7 načinov, kako narediti krepko paleto delo v majhnem prostoru

Kazalo:

7 načinov, kako narediti krepko paleto delo v majhnem prostoru
7 načinov, kako narediti krepko paleto delo v majhnem prostoru

Video: 7 načinov, kako narediti krepko paleto delo v majhnem prostoru

Video: 7 načinov, kako narediti krepko paleto delo v majhnem prostoru
Video: Через тоску по любви в жизни фургона - педагог Басти живет полный рабочий день в T4 2023, Oktober
Anonim

Dodajte barvo v svoj dom - in svoje življenje - s temi nasveti od Sherwin-Williams.

Nič ne pospeši osebnega prostora, kot pop v barvi - in majhne sobe niso nobena izjema. Najboljše od vsega? Slikanje je preprost projekt DIY, ki lahko močno vpliva.

Za podrobnejši pregled trendov (in strokovnih nasvetov) smo se posvetovali s direktorjem barvnega marketinga Sherwin-Williams Jackie Jordan, ki je vodil krepko novo smer.

1. Spoznajte krepko

Bold barve segajo od temne do svetle, dodajajo dramo - in globino - v prostor. Misli draguljarjev ali svetle, poletne odtenke. V nasprotju s splošnim prepričanjem, ko gre za to, da se soba počuti kot "večja", barva ni sovražnik … vendar je izbira pravega ključnega pomena.

2. Izberite svojo paleto

Prvič in najprej preskočite trende in začnite z odtenki, ki so v prvi vrsti resonančni z vami. Niste prepričani, kje začeti? Po besedah Jordanije so po mnenju Jordanije priljubljene možnosti Sherwin-Williamsovega Indigo Batik SW 7062, Naval SW 6244 in Coral Reef SW 6606.

Navdih lahko prihajajo od koder koli - tudi modni svet. Če vidite videz, ki ga imate radi na rdeči preprogi, Jordan dodaja, vzemite nekaj vzorcev barve Color to Go® za testni pogon doma. Morda ga boste imeli tam tudi.

Image
Image

3. Pojdi naravno

Narišite navdih iz matere narave za neverjetne, drzne barve, ki dobro delujejo z nevtralnimi stenami in naravnimi materiali, kot so les, perilo, volna in usnje.

"Pomislite, kako cvet pogleda na drevo ali svetlo modro nebo se pojavlja na peščeni plaži," svetuje Jordan, ki predlaga, da se krepko odznačijo z nevtralnimi bazami. "Poskusite svetlo rumeno zeleno [glej Sherwin-Williams" Sassy Green SW 6416] ali briljantno modro [upoštevajte Aleutian SW 6241]."

4. Poglejte mimo dnevne sobe

Po Jordaniji so praškaste sobe in jedilnice primerne za bolj stisnjene palete, od rdečih in zelenih tonov, ki vodijo v kuhinjo, za katere je bilo znanstveno dokazano, da se popravijo ali pomirjajo prigrizki, do sončnih rumenjakov in svetlega bluesa, ki lahko dvignejo kopalnice povsem funkcionalen prostor do spa-vhoda.

Radoveden o tem, kakšna bo vaša soba v svežem novem odtenku? Pripnite fotografijo na pametnem telefonu in nato uporabite to briljantno aplikacijo, da bi skoraj obarvali svoje stene ali naložili obstoječo fotografijo, da si predogledate delo na namizju ali iPad, preden začnete.

Image
Image

5. Držite naglas na steni naglas

"Naglasna stena naj bi bila značilna stena ali stena z najbolj zanimanjem v prostoru," pravi Jordan.

Ali se dogaja ognjišče ali stena v galeriji? Ne ločite razlike - ali poudarka - z barvo na še eno steno v prostoru. Podvojite svoja prizadevanja in izvedite pozornost zgrabi projektov na istem mestu kot vaš krepko odtenek.

6. Končajte močno

Kontrast je ključnega pomena za igranje krepke palete. Na primer, seznanjanje oranžne keramike proti globoko modrimi stenami ali obrezovanje polic ali okvirov slike v beli ali kovinski barvi so odlične načine, kako se lahko krepke barve pozadine zaokrožijo.

Image
Image

7. Ne pozabite, da gre za barvo

Najemniki in nekomitativne vrste lahko - in bi morali - še vedno vstopiti v ta krepko gibanje. Nekaj preprostih mini-zamenjav zamenjave vas bo zaljubilo v svoj prostor od sezone do sezone (ali oblikovanje muhe za oblikovanje whim).

"Držite se nevtralne barve stene [poskusite Accessible Beige SW 7036, Nomadic Desert SW 6107 ali Amazing Gray SW 7044], nato pa zamenjajte blazine in nekaj ključnih dodatkov za premikanje v toplih, prijetnih barvah, poletnih svetlih ali sezonskih ugotovi, "pravi Jordan.

To delovno mesto je sponzoriral Sherwin-Williams.

Priporočena: