6 Poceni način, kako narediti stanovanje dražje

Kazalo:

6 Poceni način, kako narediti stanovanje dražje
6 Poceni način, kako narediti stanovanje dražje

Video: 6 Poceni način, kako narediti stanovanje dražje

Video: 6 Poceni način, kako narediti stanovanje dražje
Video: Как сделать стяжку с шумоизоляцией в квартире. #18 2023, September
Anonim

Očistite, odklonite in tonirajte svojo barvno paleto, da dobite razkošen pogled na proračun.

Želite, da bi vaš $ 600 blazini izgledal kot penthouse na 1500 $? Ne potrebuje veliko prostora ali ton dragega pohištva. S temi šestimi preprostimi namigi lahko vtisnete svoje prijatelje in še vedno imate testo za živila.
Želite, da bi vaš $ 600 blazini izgledal kot penthouse na 1500 $? Ne potrebuje veliko prostora ali ton dragega pohištva. S temi šestimi preprostimi namigi lahko vtisnete svoje prijatelje in še vedno imate testo za živila.

1. Zamenjajte zlato za srebro

Zlato je barva bogastva, v večini sob pa izgleda kot poceni bling. Zložite zlate okvirje za fotografije in bleščeče dodatke ali popravite, kar imate; Predvsem se odločite za kul, prefinjeno srebro. Zamenjajte vse svoje neokrnjene stvari z bolj klasičnimi, podcenjenimi predmeti. Pomislite na čiste linije (kvadratke in pravokotnike) in sedirane barve.

2. Zamenjajte preprogo za vinil

Preprosto ni mogoče skriti starih, poceni, umazanih preprog; vendar pa lahko za samo nekaj sto dolarjev preprosto zamenjate preprogo v sobi z vinilom. Danes je vinil talne obloge na voljo v številnih elegantnih vzorcih, namenjenih posnemanju talnih oblog, kamnitih ploščic ali celo marmoriranja. Še več denarja lahko prihranite, če greste na DIY. Poglejte, ali bi vam prijatelj pomagal pri njihovem vikendu. Ljudje v trgovini za izboljšanje doma lahko zagotovijo navodila. Bonus: Končno se boste znebili vonja od prejšnjega najemnika.

Bodite prepričani, da preverite pri svojem lastniku ali upravljavcu premoženja pred kakršnimi koli spremembami.

3. Držite nevtralne barve

Rdeče barve so videti poceni na enak način zlata in bleščice. Barve stene mastno ali subtilno nevtralne barve. Nikoli ne barvajte stene bele barve, ker je preveč kruto (in dolgočasno). Izberite slonokoščino, jajčne lupine ali smetano in na stenah bo bela. Sledite sodobnemu slogu z uporabo vseh nevtralnih sten in pohištva ter izberite nekaj svetlo obarvanih predmetov po prostoru za klasične pope barve.

4. Očistite

Bogati ljudje imajo služkinje, zato je enostavno, da stvari ostanejo čiste; če pa si prizadevate, da bo vaše stanovanje videti draga, mora izgledati kot da je služkinja pravkar zapustila. Pogosto so majhne podrobnosti, ki ohranjajo prostor, da imajo svež, polirani sijaj bogatih. Poskrbite za razpoke in razpoke, skrit prah pod svetilkami in okvirji za slike ter drobne kroglice za puhanje pod mizo.

5. Zamenjajte revije za brezplačne (in zelene) vire

Nekaj dobro izbranih revij, ki ležijo okoli, so lahko klasične, a kupi računov, revij in nereda so poceni. Preklopite na okolju prijazno e-obračun in popravite revijo z elektronskimi revijami. Ne samo, da gre brez papirja ceneje (prihranite denar za uporabo na drugih območjih svojega stanovanja), ampak tudi ustvarja manj nereda in prihrani veliko dreves.

6. Padaj z ljubezni s svojimi starimi stvarmi

Včasih ohranjamo udobne predmete iz naše preteklosti, da se počutimo kot doma na novem mestu. Ampak, če želite, da vaše stanovanje izgleda razkošno, morajo domače stvari iti. Znebite se vašega Fozzy Bear (ali ga shranite pri mami). Enako velja za pepelnik, ki ste ga naredili v poletnem taboru, slike vas in vašega BFF na fotografski kabini v nakupovalnem središču in otroške albume na vaši knjižni polici.

S temi hitrimi, preprostimi spremembami bo vaše stanovanje lepo in draga, ne glede na to, kako nizka je vaša najemnina.

Katere so nekatere izmed vaših najljubših popravkov za življenje velikega v proračunu? Delite svoje misli v komentarjih spodaj.

Priporočena: