Najbolj očarljiv pametni dom na trgu

Najbolj očarljiv pametni dom na trgu
Najbolj očarljiv pametni dom na trgu

Video: Najbolj očarljiv pametni dom na trgu

Video: Najbolj očarljiv pametni dom na trgu
Video: Через тоску по любви в жизни фургона - педагог Басти живет полный рабочий день в T4 2023, September
Anonim

Ta teden so se največja imena v techu zbirali v Las Vegasu za eno največjih tehnoloških konferenc na svetu: International Consumer Electronics Show. Od preverjanja novih tehnologij za sledenje oči do gledanja Justina Timberlakea sporoča, kaj sledi z Myspaceom, so največji in najslabši tehnološki razvijalci v Sin Cityu, da bi prisostvovali najnovejšim igračam, ki jih nam bodo ostali upali z jutrijo.

Današnji nepremičninski svet se je odzval z izgradnjo na stotine "pametnih domov", ki so opremljeni z vrhunsko tehnologijo, najsodobnejšo varnostjo, napravami in drugo. (Oglejte si "2011 Smart Home" z avtomatiziranimi visokotehnološkimi medijskimi ogledali, sončnimi ploščami in samo-zalivanjem rastlin, ki so na voljo na Gizmodu.)

Torej, kaj je najbolj pameten dom na trgu? Kaj pa največja, najcenejša, najbolj čudovita tech palača, ki se nahaja le 8 milj od New Yorka v Alpine, New Jersey.

Ta dolžina v višini 30.000 kvadratnih čevljev znaša 56 milijonov ameriških dolarjev in je ena od najbogatejših poštnih številk v državi in ima 12 sob, 15 polnih in 4 delnih kopel. Glede na navedbo je v domu nameščen najsodobnejši varnostni sistem, ogrevani dovoz, visokotehnološki aparati, garažna dvorana s šestimi garaži, generatorjem in sistemom kompresijskega ogrevanja - vse z zmožnostjo daljinskega nadzora preko pametnega telefona od koder koli na svetu.

Razkošne kopalnice imajo dvoposteljne visoke stropove, skupaj z ogrevanim bazenom s 65-miljami, ločeno bazno hišo s kuhinjo in dvema kopalnicama, gledališko sobo, košarkarsko igrišče in polno teniško igrišče.

Priporočena: