6 stvari, za katere ne smete nikoli plačati

Kazalo:

6 stvari, za katere ne smete nikoli plačati
6 stvari, za katere ne smete nikoli plačati

Video: 6 stvari, za katere ne smete nikoli plačati

Video: 6 stvari, za katere ne smete nikoli plačati
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Oktober
Anonim
Kdorkoli je rekel, da ni bilo take brezplačne kosilnice, ni bilo zelo težko najti enega. V redu, zato je morda edini čas, ko lahko dobite dejansko brezplačno kosilo je na vaš rojstni dan, vendar obstaja veliko predmetov in storitev tam zunaj, da preprosto ne bi deloval z vašimi težko zasluženi dolarji priti.
Kdorkoli je rekel, da ni bilo take brezplačne kosilnice, ni bilo zelo težko najti enega. V redu, zato je morda edini čas, ko lahko dobite dejansko brezplačno kosilo je na vaš rojstni dan, vendar obstaja veliko predmetov in storitev tam zunaj, da preprosto ne bi deloval z vašimi težko zasluženi dolarji priti.

V nekaterih primerih boste morda morali slediti vašim prihrankom in nagradam, da boste brezplačno dobili element, če pa vam malo znojnega kapitala lahko dobi nekaj za nič, ali ni vredno truda? Izkoristite naslednje namige in vaš račun za preverjanje bo zelo hvaležen.

Nasvet št. 1: Računalniška programska oprema

Dve spletni strani za preiskavo brezplačne računalniške programske opreme sta CNET in FreewareFiles. Obe ponujajo različne naslove, povezane z upravljanjem datotek in varnostno kopijo, pretakanjem glasbe, pretvorbo zvoka in videa ter drugo. Če želite prihraniti pri stroških obdelave besedil, prenesite Apache OpenOffice, ki je zrcalna slika Microsoft Worda, vendar brezplačno. In hranite svoj denar v žepu tudi za protivirusno programsko opremo. Avast in AVG ponujajo brezplačne različice, ki v bistvu zagotavljajo enako zaščito kot plačani protivirusni izdelki.

Nasvet št. 2: Baterije

Prijavite se za program zvestobe kupca v želeni trgovini na drobno in pazite na tedenske okrožnice - in se prepričajte, da se odločite za e-poštne posodobitve. Baterije se večkrat po celem letu ponujajo brezplačno po 100-odstotnem rabatnem povračilu. Samo za njih plačajte polno ceno na pultu ali na spletu in za ta znesek prejmete potrdilo o nagradah, minus davek, naslednje četrtletje. Na zalogi na baterijah skozi vse leto zagotovo pride v poštev okoli počitnic, in ta program je dober za veliko drugih različnih pisarniških potrebščin, kot tudi. Prepričajte se, da boste spremljali svoje nagrade in prihranili svoje prihodke, za vsak primer posebej.

Nasvet št. 3: papir tiskalnika

Papir za tiskanje je brezplačno na voljo tudi v istem programu kot baterije, vendar se ta lahko malo ohladi. Običajno lahko najdete papir na voljo z znatnim popustom, vendar ne brezplačno. Počakajte, dokler ne vidite tega brezplačnega. Veliko krat je ta ponudba dobra samo za en papir iz papirja, vendar pa lahko enkrat na kratko dobite celoten primer. Počakajte, da pride do promocije, brezplačno kupite celoten primer in imeli boste dovolj papirja, da traja zelo dolgo.

Nasvet št. 4: vaše kreditno poročilo

Ker Money Girl spominja znova in znova, nikoli ne plačajte za svoje poročilo o kreditih. Tiste kreditne zavarovalnice, ki ponujajo dostop do vašega poročila in drugih storitev, vse stroške, ki jih preprosto ni treba porabiti. Trikrat na leto pojdite na spletno mesto AnnualCreditReport.com in prenesite kopijo enkrat iz vsake od treh glavnih agencij za poročanje o kreditnih plačilih - TransUnion, Equifax in Experian. In ne porabi peni.

Nasvet št. 5: Novice

Nehajte kupiti časopise in revije iz trgovin, ki vam bodo pomagali, in se namesto tega prekinejo s spletnimi informacijami. To se lahko zdi majhna cena, vendar, ko poskušate učinkovito upravljati svoje finance, šteje vsak dolar.

Nasvet št. 6: Osebna nega

Dezodorant, krema za britje, britvice, zobne ščetke, zobna pasta in drugi predmeti za osebno nego so na voljo brezplačno od časa do časa v vaši lokalni trgovini z drogami. Prijavite se v trgovinah za program Walgreens Balance Rewards, in prejmite svojo kartico zvestobe, nato pa preverite tedenske oglase Walgreensa za popuste, ki so na voljo imetnikom kartic. Nato lahko poiščete vse kupone, ki pokrivajo preostanek diskontirane cene, bodisi v nedeljski knjigi ali v knjižici kupona v trgovini Walgreens. CVS ima podoben program, v katerem so izbrani predmeti brezplačni.

Spodnja črta

Ko začnete pridobivati te izdelke brezplačno, zakaj ne podaljšate svoje strategije za varčevanje z denarjem, da živite na osebnem proračunu? Zapišite svoj dohodek na eni strani listov papirja in svoje stroške na drugem ali pa uporabite spletno orodje, kot sta Mint ali PearBudget. Pridobite porabo pod svojim dohodkom in ste pripravljeni za dolgoročni uspeh. Dodajte to v strategijo pridobivanja vsega, kar lahko brezplačno, in ste na poti, da končno nadzirate svoje finance, namesto da bi jih nadzirali.

Na katere druge stvari si lahko pomisliš, da ne bi smeli porabiti denarja? Objavite svoje zamisli v spodnjih komentarjih.

***

Sean Chambers je pisatelj s sedežem v New Yorku, ki se ukvarja s svetovanjem pri varčevanju z denarjem, vlaganjem v prihodnost in preprosto živeti.

Brezplačno sliko iz gumba Shutterstock.

Priporočena: