7 Rešitve za neprekinjene sobe

Kazalo:

7 Rešitve za neprekinjene sobe
7 Rešitve za neprekinjene sobe

Video: 7 Rešitve za neprekinjene sobe

Video: 7 Rešitve za neprekinjene sobe
Video: Какого числа от 1 до 31, родился человек, такая у него и вся жизнь 2023, September
Anonim

Enostaven nasvet za dekoracijo, ki bo lepo zasvetil in odprl vaš prostor.

Sobe z neprozornim prostorom so vedno izziv, ne glede na to, ali okrasite nov stan ali postavite prostor za prihajajočo prodajo - še posebej v najtemnejših mesecih leta.

Danes štejemo dnevi do poletnega časa, vendar v tem času tam so stvari, ki jih lahko storite za izboljšanje ambientov prostorov, ki niso blagoslovljeni z naravno svetlobo.

Tukaj je sedem preprostih trikov, od barvnih izbir do dodatkov k ustvarjalnim dekorskim potegom, tako, da postane brezpapirno mesto svetlejšo in bolj vabljivo sobo v resnici v nobenem trenutku.

Image
Image

Kredit za slike: Huffington Post | photo by Justin Bernhaut

1. Saten, poligraf ali sijajna barva

Pri izbiri barve za katero koli sobo je običajno najpomembnejša barva. Toda, ko se ukvarjate s prostorom brez oken, ima lahko konča tudi velik vpliv.

Saten, poligraf ali barve z visokim sijajem so bolj odsevne kot ploščate ali jajčne lupine in zato pomagajo pri svetlobnem odklonu po prostoru. Opozorilo je, da je sijaj barve, več nepravilnosti, ki jih boste videli, tako da je temeljna priprava na steno nujna. Na preostali strani, sijaj stene, lažje je, da ga obrišete čisto!

Na najemu, kjer ne morete spremeniti sten? Dodajanje svežega plašča visoke sijajne barve na velik kos pohištva tudi trik.

Image
Image

Dobropis: CB2

2. Prosojno ali sijoče pohištvo

Stene niso edine stvari, ki jih je treba upoštevati, ko poskušate osvetliti prostor brez oken. Kosi, ki ste jih dali, lahko veliko spremenijo.

Steklo, temni marmor, polirani nikelj in prozorna akrilna odštevalna svetloba, prav tako pa je ta preprosta mizica za mizo, ki daje zračen vibri v prostor tega dnevnega prostora.

Image
Image

Kredit za slike: HomeGoods

3. Velika ogledala

To je eden najstarejših trikov v knjigi, a tudi eden najbolj učinkovitih: dajanje prevelikega ogledala v zaprto sobo.

Zrcalo deluje kot nekakšno faux okno, ki odseva umetno svetlobo okoli prostora in daje vtis, da se sonce loči - tudi tam, kjer ni. Za takojšnje rezultate, držite se proti steni, neposredno na tleh, za sedežno površino ali žariščno točko prostora. Uporabite lahko tudi ogledalo, ki podpira knjižno polico.

Image
Image

Kredit za slike: West Elm's Front + Main blog

4. Odsevna stena galerije

Kot alternativo enemu velikemu ogledalu razmislite o ustvarjanju stene v galeriji, napolnjene v celoti z zrcaljenimi in kovinskimi okvirji.

Več reflektivnih površin, ki so združene, bo učinkovito odskočile svetlobo in enostavno je obdržati čim več okvirov, kot želite (v vseh oblikah in velikostih), da prikažete že natisnjene odtise.

Image
Image

Kredit za slike: Lonny

5. Nizko obesil svetlobni vir

Viseč svetlobni vir ali lestenec, ki je malo nižji od običajno, bi bil idealen način za doseganje mehkega sijaja v vsakem prostoru. Preizkusite ga na ljubezenskem sedežu, postelji ali sedežu za izjemno udobno, toplo in vabljivo občutek. Za ekstra svetle točke za bonus uporabite obesek s poudarkom na žarnici.

Image
Image

Kredit za slike: boljši domovi in vrtovi

6. Steklena vrata

Tukaj je prezrta ideja, ki je enostavna, tudi v najemu: zamenjajte tradicionalna trdna vrata s steklenim pokrovom!

S tem boste v celoti izkoristili svetlobo, ki gre skozi okna v sosednjih sobah. V temnejših, bolj zaprtih prostorih steklene plošče pripomorejo k ustvarjanju ne le večje svetlobe, temveč tudi prostega, odprtega prostora.

Image
Image

Kredit za slike: Domino / fotografija Douglas Friedmana

7. Enotna žariščna točka

V prostorih brez oken je pogosto bolje sprejeti filozofijo »manj je več« pri dostopu do in urejevanju pohištva.

Tu je nastavitev, ker se vse osredotoča na kamin - eno veliko sliko na mantelu, en sam, prevelik listnato rastlino in drugače golene stene, ki prinašajo občutek svežega, odprtega zraka.

Kakšni so vaši preizkušeni triki za dodajanje svetlobe v temne prostore? Dajte v pripombe spodaj.

Priporočena: