5 Spoznanja za bogatenje

Kazalo:

5 Spoznanja za bogatenje
5 Spoznanja za bogatenje

Video: 5 Spoznanja za bogatenje

Video: 5 Spoznanja za bogatenje
Video: Čebelarska spoznanja 1. del - YouTube 2023, September
Anonim

Eno najbolj presenetljivih dejstev o bogatih ljudeh je, da se večina njih ni rodila bogato. Približno 80% najbolj finančno uspešnih ljudi v ZDA je milijonar prve generacije. To pomeni, da so zbrali bogastvo tako, da trdo delajo in varčujejo z denarjem (in s tem tudi velika poslovna ideja ne boli). Torej, če menite, da bogatejša bogastva ni mogoča za navadne ljudi, vam bom dal 5 milijonov dolarjev, ki jih lahko uporabite za začetek gradnje vaše osebne sreče danes.

Kako zgraditi osebno srečo

Za veliko več o naložbah, gradnji premoženja in pametnih davčnih premikih dobite kopijo moje nagrajene knjige Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate vedeti o denarju, ne da bi vas obogatil s tem, kar vam ni. Na voljo je v vaši najljubši knjigarni v tiskani obliki ali kot e-knjiga za vaše Gorljivi, Nook, iPad, PC, Mac ali pametni telefon. Prenesite 2 brezplačna poglavja iz knjige danes na SmartMovesToGrowRich.com!

Get More Money Girl!

Obstaja velik arhiv preteklih člankov in poddaj, če vnesete tisto, kar želite izvedeti v vrstici za iskanje na vrhu strani. Tukaj so številna mesta, s katerimi se lahko povežete z mano, izvedite več o osebnih financah in vprašajte svoje vprašanje o denarju:

  • Money Girl Newsletter
  • Money Girl Group osebne finance na LinkedIn.
  • Money Girl podcast na iTunes
  • E-pošta: [email protected]
  • Telefonska govorna pošta: 206-333-1610

Denar za drevesno podobo iz Shutterstock Več nasvetov iz denarja

Priporočena: