8 načinov za povečanje vaše domače vrednosti v proračunu

Kazalo:

8 načinov za povečanje vaše domače vrednosti v proračunu
8 načinov za povečanje vaše domače vrednosti v proračunu

Video: 8 načinov za povečanje vaše domače vrednosti v proračunu

Video: 8 načinov za povečanje vaše domače vrednosti v proračunu
Video: When Holland Island Disappeared | The Incredible Story of Maryland's Town Lost to the Sea 2023, September
Anonim

Nekaj strateških, cenovno ugodnih nadgradenj lahko dodate veliko vrednost vašemu domu.

Povečanje vrednosti vašega doma pri prodaji je lahko težavna naloga, vendar vam lahko nekaj idej za izboljšanje doma pomaga pri uspehu, pri tem pa ohranjate svoj proračun.

8 Ideje o domači izboljšavi pod $ 1K

  1. Namestite programabilni termostat.

  Po podatkih ameriškega Ministrstva za energijo je ogrevanje vaših domačih računov več kot 40% celotne porabe energije. Programabilni termostati vam omogočajo, da prilagodite temperaturni profil skozi ves dan. Zmanjšanje temperature v vašem domu za stopnjo ali dve med spanjem lahko privede do velikih prihrankov na mesečni osnovi. Z višjimi stroški energije bodo številni kupci cenili vaše razmišljanje in jim pomagali pri dolgoročnih prihrankih.

  2. Posodobite svoje pripomočke

  Posodabljanje utrujenih, obrabljenih napeljav bo dalo novo življenje v vsak prostor. Dajte vaši kopalnici in kuhinji kritičen videz - ali lahko predal potegne in ročaji omare uporabite posodobitev? Če so nove kuhinjske omarice zunaj vašega proračuna, nova strojna oprema je preprost način za posodobitev celotnega videza in občutka sobe. Kaj pa čopiči? Eleganten nov kuhinjski poraz s škropilnico združuje praktičnost z oblikovanjem in cenijo kupci. Predvidevanje in reševanje teh manjših projektov bo imelo velik prodajni učinek. In - bonus! - v tem času jih lahko uživate.

  3. Ponovno namestite stranišče.

  Zamenjava starega, razpokanega ali zastarelega stranišča lahko pomembno vpliva na vašo estetiko kopalnice. Nakup elegantne novega za nekaj sto dolarjev ali pa si vzemite okolju prijazno pot in se odločite za skoraj nov rabljeni WC (samo bodite prepričani, da kupite nov sedež). Ponovno dobavljeni gradbeni materiali ponujajo cenovno ugodne izdelke.

  4. Ponovno očistite kad.

  Vidite lahko, da kupci zadržijo dih, ko počasi povlečejo zaveso za tuš, v upanju na iskreno novo kad. Izkoristite svoja pričakovanja za samo nekaj sto dolarjev s ponovnim zasteklitvijo vaše obstoječe kadi. Kopalna kad bo pripravljena za uporabo le nekaj dni po nanosu glazure. Pokažite rokavice za vikend v obliki DIY ali pokličite strokovnjake; V vsakem primeru boste prišli v proračun.

  5. Namestite talno ploščico.

  Sijajna nova talna ploščad lahko vdihne v najtemnejše kopalnice. Ploščice so enostavne za čiščenje, odporne na mikrobe in alergene ter dobro nosijo v prometnih območjih, zato so primerna za kopalnico. Paralelni upravitelji običajno prodajajo različne kakovostne ploščice, zato začnite tam. Če je vaša kopalnica majhna, lahko verjetno celo splavite na nekatere oblikovne možnosti! Potem shranite preostanek svojega proračuna za profesionalno namestitev.

  6. Dodajanje novih žaluzij ali zasaditev.

  Je vaš dom še vedno športne aluminijaste žaluzije ali starševske vertikalne žaluzije? Razmislite o njihovi zamenjavi: Nove okenske obloge lahko resnično posodobijo sobo. Če so vaša okna standardne širine, lahko kupite osnovne lesene zavese v trgovini za izboljšave doma (in večina vam omogoča, da prilagodite dolžino). Če je velikost okna nepravilna, jih boste morali posebej naročiti. Če želite dodati resnično upscale pogled v sobo, poskusite zasaditve polkna - so lahko velika prodajna točka z naslednjimi ljudmi, da bi imeli svoj dom.

  7. Ponovno namestite sprednja vrata.

  Sprednji vhod je osrednja točka pritožbe na robu vašega doma. Dajte svojemu domu dvigalo obraza in ga zamenjajte - ali repaint - vhodna vrata. Z varnostjo in varnostjo, izberite vrata, ki bodo privlačna na praktično stran kupca (in ne pozabite upoštevati nove strojne opreme preveč). Drug način za dodajanje zanimanja in sloga vašemu domu je dodajanje barve na vaša vhodna vrata.

  8. Dodajte pešpot.

  Nova pot do sprednjih vrat lahko resnično dvigne videz vašega doma. Medtem ko opekarski tlakovci dodajo tradicionalen in klasičen pogled na zunanjost vašega doma, lahko izberete kamen, beton ali celo kamenje - samo poskrbite, da bo izgled poti ustrezal vašemu slogu doma. Ne glede na gradivo je sprehajalna pot dobrodošlica, ki vabiva goste (in kupce!), Da si oglejte okoli.

  Prvotno objavljeno 13. aprila 2017. Posodobljeno 22. avgusta 2017.

Priporočena: