stranjo.

Metodologija: V zadnjih 48 urah sem raziskal več kot 1.000 bralcev https://www.iwillteachyoutoberich.com.

Starost: Okoli 1/3 ste nedavne gradi. Veliko presenečenje: Druga največja demografija je 30-39 let. Nisem imel pojma.

Image
Image

Spol: Približno 77% ste moški, 23% ženske. Zaradi tega je žalost zaradi številnih razlogov.

Image
Image

Kako pogosto preberete to spletno mesto: RSS bralci pretežno berejo vsak dan vsak dan, medtem ko obiskovalci www.iwillteachyoutoberich.com večinoma prebirajo tokrat nekajkrat na teden.

Image
Image

Kako dolgo si bil bralec: Večina vas je novih bralcev v zadnjih 6 mesecih. Ta žive z mojimi podatki o prometu. Večino moje rasti sem videl v zadnjih 6-9 mesecih.

Image
Image

Naročnik novic? Glede na te podatke je več kot polovica vas. Ne verjamem, čeprav; to je samozaporni dejavnik (npr. ljudje, ki so odgovorili na mojo zahtevo, da izpolnijo anketo, so isti ljudje, ki se bodo verjetno prijavili na glasilo. Prijavite se tukaj brezplačno in dobite članke, ki jih nikoli ne napišem za blog ). Vem, da ima moj glasnik le del celotnega števila bralcev te strani.

Image
Image

Kako ste slišali o iwillteachyoutoberich.com: Večina ljudi je slišala o tej spletni strani iz drugega spletnega dnevnika. Drugi korak je bil Google, nato pa še nekaj drugih spletnih mest (Digg, okusno, itd.). Eden od teh dni moram optimizirati iskalnost tega spletnega mesta za iskalnike (če mi lahko pomagate, povejte mi).

Image
Image

Lokacija: Moje anketno vprašanje je bilo napačno, zaradi česar je težko pravilno analizirati to, vendar večina živi v ZDA. Obstaja pa tona mednarodnih bralcev.

* * * Kaj vam je všeč o IWillTeachYouToBeRich? Odgovori na to vprašanje so mi segreli srce. Velika večina všeč mi je pisanje in govorite o mojih objavah z besedami, kot so "enostavno", "ne izčrpajoče", "smešno", "pošteno" in "verjamem ti." Mnogi od vas so omenili, da cenim, da vstanemo in začnemo delati nekaj. Nekaj od vas ni bilo všeč mojim šalam, vendar sem vas samo zavrnil, ker ni smešno. Večina vas všeč, ko se izmučim neumnih ljudi. Odlično!

Nekaj odgovorov na Kaj ti je všeč o IWillTeachYouToBeRich?

"Neposredni ton, ki ni naklonjen, a humorozno tleti včasih. Investicijsko svetovanje je super in v resnici vzame skrivnost stvari."

"Dostopni ste; Mislim, da ste me po elektronski pošti vrnili s podporo v 30 minutah po elektronski pošti. To zavzame vaš čas in energijo in ne dobiš ničesar … Vem, da nisem sam, ko rečem, če bi kdaj imel kakršen koli način, da ti pomagam, bi to storil ob kapljanju klobuka."

"Uživam v Ramitovem slogu pisanja in preprostih / praktičnih nasvetih … Prav tako zelo uživam v svojih ranah, ki so smešno."

"Ustrezne poštene informacije. Nič, kar ne potrebujem. Ne moti oglasi na celotni strani. Ramit je naredil nalogo, da brezplačno vzgaja ljudi, kot sem jaz, da je dovolj prostega časa, da je dovolj pameten, da ve, da mu bo to dolgoročno koristilo in da mu ne bo treba biti neposreden vir dohodka."

"Praktično, na zemljo. brez hroma "hitro popravi."

"Pomagala si mi samo, da sem spoznala, da nisem edina oseba na svetu s finančno občutljivostjo … a malo nas je. S telefonom ste se pogovarjali tudi o podjetništvu in nekaterih poslovnih idejah. To je absolutno zvonec. Kdo bi še to storil?"

»Vaš kot - ciljanje na otroke. Bog! Želim si, da me je nekdo zgrabil ME, ko sem imel 23 let. In to, da preprosto preprosto preprosto preprosto držite korake svojega načrta. Prizadevati je, da ne sledite. In da ste pismeni. Woohoo! Nisem še našel napačnega ali slovničnega sollecizma. Boste moji sin?"

* * * Katere stvari lahko storim, da bi bilo bolje? Več objav. Odziv # 1 na to vprašanje je bil »Več objav«. To me naredi srečo in žalostno. Res sem mislil, da sem objavil veliko! Na eni strani je laskavo slišati, da želite prebrati več. Ampak tudi jaz moram biti realističen glede tega, koliko lahko objavim - še posebej dolgih člankov, ki imajo veliko časa za pisanje. To je enako kot delo: lahko začnete z vožnjo 20 milj na dan in dvignite 200 funtov, vendar boste izgoreli čez teden, in to je brez vrednosti. Precej bolj bi se vadil manj, vendar bi bil trajnosten - tako kot pri pisanju tega spletnega dnevnika. Čeprav se mi zdi, da napišem vrh moje glave, potrebuje veliko načrtovanja in raziskav.

Ugotovil sem tudi, da natančno veste, kdaj napišem objavo, ki je podpar (npr. Objava »Imam nov tie«).Kakorkoli že, poskušal bom kar najbolje objaviti čim pogosteje, vendar bodite potrpežljivi in se spomnite, da imam še veliko drugih stvari, ki se dogajajo.

Poglejte in organizirajte spletni dnevnik. Odziv # 2 je bil izboljšati videz in organizacijo tega spletnega dnevnika. Približno 5 milijonov od vas se je pritožilo zaradi smešnega drsenja na iwillteachyoutoberich.com. Kot uporabnik, mi je to pomembno. To je tudi nekaj, kar sem mislil storiti, ampak, odkrito, delal in imel sem več pomembnejših stvari. Kakorkoli že, jaz bom to naredil na svojem seznamu opravil. Prihaja: boljši arhivski sistem (bog, vem), lažje berljivost in boljše komentiranje. Ko boste dobili na stotine delovnih mest, se začne težko upravljati.

Ostanite na temo ali razširite? Veliko vas je hotel, da napišem več o podjetništvu. Drugi so želeli, da ostanem na temo in pišem več o osebnih financah, vključno z bolj naprednimi temami. Torej, tukaj je dogovor: imam ton in ton več, da bi napisal o osebnem podjetništvu. Imam tudi več stvari, da bi pisal o osebnih financah, še posebej zdaj, ko ste se lotili svojih računov. Poskušal bom narediti malo od obeh, vendar je vedno težko doseči ravnotežje med bivanjem na osebnih financah in razširjanjem na druge stvari, za katere menim, da so v redu. Uporabil bom svojo presojo, vendar nikoli nisem bil kdo, ki bi ostal na eni stvari za vedno.

Več načrtovanja. Zanimiva stvar, ki sem se ga naučila, je, da si veliko želiš doslednost: kaj prihaja? Lahko vodite redno serijo ob petkih? Kako ste dobili nov govorni koncert? Odločil sem se narediti nekaj takega, ki se začne v naslednjih nekaj tednih, zato bodite prilagojeni. Na splošno bom poskušal biti bolj pregleden glede tega, kaj prihaja in na kaj delam.

Več doslednosti. Nadaljeval bom z daljšimi serijami, ki jih vodim, kot je serija preobrazbe leta 2006. Prav tako bom bolj discipliniran glede pošiljanja glasila bolj pogosto.

Priporočila za storitve in spletna mesta. To me je res presenetilo: veliko priporočil za storitve, ki sem jih uporabil, kot so bančni računi, kreditne kartice, zavarovanje itd. Zelo sem bil neodločen pisati o določenih podjetjih iz strahu, da bi mislil, da sem prodajal do neke družbe. Ampak iz teh povratnih informacij se mi zdi, da sem zaslužil dovolj zaupanja, da bi govorili o storitvah, ki jih imam rad in sovražim. Pravzaprav sem dobil tone pozitivnih povratnih informacij iz mojega delovnega mesta na ING in drugih visokonapetostnih računih, zato bom s svojimi izkušnjami poskušal deliti o podjetjih, ki so mi všeč - in jih ne maram. Omenili ste tudi želijo, da se povežem z drugimi blogi / spletnimi mesti, ki sem jih prebral. Ni problema. Na koncu sem bil zelo vesel, da vidim nekaj odgovorov o pisanju o ženskah in denarju. To je bilo v mislih že dolgo in na seznamu opravil.

Stvari, ki jih ne bom naredil. Ampak … obstaja nekaj stvari, ki si jih želiš, da ne bom delal. Nekateri ljudje želijo posebne priporočila za zaloge. Žal mi je, tega ne delam. Drugi želijo, da pišem o tem, da bi odšla iz dolga. Iskreno, mislim, da je eden od edinstvenih delov te spletne strani, da ne obravnavam vsakogar, kot da ima tone dolga. Pišem o veselju, ne gledam nazaj, zato ne bom porabil veliko časa na strategijah za zmanjševanje dolga. Če iščete to, obstaja veliko dobrih blogov. Priporočam tudi Suze Ormanovo najnovejšo knjigo.

Drugi želijo, da pišem o starejših vprašanjih, kot so ljudje, ki so 30 let. Torej … storil bom nekaj tega, toda odkrito, nisem 30 let, zato se raje osredotočim na mlajše ljudi. Starejši ljudje: Prosimo, ugotovite, da se to veliko nanaša na vas, tudi če posebej omenjate mlade (in sem vas motil v eni od mojih nedavnih objav, da ste artritični). Približno trilijonov si hotel, da napišem več člankov. Poskusil bom, vendar je blogging del mojega življenja, ne pa vse, in rad bi objavil nič kot neumna povezava z novimi cenami Fed ali najnovejšo varnostno funkcijo podjetja Emigrant Direct. Nazadnje, ne bom te obravnaval kot idiote. Številni ljudje so me prosili, naj napišem krajše članke in vključim manj povezav, da ne bi bili "moteni". To je moronsko.

Nekaj odgovorov na kaj 3 stvari bi lahko naredil, da bi bilo bolje ?:

Več Ramit: Namesto, da bi se majhne objave opravičevale zaradi odsotnosti s tega spletnega dnevnika, vzemite čas, da svetu zagotovite posodobitev tistega, kar ste počeli. Zavedam se, da je veliko poslovnih posegov občutljivih informacij, a veliko ljudi, ki sem jih vključil, bi rad občasno slišal Ramitove najnovejše in največje osvajalce ali vplive.

"V zadnjem času je bilo veliko člankov, ki so se zdele izven teme na izvirno temo, ki sem jo spoznal."

"Pogostejše ali doslednejše objave. Nekoliko ste v neskladju. Rad bi vedel, da lahko računam na vas za delovno mesto vsak dan, vsak drugi dan, vsak tretji dan, dvakrat na teden, ne glede na to."

"Zaženite več scenarijev … na primer, če imate zdaj 1000 dolarjev," to bi jaz naredil "…"

"Naredite vsebino lažje za navigacijo."

"Več serij (es) (in držite se serije z redno posodobitvijo." Ponudba denarja za ponedeljek "ali podobno, za mesec bi bilo lepo. Mislim, da se nagibate k distanciranju iz daljših serij in bi bilo dobro, da bi ohranili struktura.)"

"Imate več povezav do drugih dobrih spletnih mest. Uvedba drugih dobrih spletnih dnevnikov."

Več člankov o osebnih financah in naložbah.- Manj člankov o tem, zakaj je zdaj pomembno vlagati. Mislim, da si že preveč napisal. - Vsakdo, ki bere vaš spletni dnevnik, je prav brez koledža ali 23-24 let.

* * * Povej mi zgodbo. Kako je blog IWillTeachYouToBeRich spremenil vaše stališče ali vedenje o tem, da je Rich? Eden konkreten primer bi bil super. Pred letom dni sem napisal delovno mesto, imenovano »velik strah, ki ga imam na tej strani«, v katerem sem govoril o tem, kako se bojim, da bi veliko ljudi prebralo spletno stran, vendar ne bo ukrepalo. Tako sem srečen, da to ni tako.

Po branju mojega spletnega dnevnika počnete vse vrste stvari: biti bolj skromen. Prihraniti denar. Odpiranje pravilnih računov. Vlaganje denarja. Učenje o dodeljevanju sredstev. Razpravljate s svojimi prijatelji o tem, kaj pomeni Rich. Razmišljate o izbiri denarja. In biti ZAVEDEN, kaj delate.

Všeč mi je to, zato ne bom govoril o tem, ampak vam bom pokazal nekaj citatov od resničnih ljudi, tako kot ti in jaz, ki so začeli na poti k Bogu.

"Všeč mi je, da ustvarim proračun in se z njim držim. Torej, ko sem porabil 50 $ / mesec za prehranjevanje, se skoraj vedno držim. Ko sem prebral tvojo delovno mesto o tem, da bi vsak teden plačal nekaj več, ker si ga lahko privoščimo, sem nekaj razmišljal. Prepričal sem se (s pomočjo vašega spletnega dnevnika), da se moram zdaj in tam splavljati. V zadnjih dveh tednih sem šel tudi na dve počitniški progi in ljubil vsako sekundo. V skoraj 8 mesecih nisem vzel počitnic in po prihodu domov sem spoznal, da se moram bolj pogosto počutim na počitnicah. Dan po prihodu domov sem bil na delovnem mestu in odšel na vaš blog, da vidim, da ste objavili o tem, kako delati stvari zdaj. Ne morem se več strinjati in zdaj bom naredil še več stvari, saj imam čas in jih lahko privoščim."

"Vzrok ste mi, da nehate čakati, odstraniti vse ovire in finančno nadzirati moje življenje. Začel sem aktivno vlagati, vzpostaviti varčevalni račun z visokimi obrestmi, maksimirati svoj 401k, začel postavljati lastno podjetje in se osredotočiti na stvari, ki jih želim narediti v življenju."

"Resnično mi je bilo všeč tvoje ovire … Na koncu sem se vrnil v telovadnico, da bi zaradi tega delal."

"Reorganiziral svoje bančne račune na račun" Prejeto - odhodna fiksna plačila "(vključuje prenos denarja v druge račune)," nadaljujte, porabite vse, kar tu živite vsak dan ", in kratkoročni varčevalni račun ter "upokojitev" račun. Moja celotna situacija denarnega toka še nikoli ni bila lažja in zahteva manj časa, kot je od takrat."

"Na banki sem se spomnil blog, ki ste ga napisali o tem, da ste se opustili plačilo bančnih provizij -" včasih je vse, kar morate storiti, je vprašati ". Torej, sem povedal bančni gospe "Hej, moj oče je bil tukaj že toliko let in bla bla bla, ali mi lahko daste popust na menjalni tečaj?" Posvetovala se je s svojim šefom in z 10 pavzami iz tečaja Forex! Takrat sem prihranil 500 Rs."

"Vedno sem mislil, da so upokojitveni računi za stare ljudi, ampak odkar sem na tvojem delovnem mestu, sem odšel z riti in odprla Roth IRA. Sem diplomant, ki gleda na nekaj več let gradske šole in preživi na flautah, vendar si resno razmišljam o svoji finančni prihodnosti in zdaj sem eden najbolj finančno pripravljenih študentov fizike, ki jih poznam."

"Bodite zanimivi, če me zanimajo: to počnem zdaj na zabavah. Preveč sem govoril o sebi, zlasti zato, ker delam na Googlu, tako da so vsi radovedni zame. * Samo to naredite zdaj: popravil sem stranišče, namesto da bi le počakal in delal kasneje: kasneje je bil slabši kot zdaj. Prav tako to storim z odstranjevanjem smeti, itd. Majhne stvari, vendar se mi zdi dobro, da ne odlašate."

"Stopil sem v Starbucks!"

"Takoj po božiču sem imel približno 3.000 dolgov s kreditno kartico, manj kot 1000 v banki, pri čemer je bilo dodatnih 500 prihrankov in 200 v nekaterih Roth IRA, ki sem jih začel 2 leti prej. Šest mesecev kasneje sem izplačal svoj dolg, imam 2.000 v banki, 1.000 prihrankov in 1.500 v vzajemnem skladu Roth IRA."

Za Kako je blog IWillTeachYouToBeRich spremenil vaše stališče ali vedenje o tem, da je Rich?, Poglej vse 557 odgovori (odpre novo okno).

* * * Moje splošne pripombe Protislovni ste. Poglej te dve citati:

"Pojdite nazaj in izbrišite sporočila" Kaj ni nikoli lažje od zdaj ". Berejo kot nekaj na kartici Hallmark. Najpomembneje je, da so iz kilterja s sardonskim tonom, ki so pogosto predstavljeni v blogu in predstavljajo kršitev doslednosti."

vs. "Resnično sem res všeč ta serija preteklih tednov (in podobno v preteklosti)" Nikoli ni postalo lažje kot zdaj."

Ta vzorec sem našel v tonih odgovorov in pričakujem, da se bo ta polarizacija povečala, ko pišem več. Nekako je ta blog postal dovolj velik, da ko napišem nekaj, dobim veliko in veliko povratnih informacij, tako pozitivnih kot negativnih. Pravzaprav, pred 10 minutami je nekdo komentiral eno od mojih nedavnih objav, ki ga je "razočaral" in da sem izgubil osredotočenost na blog. In vendar, pred eno uro, mi je nekdo poslal najbolj prijazno e-poštno sporočilo s celotno objavo, ki sem jo napisal. Tukaj je dogovor: če poskušam biti vsem vsem, se bo ta blog začel sesati. Jaz bom zadržal svoj glas in poskušal objaviti, kar se mi zdi zanimivo.Nadaljeval bom z anketami, da bi dobili širši občutek, kaj želite. Vendar ne pozabite: prebral sem vsak komentar in se odzval na vsak e-poštni naslov. Če imate vprašanje, samo povejte mi.

Pameten si. Dragi bog, imam nekaj najpametnejših bralcev na spletu. To vem od branja nekaterih idiotskih knuckleheadov na drugih finančnih mestih, forumih in blogih. Pravzaprav pojdite na pripombe na katero koli tipično delovno mesto - to je pogosto tam, kjer so najbolj zanimive točke, in vas bo šokiralo, koliko inteligentne debate potekajo. V nekaj primerih, ko sem bil povezan z drugimi velikimi spletnimi mesti, boste hitro opazili kakovost komentarjev. To je kot opice, ki so napadle iwillteachyoutoberich, in bojim se, da bi jih izmuznil, ker so tako jezno nori. Kakorkoli že, vesel sem, da so moji običajni bralci tako pametni. Slaba stran je, da sem že večkrat poklical svojo rit, ko sem naredil napako. Zakaj si ne morete biti samo pametni, podporni in pomanjkljivi?

Želite več od drugih bralcev. Precej izmed vas me je prosilo, naj najdem načine, da vas vse skupaj predstavim. Poskušal bom razmišljati o različnih načinih za to.

Želite več informacij, ki jih ta stran lahko zagotovi. Nikoli se nisem zavedel, da sem mislil, da je iwillteachyoutoberich.com edini vir informacij za mlade in osebne finance. Zato me je zmedlo, ko so se nekateri bralci tako jezili, ker nisem objavljal niti en teden. Če se resnično želim naučiti o nečem, ne uporabljam le enega vira. In če ne dobim tisto, kar potrebujem, sam prevzamem pobudo, da sami najdem informacije. Na to bom naredil boljše, tako da objavljam povezave do drugih stvari, ki sem jih prebral. Ampak prosim, kolikor me boli, da bi to rekli, bi morali prebrati več kot samo to spletno mesto. Če se želim naučiti o osebnih financah, ko sem začel, berem knjige, revije, spletne strani in gledal TV oddaje. Kot vedno je diverzifikacija dobra. In če to počnete nekaj časa, se boste naučili opazovati BS.

Če res želite nekaj popraviti, prosim pomagajte! Veliko ste oblikovalci, kodirniki, strokovnjaki za dostopnost itd. Če opazite nekaj, kar bi bilo treba odpraviti, mi sporočite, če lahko pomagate. Imel sem nekaj ljudi prostovoljno pomagati in sem bil navdušen v vsakem primeru. Pravzaprav sem bil tako vesel, da sem nekaj poslali po posvetovanju z njimi. Ampak več kot to, meni potrebuje breme in mi omogoča, da se osredotočim na pisanje.

Večina vas ne ve za moje pogovore o osebnem financiranju. V pogovorih sem videl zelo malo pripomb. 1-urnim osebnim financnim pogovorom občinam na korporacijah, univerzah in šolah povsod po vsej državi. Če želite, da pridem govoriti z vašo skupino, obiščite https://seminars.iwillteachyoutoberich.com. Vzemite prvi korak in pošljite mi e-pošto. Če vam je všeč moje pisanje, vam zagotavljam, da vam bo všeč moj pogovor. Resno, to jamčim.

To počneš. Ta spletna stran je nekako postala več kot moja zabavna spletna stran za pisanje stvari. Še vedno se spominjam, ko sem začel ta spletni dnevnik: po tem, ko sem porabil približno 1,5 leta, sem poskušal prepričati ljudi, naj sprejmejo svoj učni načrt »Naučil vas bom bogati«, kateremu so vsi rekli »To zveni super!« In potem nikoli, se nikoli ne pojavite. Ko sem začel blog, sem imel srečo, če sem dobil nekaj komentarjev. Zdaj imamo ljudi, ki začenjajo račun za upokojitev, pripovedujejo prijateljem o tem, kako upravljati svoj denar, delati napake (na dobri način) in me izzoviti, da se naučijo stvari, ki jih nisem poznala. Kot sem že od nekdaj rekel, vam ni treba biti najpametnejša oseba, ki je bogata. Danes se moraš začeti. In ljudje imajo več, kot sem lahko predvidel.

Hvala za vaše povratne informacije. Resno sem ponižen, da sem v življenju kdorkoli spremenil majhne spremembe. Če imate eno stvar, ki jo lahko storite zame, je to: Povej prijatelju o iwillteachyoutoberich.com. To je to!

Priporočena: