8 načinov pridobitve največje študentske finančne pomoči

Kazalo:

8 načinov pridobitve največje študentske finančne pomoči
8 načinov pridobitve največje študentske finančne pomoči

Video: 8 načinov pridobitve največje študentske finančne pomoči

Video: 8 načinov pridobitve največje študentske finančne pomoči
Video: Paradise or Oblivion - YouTube 2023, September
Anonim

>

Plačevanje za visokošolsko in podiplomsko šolo je velik finančni izziv, stroški visokošolskega izobraževanja pa se bodo verjetno še naprej povečevali iz leta v leto. Torej, ali ste starš, ki želi plačati otrokovo izobrazbo ali če razmišljate o sami vrnitvi v šolo, je pametno, da čimprej začnete načrt za varčevanje s šolami.

Kako pridobiti najbolj študentsko finančno pomoč

Če želite izvedeti več o različnih načinih plačila za izobraževanje, si oglejte poglavje devet moje nagrajene nove knjige Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate vedeti o denarju, ne da bi vas obogatil s tem, kar vam ni. Na voljo je v vaši najljubši knjigarni v tiskani obliki ali kot e-knjiga za vaše Gorljivi, Nook, iPad, PC, Mac ali pametni telefon. Lahko prenesete dve brezplačni poglavji na SmartMovesToGrowRich.com!

Win Free Personal Finance Books, ki jih povezuje z denarjem Girl!

Vsakdo, ki je povezan z mano na Facebooku in Twitterju, bo vpisan v Money Girl Financial Freedom Book Give-away, ki bo potekal 4. julija! Pripravil bom pet imen iz Facebooka in pet iz Cvrkutala, zato me sledite v obeh omrežjih, da boste lahko povečali svoje možnosti. Več nagrad bo podpisanih kopij moje knjige, ostalo pa bodo odlične knjige drugih avtorjev osebnih financ. Če ste že del moje skupnosti Facebook in Twitter, vam ni potrebno storiti ničesar, ker ste samodejno vneseni v risbo, ki bo potekala 4. julija. Vso srečo!

Več virov:

FAFSA - Prosta vloga za zvezno študentsko pomoč Vodnik po zvezni študijski pomoči 2011-2012 FAFSA4caster - razumite svoje možnosti Formula EFC, 2010-2011 Kalkulator pričakovanega družinskega prispevka (EFC) US Department of Education Fastweb.com Savingforcollege.com Primerjaj 529 načrtov

Podjetje Betterment LLC je svetovalni svetovalec za investicije SEC. Storitve borznega posredovanja, ki jih ponuja Betterment Securities, borzni posrednik SEC in član FINRA / SIPC.

Naložbe: ne zavarovane FDIC • Brez garancije banke • Lahko izgubijo vrednost

Naložbe v vrednostne papirje vključujejo tveganja, vedno pa lahko izgubite denar, ko vlagate v vrednostne papirje.

Pred vlaganjem upoštevajte svoje naložbene cilje in stroške in stroške podjetja Betterment.

Ne ponudba, ponujanje ponudbe ali nasvet za nakup ali prodajo vrednostnih papirjev v jurisdikcijah, kjer ne morejo biti registrirani blažilni in varni vrednostni papirji.

Iz slike iz Shutterstocka

Več nasvetov iz denarja

Priporočena: