5 Pametni IKEA Hacks za vašo plašč

Kazalo:

5 Pametni IKEA Hacks za vašo plašč
5 Pametni IKEA Hacks za vašo plašč

Video: 5 Pametni IKEA Hacks za vašo plašč

Video: 5 Pametni IKEA Hacks za vašo plašč
Video: Delam v Zasebnem muzeju za bogate in slavne. Grozljive zgodbe. Groza. 2023, Oktober
Anonim

Enostaven način, da omaro od dobrega do neverjetne.

Vsako januar, tako mnogi od nas odločijo, da bi porabili manj časa na delovnem mestu, bolj pogosto izvajali in prihranili več denarja. Toda začetek novega leta je tudi odlična spodbuda za reševanje ene najbolj zastrašujočih nalog za izboljšanje doma: reorganizacija vaših omar.

Ne glede na velikost ali velikost prostora je pametno shranjevanje vedno težko doseči. Zato smo zaokrožili nekaj najbolj pametnih IKEA hackov iz celega sveta. Ko boste videli, kako so ti lastniki stanovanj in najemniki kar najbolje izkoristili svoje omaro (ali pomanjkanje le-tega) s tweaking najdejo iz vsepovsodne švedske verige, bo nemogoče, da se ne bodo navdušili!

Lepša organizirana omara, ne da bi zlomila banko? Prijavite nas.

Image
Image

Slika prek hekerjev IKEA

1. Modularni "vgrajeni"

Shranjevanje džemperjev, vrhov, kavbojk in čevljev v praktičnih modulih, ki jih je mogoče enostavno brskati, je tako enostavno kot zlaganje preprostih knjižnih knjig vzdolž ene stene, kot je to prilagojeno »sprehod« iz IKEA Hackers. Tu dodatek visečega droga daje še več funkcionalnosti in dlako svetle barve zapolnjuje bele regale. Tako genialno.

Slika preko XO Jordan
Slika preko XO Jordan

2. Pripomočki otok

Prava omara za sanje ni le tone police, temveč tudi površine in posode, namenjene za spravljanje in prikazovanje dodatkov, kot so nakit, sončna očala in klobuki. Zaljubljeni smo v blogerja XO, jordansko DIY omaro, ki jo je ustvarila tako, da je dodala noge k preprostim policijskim kockam iz IKEA, ki se je prelila s ploščico iz granita, ki jo je na Craigslistu zabeležila za 60 dolarjev.

Image
Image

Slika preko celovitega dogodka

3. Instant mudroom

Tramovi v bližini vstopne točke pogosto spregledajo, ko gre za prenovo, vendar ta objava iz celovitega Eventful Day dokazuje, da boste morda lahko dobili več kilometrine iz vaše. Tukaj so obogateni obnovitelji pretvorili 40-odstotno mizo za mizo v popolnoma funkcionalno stojalo za čevlje, da bi izkoristili celoten navpični prostor, vse do tal. Dokončaj se dotakne: zgornji polici z označenimi, izvlečnimi košari za klobuke in šali, veliko kavljev in potezo barve za tablo, tako da vsak družinski član lahko zahteva mesto, ki bo obesil svoje stvari.

Image
Image

Slika preko nasmeha in valovanja

4. Plavajoča garderobna omara

Imaš prostor z ničim omaro? Knjižnica IKEA Billy je lahko vse, kar potrebujete. Ko so se blogerji Rachel Denbow in njen mož našli v eni enoposteljni sobi po prvem rojstvu svojega sina, so imeli torbico in opremili en Billy z palico in kavlji. Nastavljive drsne police v enoti omogočajo preprosto spreminjanje glede na nove potrebe garderobe. Še ena stvar, ki je super o tem? Lahko ga premaknete na katero koli steno ali prostor sobe, kadarkoli.

Image
Image

Slika prek hekerjev IKEA

5. Plitvo sušenost

Obstaja še en dodaten element, ki resnično zavzame omaro od dobrega do neverjetnega: prostor za plop navzdol in dokončanje pripravljanja, ko ste oblečeni! Všeč je preprosta eleganca te nadgrajene malmske mizne mize iz IKEA Hackers, ki ima koristi od le nekaj pametnih dodatkov: ogledalo, krtačo za lase orodja in udoben vzorčen stol.

Imate manj prostora v vašem območju garderobe? Vzeli bi to idejo konzole, ki je bila oblikovana okrog 15-metrske stene police - od Hej, Let's Make Stuff iz dnevne sobe do omare in dodamo ogledalo in tanek zložljiv stol. Voilà!

Priporočena: