Doseganje dveh gospodinjstev v zgodnjem upokojevanju

Kazalo:

Doseganje dveh gospodinjstev v zgodnjem upokojevanju
Doseganje dveh gospodinjstev v zgodnjem upokojevanju

Video: Doseganje dveh gospodinjstev v zgodnjem upokojevanju

Video: Doseganje dveh gospodinjstev v zgodnjem upokojevanju
Video: ЧЕТВЕРГ 🌈 13 АПРЕЛЯ 🌏 ЕЖЕДНЕВНЫЙ ГОРОСКОП ТАРО ПО ЗОДИАКУ ♈️♉️♊️♋️♌️♍️♎️♏️♐️♑️♒️♓️ 2023, Oktober
Anonim
V mojem delovnem mestu, ko sem razmišljal o petih letih predčasne upokojitve, sem omenil, da se je moja žena, ki se mi je pridružila, dve leti pozneje, pomenila uvozno spremembo, ki je precej olajšala zgodnji upokojitveni življenjski slog. To je lahko čudno, saj se ne bi mogli ves dan ves dan počutiti dovolj enostavno. Toda resničnost je, da zgodnja upokojitev ni zelo smiselna, če nimaš nihče, ki bi ga preživel.
V mojem delovnem mestu, ko sem razmišljal o petih letih predčasne upokojitve, sem omenil, da se je moja žena, ki se mi je pridružila, dve leti pozneje, pomenila uvozno spremembo, ki je precej olajšala zgodnji upokojitveni življenjski slog. To je lahko čudno, saj se ne bi mogli ves dan ves dan počutiti dovolj enostavno. Toda resničnost je, da zgodnja upokojitev ni zelo smiselna, če nimaš nihče, ki bi ga preživel.

Kot zgodnji upokojenec potrebuje čas, da najde svoje ljudi. Velika večina prijateljev bo delovala ves dan, vsak dan. Zato se boste v prvih šestih mesecih verjetno počutili malo izgubljene, kot sem jaz. Šele po približno enem letu se končno začnete počutiti malo bolj udobno, ker ne delate, ko se prilagodite novi rutini in naredite nove prijatelje iz nujnosti.

Ko je moja žena končno pogajala o svoji odpravnici (z njo je imela trenerja # 1 in dobila sočno!), Sem začel z dobrim ujanjem. Zdaj sem vedno imel nekoga, ki je hodil v parku, preden je zagrabil kosilo. Namesto da bi raziskali Evropo solo, bi zdaj lahko z Azijo raziskoval mesec dni. Kot ekstrovertna, je življenje postalo veliko bolje, ko je bila vedno okrog.

Strategija zgodnjega upokojevanja s soprogo

Upokojitev pred prejemanjem socialne varnosti, pokojnine ali brezplačnega dostopa do 401k ali IRA je tvegana, če je pokritost stroškov ali pasivni dohodek nezadostna. Tveganje je, zakaj nisem vedel, da se moja žena pogaja o svoji odpravi istega leta, kot sem jo naredila leta 2012. Hotel sem najprej preizkusiti vode, preden ji predlagam, da je v redu, da skoči. To je popolnoma enak razlog, zakaj priporočam, da vsi delajo na njihovem podjetniškem vrhu med delom, preden je vzel skok vere.

Že smo že razpravljali o strategijah, kako prepričati svojega zakonca, da dela dlje, da se boste lahko upokojili že prej, da bi živeli dobro življenje. Nekateri so menili, da je članek smešen, medtem ko so drugi zakonci, ki trdo zaračunajo, ugotovil, da je žaljivo. Ne glede na to, koga verjamete, je dejstvo, da je delovni zakonec plačati račune odličen način, da ne delate.

Zdaj bi rad delil nekaj strategij o tem, kako se lahko oba premišljeno upokojita zgodaj. Cilj teh korakov je pomagati zmanjšati dvom, odpraviti zamere in maksimirati skladnost med seboj.

1. Nastavite ciljno starost, ki bo odšla. Ko krožite datum v koledarju, boste storili vse, kar je mogoče, da se pripravi vnaprej. Zapustil sem Corporate America v starosti 34,5 let, ker mi ni všeč, kar sem storil več. Toda moj ciljni datum za zgodnjo upokojitev, ko sem bil 32 let, je bil pravzaprav 15. junij 2017 na moj 40. rojstni dan!

Določanje ciljne starosti, da naredimo nekaj, je pomembno, ker medtem ko nikoli ne moremo kupiti še ene minute življenja, se lahko trudimo, da doseže čim večjo finančno blaginjo v določeni starosti. Ko udarimo v to starost, je čas, da se premaknemo naprej.

Ker je moj zakonec tri leta mlajši od mene, sva se strinjala, da se bo po tem, ko bo obrnila 34, tudi ona, če bi hotela, upokojila. Ker oba verjamemo v enakost, s to logiko ni bilo nobenega argumenta.

Sorodni: streljajte, da se boste upokojili za določeno starost, ne ko boste dosegli finančno ciljno

2. Nastavite cilj podvajanja dohodka. Ne samo, da smo se dogovorili o starostnem cilju, dogovorili smo se tudi o ponovnem plačevanju dnevne delovne plače s svojimi spletnimi prizadevanji, preden bi se mi lahko pridružila, kar nastopi prej. Glede na to, da sem bil pogosto dolgčas v predčasni upokojitvi, mi je ta finančni cilj dal spodbudo, da nadaljujem.

Po dveh letih in treh mesecih mletja sem končno prevzel mojo mesečno plačo za delo. Po šestih mesecih doslednega doseganja tega cilja je septembra 2014 začela postopke odpravljanja pogajanj.

Drugi finančni cilj, ki smo ga upoštevali, je dosegel 200.000 $ letno pasivni dohodek, preden je lahko odšla. Na koncu smo se odločili, da bo cilj trajal predolgo. Dobra stvar, ki smo jo opravili, ker sem dosegel cilj 200.000 USD konec leta 2016, dve leti po tem, ko je odšla.

Nazadnje, namesto cilja dohodka lahko tudi vi menite, da je cilj neto vrednosti dosežen, preden oba zapustita delovno silo. Moj priporočeni cilj je 20-kratni bruto dohodek gospodinjstev. Približajte 20X vaš povprečni dohodek v ANY starosti, in ste finančno neodvisni in se lahko upokojite, če želite.

Kliknite, če želite več o ciljih glede neto vrednosti prebrati glede na starost, delovne izkušnje in dohodek
Kliknite, če želite več o ciljih glede neto vrednosti prebrati glede na starost, delovne izkušnje in dohodek

3. Pojdite na finančno hitro Ni mi bilo dovolj, da s svojimi podjetniškimi dejavnostmi ponovim svoj dnevni dohodek iz zaposlitve. Tudi ona je morala doseči nekatere dosežke. Odločili smo se, da ji je treba povečati svojo stopnjo varčevanja po tem, ko je v drugem do lanskem letu (starost 33 let) povečala svoje 401k iz 25% na 40%, nato pa na 50% v zadnjem letu (34 let). Logika je bila simulirati življenjski slog, v katerem smo imeli manj možnosti, kot smo jo navajali.

Vsakdo bi moral opraviti finančno hitro, preden bi naredil velik nakup ali veliko življenjsko spremembo. Na primer, če veste, da bo strošek 1.000 $ na mesec več, če boste kupili določen dom, potem je dobra ideja, da poskusite živeti na 1000 $ manj vsaj šest mesecev, preden kupite ta dom. Če to storite najprej, morate občutiti nič breme za vaš življenjski slog.

401k po starostnih prihrankih
401k po starostnih prihrankih

4. Določite specifične stvari, ki jih morate opraviti po upokojitvi. Lepo je, da imata oba skupaj čas. Toda čez nekaj časa se lahko med seboj motiš, če oba ne delaš nekaj smiselnega.Zato je pomembno, da identificiramo različne stvari, ki jih lahko vaši zakonec počne po upokojitvi.

Ta korak nismo začeli prej in trpeli zaradi nje. Ko se je žena upokojila, je naredila tisto, kar je storila mnoga normalna oseba. Jaz pa mi je stopil na vrh, ker sem se zdaj počutil VEČ pritiska da bi prihranili in zaslužili še več, ker smo bili zdaj brez zaposlitve! Namesto da bi se vsak dan zjutraj vstajal do 6h, sem se pogosto ustalil med 4.00 in 5.00 za več dela. Kot moški se skoraj zdi, kot da imam to vgrajeno željo, da zagotovim.

Po nekaj mesecih, ko sem vstal pred 5 uro, in vstane po 9 uri, zavisti in nezadovoljstvo z mojega dela na površju. Prekleto, imela je tako lepo življenje, ko sem se odrezoval! Tako nepošteno. Wah. Po nekaj odkritem razpravi, namesto da bi spal z njo, smo se odločili razdeliti odgovornosti našega poslovanja. Lahko je "nočni izmeni" in jaz bi vzela "jutranje izmene." Zdaj je vse dobro.

Prosim, pošljite to iskreno razpravo z vašim zakoncem o stvareh, ki jih morate storiti, ko se zgodaj umaknejo. Naučite se iz mojih napak.

5. Ustvarite finančne odbojnike za vaše finančne odbojnike. Predčasna upokojitev je razmeroma enostavna, če imate delovnega zakonca. Pred sedemdesetim letom nismo bili upokojeni, ker je eden od zakoncev poskrbel za gospodinjstvo, medtem ko je drugi delal normalno. Kljub vsem družbenim napredkom še vedno malo moških želi biti znano kot bivanje na domu zakonca, torej samoprijavo, da je predčasno upokojenec.

Brez zanesljive plače zakonca in subvencioniranega načrta zdravstvenega varstva je predčasna upokojitev strašnejša. Na primer, plačamo 1 400 dolarjev mesečno za zdravstveno zavarovanje, čeprav smo v dobrem zdravstvenem stanju. Naša odgovornost je subvencionirati revne in manj zdrave. Kljub temu je ta strošek zaskrbljujoč, če stroški zdravstvenega varstva niso omejeni.

Ustvarjanje finančnih sredstev za vaše finančne rezerve pomeni vedno imeti načrt za varnost dohodka. Na primer, če bi moj spletni dohodek kdaj izginil, se bomo zanašali na dohodke od najemnin, nepremičnine, ki jih prinašajo prihodki, dividendni dohodki in dohodki od obveznic za preživetje. Če bodo vsi ti tokovi dohodka umrli, se bom zanašal na dohodek za poučevanje tenisa in prihodke za osebno financiranje. Če ti tokovi dohodka izginejo, bom prevzel projekte finančnih svetovalnih projektov, ki ne bi bili več kot 25 ur na teden, da bi rešili upokojitveni življenjski slog. Kot zadnje sredstvo bi se vrnil na polni delovni čas.

6. Izvesti redne finančne preglede. Poznavanje, da so vaše finance močne, je KLJUČ za zmanjšanje stresa pred zgodaj upokojevanjem in podaljševanje življenjskega sloga za predčasno upokojitev. Vsaj enkrat na mesec preglejte vse dohodke in izdatke, s katerimi boste zagotovili pozitivne denarne tokove. Nato opravite revizijo neto vrednosti, da zagotovite, da je dodelitev sredstev ustrezna. Končno se potisnite in ohranjate prihranek in vlaganje.

Razlog, zakaj tako veliko ljudi precenjuje, koliko potrebujejo v upokojitvi, je, ker pozabljajo, da jim po upokojitvi ne bo več treba reševati za upokojitev. Vendar priporočam, da še naprej prihranite za prihodnost, ko ste se upokojili, ker se počuti tako prekleto dobro! Boste počutili, kot da igrate s hišnim denarjem vsak dan, ko ne vlečete glavnice.

Moja žena in jaz predčasno upokojimo skoraj kot igro. Trudimo se, da se rezultat (neto vrednost) poveča, kolikor je le mogoče, hkrati pa poskrbimo, da se bomo dobro zabavali.

Sledite svojim naložbam, kot je NSA
Sledite svojim naložbam, kot je NSA

Sorodni: Strah pred izplačilom denarja v upokojitvi je preveč razburjen

Zgodnje upokojevanje sanj

Imeti najboljšega prijatelja, da razišče svet, vzgaja družino ali dela v podjetju je sanje. To pomeni, da je pomembno, da določite stresne cilje, da ne boste obžalovali obeh.

Moja žena je menila, da mora napredovati, kolikor je hotela iti v njeno kariero, preden se je zgodaj upokojila. To je dosegla z eno zadnjo promocijo eno leto preden je odšla. Nato je pogledala osebo na eno stopnjo višje nad njo in se odločila, da ni nekaj, kar bi hotela narediti. Raje, raje mi je pomagala pri razvoju našega poslovanja.

Od leta 2012 smo naredili toliko potovanj, kot smo hoteli. Mislim, da imamo do 85 držav. Sedaj smo osredotočeni na vzgojo družine kot dva domača starša. Graditi harmoničen odnos je potrebno delo. Toda, ko ste temeljito razumeli drug drugega cilja, sta lahko dva gospodinjstva zgodnjega upokojevanja gospodinjstev resničnost.

Priporočilo za gradnjo stavbe

Upravljajte svoj denar na enem mestu: Prijavite se za Osebni kapital, spletno brezplačno orodje za upravljanje premoženja na spletu, da boste bolje upravljali svoje finance. Poleg boljšega nadzora nad denarjem lahko svoje naložbe upravljate s pomočjo nagrajenega orodja za preverjanje naložb, da natančno ugotovite, koliko plačate v honorarjih. Plačal sem 1,700 $ letno v pristojbinah, za katere nisem vedel, da plačujem.

Ko povežete vse svoje račune, uporabite svoj kalkulator za načrtovanje upokojitve, ki potegne vaše prave podatke, da vam omogoči čisto oceno vaše finančne prihodnosti z uporabo Monte Carlo simulacijskih algoritmov. Vsekakor preverite, kako se oblikujejo finančna sredstva, saj je brezplačna. Osebni kapital uporabljam že od leta 2012 in v tem času vidim, da se je neto vrednost povečala zaradi boljšega upravljanja z denarjem.

Image
Image

Priporočena: