7 Nasveti za prihranke Restavracije ne želijo vedeti

Kazalo:

7 Nasveti za prihranke Restavracije ne želijo vedeti
7 Nasveti za prihranke Restavracije ne želijo vedeti

Video: 7 Nasveti za prihranke Restavracije ne želijo vedeti

Video: 7 Nasveti za prihranke Restavracije ne želijo vedeti
Video: Danfoss Ally™ - Kako renovirati in prihraniti pri računu za energijo? 2023, September
Anonim
Image
Image

Jejte v baru

Kot da bi potrebovali še en izgovor, da sedite v baru, tukaj je še eno: številne restavracije ponujajo isto hrano v baru kot v glavni restavraciji, vendar za cenejše cene. Morda boste morali naročiti nekaj jedi, ki jih lahko delite, ker so lahko deli manjši, vendar bodo vaši prihranki še vedno precejšnji. In ker večina restavracij ima tudi storitev na mizi v baru, lahko vzamete otroke.

Prihranite denar za alkohol

Najenostavnejši način za večerjo je drago, da naročite steklenico vina, a kdo se lahko upira malemu pinotu s testeninami? Znebite se tega dodatnega stroška, če greste v restavracijo BYO (Bring Your Own), ki ne služi alkoholu, ampak bo vesela nečistega (ali de-cap) vašega in jo prelijte v kozarec. Restavracije, ki služijo alkoholu, prav tako pogosto omogočajo gostom, da si sami prinesejo svoje lastne potrebe, če imajo gostje posebne pomisleke v zvezi s hrano - pokličite naprej in vprašajte, ali vam omogočajo, da si sami privoščite in koliko je njihova "pristojbina za plutovino". Ta provizija nadomesti svoje stroške, vendar je ponavadi smidgen o tem, kaj bi plačali, ki jih naročite v meniju. Če bi vam všeč samo ena stekla na vinu, poskusite vprašati, ali je na voljo "hišno vino". Mnoge restavracije vam bodo prelile, kar je ostalo v steklenici iz za bar, za kar 3 $.

Glejte tudi: 12+ Stvari, na katere ne smete nikoli porabiti denarja

Kje otroci jedo brezplačno

Ne glede na to, kako težko se trudimo, vedno končamo prehrambeno pot bolj kot bi želeli. To je lažje, če se ne počutite slabo, ko gremo v restavracijo, kjer otroci jedo brezplačno. Če želite poiskati skupino na svojem območju, obiščite KidsMealDeals.com ali prenesite njihovo aplikacijo. Vnesite svojo poštno številko in našli boste dogovore iz verige restavracij in lokalnih sklepov, ki so blizu vas. Ne pozabite, restavracija, ki ponuja ponudbe za otroke, ponavadi ponuja tudi skromne cene za odrasle predjedi!

Oglejte si restavracijski teden

Skoraj vsa velika mesta ponujajo "restavracijski teden" enkrat ali dvakrat letno. V tem tednu lahko kosite v nekaterih najlepših restavracijah v mestu zaradi stroškov jedi na Applebee's! Večina restavracij bo ponudila fiksno ceno s tremi tečaji ali meni "prix fixe", ki vam omogoča, da izbirate med več različnimi možnostmi za kosilo ali večerjo. To je odlična priložnost, da preizkusite to domišljijsko restavracijo, ki ste jo prebrali ali videli na televiziji, vendar je nikoli ne bi mogla privoščiti. Prepričajte se, da ne naročite v meniju! Ta skodelica kave vas lahko stane polovico tega, kar ste pravkar plačali za svoj celoten obrok! Oglejte si ta seznam restavracijskih tednov po ZDA ali vnesite "restavracijski teden" in ime najbližjega mesta v iskalnik.

Nasvet za kosilo

Če pogosto naročite, da vzamete hrano, razmislite o obiskih svojih najljubših restavracij ob kosilu. Večina sklepov ponujajo kosilo posebne, ki so enako hrano kot večerja za manj. Ponavadi bodo prišli v manjših velikostih, vendar smo ugotovili, da ponavadi ne potrebujemo, kaj se v restavraciji šteje za večerne dele. Kupite v popoldanskih urah, skrijte v hladilniku in nato ogrevajte na večerjo za prihranke!

Low-Cost Take-Out

Če razmišljate o prevzemu za večerjo, najprej pomislite na svojo trgovino. Supermarketi pogosto ponujajo vnaprej pripravljena živila po ceni, da privabijo kupce, pogosto pa boste našli nizke cene za piščance rotisserie, pomfrit, sladoled, testeninsko solato in še več. Prepričajte se, da ne boste imeli nobenih impulznih nakupov, ko ste v trgovini!

Cenejše teče kave

Če ste kava, se zavedate, kako dragi so lahko ti okusni kavarnci. Če je v vašem domu fakulteta ali univerza, preverite kavarno v kampusu za določitev kofeina - to je cenejše in prav tako dobro kot lokalni Starbucks.

Naredite več odličnih nasvetov o našem podcastu, tako da se naročite iTunes ali Stitcher! Lahko se tudi prijavite za naše glasilo in sledite nam na Facebook za naše dnevne nasvete!

Iz slike iz Shutterstocka. Več nasvetov kdo je vedel?

Priporočena: