Ally Bank pregled

Kazalo:

Ally Bank pregled
Ally Bank pregled

Video: Ally Bank pregled

Video: Ally Bank pregled
Video: Making Money with Surveys (DON'T DO THIS) - YouTube 2023, December
Anonim

Imaš 10 minut, da si rezerviral? To je ves čas, ko morate odpreti račun Ally Bank. Preberite več o tem, kaj ima banka v našem pregledu spodaj.

Image
Image

Pravkar sem odprl spletni varčevalni račun na Ally Bank. Za odprtje računa je bilo potrebno približno sedem minut, Ally pa ponuja eno najvišjih obrestnih mer, ki so na voljo na računu, zavarovanem s FDIC. Torej se je zdelo, da a podroben pregled Ally Bank je bilo v redu.

Deal of the Day: Zaslužite 1,75% APY z American Express® osebne prihranke. Ni potrebnega minimalnega stanja in nobenih mesečnih stroškov storitev.

Odpiranje računa pri Ally

Ally je kot spletno banko izpopolnila postopek odpiranja računa. Kot bi pričakovali, morate izbrati vrsto računa, ki ga želite odpreti (več o tem spodaj), vnesite svoje osebne podatke in podatke o vseh imetnikih skupnih računov. V mojem primeru sem svojo ženo dodal na račun. celoten proces je trajal približno pet minut in je bil zelo enostaven za dokončanje.

Za financiranje računa sem svoj račun za preverjanje banke Citibank povezal na varčevalni račun Ally. Običajno mora banka na spletu opraviti dve majhni testni transakciji z vašo banko, da preveri, ali ste povezali pravilen račun. Z aplikacijo Ally lahko vnesete svoje uporabniško ime in geslo primarne banke, da takoj preverite račun. Medtem ko vam ni treba uporabiti tega pristopa, je lepa lastnost, da morate počakati nekaj dni, da se pojavijo testne nalepke.

Končno, morate sprejeti več varnostnih korakov za zavarovanje svojega računa. Poleg gesla ima Ally sliko s podnaslovom, ki ga izberete. Odgovorite tudi na tri varnostna vprašanja po vaši izbiri. Jasno je, da varnost zelo resno.
Končno, morate sprejeti več varnostnih korakov za zavarovanje svojega računa. Poleg gesla ima Ally sliko s podnaslovom, ki ga izberete. Odgovorite tudi na tri varnostna vprašanja po vaši izbiri. Jasno je, da varnost zelo resno.

In to je to. Skupni čas za odprtje računa je bil krajši od 10 minut.

Nauči se več: Obiščite Ally Bank za več podrobnosti in odprite račun na spletu

Finančni produkti Ally Bank

Odprli smo spletni varčevalni račun. Toda Ally Bank ponuja več izdelkov, od katerih so nekatere precej inovativne.

Trenutno Ally ponuja več finančnih produktov: klasični CD-ji v razponu od treh mesecev do pet let, 11-mesečni brez kazni CD-ja, dvignite svoje CD-je (2 ali 4 leta), spletni varčevalni račun, račun denarnega trga, in račun za preverjanje. Tukaj je hiter pregled vsakega izdelka.

Classic CD-ji

Klasični zgoščenki Ally Bank ponujajo nekatere najboljše obrestne mere, ki so na voljo. Stopnja CD-ja Ally je izjemno konkurenčna, ne glede na izraz CD. Te stopnje se lahko pogosto spreminjajo, zato preverite pri Ally, da dobite trenutne stopnje. Interes na Ally spojine dnevno. Za razliko od mnogih drugih bank, Ally ne zahteva minimalnega depozita ali otvoritvene bilance za svoje izdelke CD.

Tako kot pri drugih potrdilih o depozitu, Ally's Classic CD zaračunava stroške kazni, če je denar pred koncem CD-ja umaknjen iz računa. Za potrdilo o depozitu 3, 6, 9 in 12 mesecev, pristojbina znaša 3 mesece. Za potrdilo o depozitih, ki trajajo 18 mesecev ali več, je pristojbina enaka 6 mesecev. Te provizije se odpovejo, če vlagatelj odstopi ali je razglašen za pravno nesposoben.

Če želite CD-ju, vendar želite, da se izognete celo možnosti zgodnje prekinitve kazni, menite, da Ally ni kazenski CD.

Noben kazenski CD

Če je klasični enoletni CD preveč zavezanosti med temi gospodarskimi časi, Ally Bank ponuja brezplačni CD, ki zadovolji potrebe bolj konzervativnih vlagateljev. Ni preskakovanih obročev, če se stranka odloči, da bo umaknila sredstva, in nobenih kazenskih stroškov. Vlagatelj lahko kadar koli po prvih šestih dneh financiranja CD-ja odtegne celotno stanje in obračunane obresti. Tako kot pri klasičnem CD-ju CD-ja brez kazni ne zahteva minimalnega pologa in letnih pristojbin.

Dvignite zgornje CD-je

Če menite, da so obrestne mere morda na povišanju, vam Ally's Raise Your Rate CD-ji preprečujejo, da bi jih blokirali v nizki stopnji. Za razliko od tradicionalnega CD-ja, kjer vaša stopnja ostane enaka v celotnem CD-ju, z dvignjenim CD-jem lahko izberete višjo stopnjo obrestnih mer. Ampak izberite pametno, saj lahko to možnost uporabite samo enkrat v času dvoletnega CD-ja in dvakrat v času 4-letnega CD-ja.

Spletni varčevalni račun

Za stranke, ki iščejo preprosto rešitev za varčevalni račun, Ally Bank ponuja spletni varčevalni račun z več edinstvenimi funkcijami. Spletni varčevalni račun, tako kot drugi izdelki in storitve podjetja Ally, ne vsebuje nobenega minimalnega pologa, brez mesečnih naročnin in minimalnega stanja. Vendar pa je ena od pomanjkljivosti spletnega varčevalnega računa Allya, da so stranke omejene na največ šest umikov ali prenosov na cikel izjave.

Ta omejitev se lahko izkaže za neobvladljivo za posameznike, ki upravljajo svoje varčevalne račune pogosto z odvzemi ali prenosi, vendar je skupna omejitev varčevalnih računov. Z omejevanjem števila mesečnih transakcij na račun, Ally zmanjša stroške upravljanja računa. Ti nižji stroški pa omogočajo podjetju Ally ponuditi zelo konkurenčne obrestne mere.

Račun denarnega trga

Kot dopolnilo spletnim varčevalnim računom Ally Bank ponuja tudi spletne račune denarnega trga. Ti računi omogočajo strankam enostaven dostop s čeki in papirnimi pregledi.Edinstvena stvar o računih denarnega trga Ally Bank je, da pri uporabi vaše kartice na več kot 43.000 lokacijah AllTo ni pristojbin za ATM, in če zunanja banka zaračuna pristojbine, bo Ally povrnil stroške do 10 evrov na ciklizacijo iz drugih bankomatov.

Vendar pa je enako kot pri prihrankih pri računih spletnih računov na računu Ally Bank na trgu denarja, da so stranke omejene na največ šest umikov ali prenosov na cikel izjave. Ta omejitev se lahko izkaže za neobvladljivo za posameznike, ki se močno zanašajo na svoj račun denarnega trga za plačilo blaga in storitev.

Preverjanje računov

Ally ponuja enega od redkih računov za preverjanje, ki dejansko plača obresti. Pravzaprav obrestne mere, ki jih zaslužite na računu za preverjanje Ally, tekmujejo in celo presegajo stopnje, ki jih boste zaslužili pri varčevalnih računih pri drugih bankah.

Perks, ki jih dobite s tem računom, so impresivni:

  • Ni odprtega minimalnega depozita
  • Brez mesečnih stroškov vzdrževanja
  • Brezplačno spletno bančništvo, mobilno bančništvo, Bill Pay in Popmoney®
  • Free Debit MasterCard®, čeki in neomejeno pisanje čekov
  • Brez pristojbin za ATM na vseh ATM po vsej državi. Uporabite ATM & Cash Locator
  • Zaslužite denar z Ally Perks®, ko kupujete z Ally Checking Debit Card
  • Naredite depozite od doma z Ally eCheck DepositSM
  • Stanja v višini 15.000 dolarjev ali več dobijo še višjo stopnjo
  • Brezplačna opozorila

Povezani: Ally Invest Online Popust Broker Pregled 2018

Cene

Ally Bank ponuja nekatere najvišje obrestne mere na voljo kjerkoli. Po obsežnih raziskavah nisem imel težav z odpiranjem mojega varčevalnega računa pri Allyju. Njene stopnje so ponavadi med najvišjimi, ne glede na vrsto odprtega računa. Ker se cene pogosto spreminjajo, boste želeli preveriti spletno mesto Ally za trenutne cene. Druga možnost je, da si ogledate naše strani, ki primerjajo stopnje pri spletnih bankah, visokih obrestnih prihrankih ali brezplačnih računih za preverjanje.

In tukaj je hitra referenčna primerjalna tabela:

Prenos denarja

Eden od velikih izzivov s katero koli spletno banko je ustvarjanje depozitov ali umik denarja. Ally Bank ponuja tradicionalne metode, od prenosov z obstoječimi bančnimi računi do pošiljanja čekov. Ally ponuja tudi obsežno mrežo brezplačnih bankomatov, kjer lahko opravite depozite ali umike. Toda banka ponuja tudi dve edinstveni možnosti.

Najprej lahko vnesete ček od doma, tako da preprosto skenirate ček. Če ste poklicali Ally eCheck Deposit, lahko vzamete sliko preverjanja in položite depozit s pametnim telefonom, ali pa lahko optično preberete in položite depozit iz računalnika.

Drugič, lahko uporabite, kar se imenuje Popmoney, da denar preneseš na prijatelje in družino. Vse kar potrebujete je njihov e-poštni naslov ali telefonska številka, lahko pa tudi pošiljate ali prejemate denar preko pametnega telefona ali računalnika.

Ally Mobile Banking

Z aplikacijo mobilnega bančništva Ally lahko svoj pametni telefon vklopite v navidezno banko. Aplikacija vam omogoča, da preverite stanje, preglede nakazil (glejte eCheck Deposit), poiščite najbližji bankomat, plačate račune ali celo prenesite denar.
Z aplikacijo mobilnega bančništva Ally lahko svoj pametni telefon vklopite v navidezno banko. Aplikacija vam omogoča, da preverite stanje, preglede nakazil (glejte eCheck Deposit), poiščite najbližji bankomat, plačate račune ali celo prenesite denar.

Ko odprete račun za preverjanje Ally, ste samodejno včlanjeni v Ally Perks. S tem programom Ally nakazuje gotovino neposredno na svoj račun, ko kupujete pri določenih trgovcih na drobno. Ogledate si lahko seznam kvalificiranih trgovcev na drobno v spletnem računu ali pa nastavite potisna obvestila, tako da vas Ally obvesti, kdaj je na voljo nova ponudba. Ko opravite kvalificirane nakupe, bo Ally vračal denar nazaj v vaš račun.

Pristojbine

Pri vseh bančnih računih so honorarji eden najpomembnejših dejavnikov. Obstajajo tudi pristojbine, kot je pristojbina za odbit pregled. Ključno je, da določite vse pristojbine, ki se vam ne morejo izogniti, kot so mesečne pristojbine za vzdrževanje. V idealnem primeru želite, da račun, ki se, če se pravilno uporablja, ne zaračuna takse. In to je točno tisto, kar ponuja Ally Bank. Za odpiranje računa in mesečnih stroškov vzdrževanja ni nobenih pristojbin.

Zgornje stopnje in zavarovanec FDIC

Ally Bank še vedno ponuja nekaj najvišjih stopenj, ki so trenutno na voljo. Sledimo nekaterim najboljšim cenam CD-jev v industriji, Ally Bank pa je dosledno na vrhu seznama. Poleg tega so depoziti pri Ally Bank zavarovani FDIC (FDIC Certificate # 57803) v največji možni meri, dovoljeni po zveznem zakonu.

Če želite preveriti trenutne cene in odpreti račun, obiščite uradno spletno stran Ally Bank.

Priporočena: