6 Sprejeti domači projekti z velikim potencialom izplačil

Kazalo:

6 Sprejeti domači projekti z velikim potencialom izplačil
6 Sprejeti domači projekti z velikim potencialom izplačil

Video: 6 Sprejeti domači projekti z velikim potencialom izplačil

Video: 6 Sprejeti domači projekti z velikim potencialom izplačil
Video: Заказчик пильного диска! Все о пильных дисках! Включая лотерею 2023, September
Anonim

V teh sezonah se seznanite s temi izboljšavami in vzdrževalnimi projekti za resen donos naložb.

Padec je pravi čas za spuščanje vašega dvorišča in nameščanje novih krajinskih projektov. Toda vaša največja napaka se lahko osredotoča izključno na sajenje te nove slive in zanemarjanje projektov (in popravil), ki bodo resnično povzročili resen donos vaše naložbe na dolgi rok.

"Dom, ki se ohrani, tako kot avto, bo trajal dlje in bo bolje," pravi Keith Thompson, nepremičninski posrednik z Berkshire Hathaway HomeServices Carolinas Realty v Charlotte, NC.

"Ohranjanje vašega premoženja je lahko najboljša naložba, ki jo naredite," dodaja Justin Udy, nepremičninski posrednik Century 21 Everest Realty Group v Midvaleju, UT. "Z doslednim prizadevanjem za vzdrževanje vašega doma boste prihranili denar, se izognili dragim tearoutom in popravilom, vaš dom pa bo izgledal in se počutil kot v izvrstni obliki."

Tukaj je predstavljen šest projektov z osmimi projekti z velikim izplačilom.

1. Omejitve pritožbenih zadev

Stara oboževalca o umetnosti lahko veljajo tudi za omejevanje privlačnosti: to vemo, ko jo vidimo. Prav tako vemo, kdaj je res, res dobro. To pomeni, da lahko vlaganje denarja na vaše dvorišče, bodisi z novimi zasaditvami, dodajanjem mulčenja ali preprosto vzdrževanjem trate, lahko precej poteka.

"Stojte ob robniku pred hišo in si dobro ogledate celotno hišo in dvorišče," pravi Patty Brockman, licenčni nepremičninski posrednik pri Windermere Stellar Real Estate v Portlandu, OR. "V jeseni in pozimi rastline in grmičevje začnejo umreti in jih je treba obrezati nazaj. Razmislite o dodajanju globokega, bogatega sloja tal do postelj za osvežitev in zagotovitev dodanih hranil."

Ista taktika se lahko uporablja za fasado vašega doma. "Sveži premaz barve na trim in rolete, preden se tempe prenesejo, bo pomagal, da bi ta območja zaščitili pred posledicami hudega zimskega vremena in preprečili škodo zaradi vlage," dodaja Brockman.

2. Preverite, ali je HVAC

Poleg zagotavljanja, da vaš sistem klimatske kontrole teče gladko, ko je hladno (in tudi med poletno toploto), ima vaš HVAC servisiran po ustreznem urniku resnično priložnost, da dobite veliko donosnost naložbe, ko pride čas za prodajo.

"Ob velikih sistemih v domu, ki jih redno servisira in redno pregleduje, lahko prihranite lastnika denarja po cesti, če se odkrije in popravi manjša težava, preden postane nekaj večjega," pravi Keith Thompson. Poleg tega, da lahko potencialnemu kupcu pokažete, da ste pravilno vzdrževali HVAC, medtem ko ste živeli v domu, gre daleč, ko pride čas za pogajanja.

Ali želite še povečati vrednost vašega doma? Preden prodate energijo, pridobite energetski pregled in na podlagi rezultatov izvedite nekaj posodobitev.

3. Streha nad glavo je daleč

Posebnost: Pomembno je imeti streho, ki dobro deluje. "Ko je vse tako dolgo suho, se površine, kot so strehe in šivi, začnejo razpadati in se zlomiti, tako kot brisalci vetrobranskega stekla na vašem avtomobilu," pojasnjuje Heather Witt Leikin, nepremičninski agent s partnerji Trust Trust Real Estate Brokerage & Acquisitions v Los Angeles. "Morda ne boste opazili težav, dokler ne boste v veliki nevihti in začeli boste vdor vode. To so vse stvari, ki bi jih morali začeti zdaj preverjati. Tako vam prihrani denar zaradi težav pri puščanju v hiši, ki povzroči poškodbe notranjosti in temeljev ter sčasoma plesni, kar zmanjša vrednost vaše hiše."

4. Pazite na svoja okna

"Ko vstopimo v hladno sezono, je morda čas, da razmišljamo o nadgradnji okna," pravi Leikin. "Ali ste že zamenjali svoje okno z enojnim steklom? Zamenjava jih bo zdaj pripomogla k ohranjanju vročine v zimskem času, s čimer boste zagotovili, da niste le bolj udobni, vendar ne plačujete za ogrevanje na prostem."

Bonus: "Kupci ljubijo nova okna! Ohranjanje sebe in to, da vam prihrani denar, bo prav tako privabilo ljudi, ki se zanimajo za nakup vaše hiše, "še dodaja.

5. Bodite pozorni na vodo

Voda je lahko najhujša nočna mora doma, ne glede na to, ali gre za poplave, puščanje strehe ali vlažnost in plesen. Čeprav to ni najbolj seksi izboljšave na domu, se bo izkazalo za odličen donos na vašo naložbo, če boste stalno preverjali stvari, ki so lahko dovzetne za škodo zaradi vode, pravi Justin Udy.

"Voda je vedno problem. Lahko povzroči plesen, privlači termite in postane vse vrste nočnih morskih psov za lastnike stanovanj, "pojasnjuje. Prav tako "Preverite razvrstitev vaše partije. Z ohranjanjem ustreznega naklona boste zagotovili, da bo razvrstitev vode oddaljena od temeljnih zidov."

6. Odcedite odtok

Ali pa namesto vašega namakanja. Najem zemljišča za zimsko zamrzovanje vašega namakalnega sistema preprečuje zamrznitev in razpoke med hladnim vremenom, stanovanjsko popravilo, ki lahko stane na stotine dolarjev. "Če se ne bo zgodilo v jeseni, je lahko resen problem pozneje pozimi," pravi Udy.

Kateri domači projekti nameravate rešiti to jesen? Delite svoje načrte v spodnjih komentarjih!

Priporočena: