8 Izposoja kuhinjskih pripomočkov Under $ 100

Kazalo:

8 Izposoja kuhinjskih pripomočkov Under $ 100
8 Izposoja kuhinjskih pripomočkov Under $ 100

Video: 8 Izposoja kuhinjskih pripomočkov Under $ 100

Video: 8 Izposoja kuhinjskih pripomočkov Under $ 100
Video: Бог говорит: I Will Shake The Nations | Дерек Принс с субтитрами 2023, December
Anonim

Spice up bland dekor s proračunom prijazno ideje kuhinje zamisli, ki rešujejo skupne najem oči.

Blodna ali zastarela kuhinja lahko predstavi strm izziv vsem najemodajalcem, ki hrepenijo po več slogu v osrčju svojega doma. To je zato, ker so stvari, ki najbolj vplivajo na kuhinjo - namreč naprave, omare in pulti - ponavadi drago. (Zamenjava ali posodabljanje je popolnoma nepredvidljivo, če želite, da se vaš varnostni depozit vrne.) Toda to ne pomeni, da ni veliko stvari, ki jih lahko storite, da začinite svoj dekor. Preberite o proračunu prijaznih rešitvah za osem najpogostejših problemov, s katerimi se najemniki srečujejo v svojih kuhinjah.

Image
Image

Težava: neučinkovita osvetlitev

Rešitev: Samolepilne svetilke pod omarico

Vemo, kaj razmišljate: "Te stvari na dotik? Kot tisti v infomercialih ?! "In odgovor je: Da. Te palice na baterije, ki jih upravljate, se lahko skrivajo pod omari, da oddajajo lažji sijaj od vašega običajnega fluorescenčnega žarometa. Plus, stanejo le po približno 5 dolarjev. Če želite nekaj malenkost višjega cenovnega razreda, lahko ob kavlju povlečete tudi majhno visečo svetilko ali mini-lestenec. Prepričajte se, da je napajalni kabel daleč stran od korita.

Ali dodajte odmerek visokega sloga in se odločite za faux napravo, ne potrebujete električnih veščin! (Kdo pravi, da nezahtevani lestenec ne more biti le hladen pribor za strop?) Nakup in obesiti nefunkcijsko svetlobno napravo, da bi dobili videz, kot stanovanje kuhinja pri Prismu na Park Avenue South v New Yorku v New Yorku.

Težava: zastarele naprave

Rešitev: Oborožitvena ozadja in oprijemljiva dodatna oprema

Presenečenje: Ozadje ni samo za stene. Začasne ozadje ima veliko uporab, vključno z dodajanjem osebnosti zastarelim hladilnikom in drugimi napravami. Če so vzorci ozadja preveč zaposleni, se lahko odločite za film iz nerjavečega jekla, ki bo omogočil, da bo tudi najbolj rumenkasta plastična plošča v pomivalnem stroju moderna. Ključna fraza je "začasna" - poskrbite, da uporabljate izdelek, ki se lahko odstrani in ne odstranite lepljivega ostanka. Kar se tiče peči, se boste zagotovo želeli izogniti uporabi papirja tukaj. Namesto tega objemite slastno čajno brisačo nad ročajem za barvno pop "umetnosti".

Težava: Žalostna cabinetry

Rešitev: Elegantno potegne in ročaji

Za nekaj dolarjev lahko popolnoma spremenite videz omar (ali celo predale) tako, da zamenjate ročice v korist nekaj bolj elegantnega. Seveda boste želeli ohraniti originale priročne, da jih boste lahko zamenjali nazaj, preden se premaknete ven. Če resnično ne morete vzeti drugega dne, ki gleda v faux bor, lahko pokrijete vrata z začasnimi ozadji (še enkrat, poskrbite, da ne bo pustil ostanka, preden se boste lotili vseh). Če ste res, res dober pogajalec, vaš lastnik morda dovolite, da jih barvate. Čeprav ne morete dobiti odobritev, ne boste dobili svojih pričakovanj, če pa vam ponudijo, da jih barvate nevtralno barvo (bela, črna, siva), ali če bi gospodin kmalu zamenjal omare, -kajočna možnost "da".

Težava: Ni prostora za shranjevanje

Rešitev: košare, vozički in kljuke

Vrhovi vaših omaric verjetno ne delajo nič drugega kot zbiranje prahu. Izkoristite to pogosto prezrte prostor, tako da dodate elegantne košare in smetane za shranjevanje redko rabljenih stvari (praznični dekor, kdorkoli?). Prav tako lahko stisnete v skladišču z voznim vozičkom (palica vozičkov lahko deluje briljantno). Nikoli ne podcenjujte moči kavljev, kot so ti kaveljčki za kavelj, ki vašo zbirko cute vrčev spremenijo v dekor.

Image
Image

Težava: Boring tla

Rešitev: Kuhinja

Kuhinja ni najboljše mesto za preprogo za prostore zaradi očitnih razlogov (zdravo, nevarnost izklopa in magnet za madež). Kuharska kuhinjska preproga, ki je narejena iz trajnega materiala brez podlage, doda pridih osebnosti in počuti dobro pod nogami, ko stojiš na pultu, neskončno razrezate sestavine solate. Preproge v kuhinji (ali drugem prostoru, resnično) lahko pomagajo opredeliti tudi območje, kar je koristno, če imate čudno postavitev. Zadeva v točki: preprogo v tem stanovanju v New Manchester Flats v Richmondu, VA, kaže, kako zasidrati jedilnico v apartmaju odprtega koncepta.

Težava: osnovni backsplash

Rešitev: ploščice za ploščice in paličaste plošče

Kot črne lesene omare lahko gradbeni razredi izgledajo poceni. Vnesite ploščice. To so odstranljivi modeli, ki dodajajo vzorec in barvo. Lahko so malo pricey, vendar potrebujete le nekaj, da bi osvetlili backsplash. Ali pa lahko v celoti prekrijete opeke s ploščicami za lupine in palice, ki posnemajo videz reliefne kovine.

Težava: brez zasebnosti, brez pogleda

Rešitev: Okenski film

Če imate majhno okno kuhinjskega okna, ki se zgodi, da pogledate hrbtno hrbtno stranico (ali pa preprosto ne želite, da se vam prisežne oči gledajo v vas, ko ste kavo v jammies), je ta izdelek v bistvu nebesa. Okenske folije so prosojne, dekalne podobne plošče, ki dodajajo vzorec za povečanje zasebnosti, ne da bi popolnoma izključili svetlobo.

Image
Image

Težava: Ultraneutralna paleta

Rešitev: prinesite barvite dodatke!

Presenečeni boste nad udarcem, ki ga lahko pospravi smelo vzorčen smeti, barvita nova talna obloga, in celo živahna sadna skleda. Svetle vzorce na teh stoli na ArtHouse v Seattlu, WA, takoj pritegnite pozornost. Če premaknete fokus na te elegantne dodatke, manj verjetno boste opazili manjše čare kuhinje.

Priporočena: