6 načinov prilagoditve najema (brez izgube depozita)

Kazalo:

6 načinov prilagoditve najema (brez izgube depozita)
6 načinov prilagoditve najema (brez izgube depozita)

Video: 6 načinov prilagoditve najema (brez izgube depozita)

Video: 6 načinov prilagoditve najema (brez izgube depozita)
Video: Harvesting Pumpkin Tops And Bring Them To The Market To Sell, Vàng Hoa 2023, Oktober
Anonim

Malo dekor tuneup ne bo škodil vašega varščine, dokler igrate svoje kartice pravilno.

Najemnine imajo svoje vrline: vzdrževanje ni vaša težava, in se lahko premikate z veliko manj težav. Vendar pa se lahko redko okrašen začasni bivalni prostor pogosto počuti malo … brez duše. Morda boste morali narediti s standardnimi napravami, zaključkom proračuna in tistimi starimi klasičnimi stenami "Stanovanje White". Čeprav je razumljivo, da je najem nekdo drug naložba (in jo je zato treba ohraniti kot neškodljivo povprečnemu bodočemu najemniku), je lahko malo pada, ki prihaja domov v bland stanovanje, ko ste najem v Washingtonu, DC, ali drugo barvito, živahno mesto.

Seznanite svojo osebnost z lastnim čarom in okrasite stanovanje po svojem okusu s temi idejami, ki dišijo v stanovanje - razvrščeni po tem, kako tvegani so lahko za varščino.

Najnižje tveganje: dodajte preprogo

Tla so ena od največjih površin v domu. Prinašanje v barvitem odeju ima ogromen vpliv, morda celo bolj kot slikanje stene. Tepa tudi pomaga zaščititi tla pred poškodbami, kar je plus, kolikor gre za varnostni polog. Izberite veliko preprogo, ki ima krepko barvo, teksturo ali vzorec … ali, hej, zakaj ne vsi trije? In uporabiti grozno besedo, naj se preproga ujema z draperijami. Ali vsaj pobrati barvo v zavesah. Večina najemnikov spregleda okenske plošče, vendar lahko ponujajo zelo potrebno zasebnost in slog, ne da bi prižgali svoj proračun.

Nizko tveganje: Izdelava galerijske stene

Stenska slika je sorazmerno preprost način, da bi v prostor prinesel veliko vpliva, ne da bi pri tem povzročil veliko škodo. Seveda bodo obstajali luknje za nohte, vendar jih je mogoče enostavno napolniti, preden zaključite najem. Druga možnost je, da uporabite pritrdilne klešče, ki obetajo brez poškodb, čeprav delajo najbolje z lahkimi deli.

Nizko tveganje: Prilagoditev svetlobe

Ali je edini vir osvetlitve v vašem stanovanju žalostna fluorescentna nadgradna naprava? Večina svetilk je oddajala ostra svetloba in ustvarila čudne sence, zaradi katerih je vse videti čudno. Vključitev več svetlobe na ravni oči ali višje, bodisi v obliki namiznih svetilk, vtičnic ali talne svetilke, naredi hiš bolj kot doma.

Srednje tveganje: zamenjava strojne opreme

Zamenjava ročic in gumbov omaric za bolj elegantne možnosti je preprosta naloga. Pravzaprav gre samo za sprostitev nekaj vijakov in zaostritev nekaterih drugih. Edina slaba stran: sledenje originalne strojne opreme ali nevarnost poškodovanja konca omare po namestitvi novih gumbov.

Srednje tveganje: Decals

Na površini se zdi, da bi bilo treba dodajanje začasnih nalepk na steno, kot da bi bilo to malo prizadevanje, kajne? Imajo celo besedo "začasno" v imenu izdelka! Toda s toliko različnimi možnostmi na trgu je težko biti prepričan, da ne boš končal z decalom, ki deluje bolj kot tračni trak in lupi sloj barve, ko je čas, da odstranimo to navdihujočo silhueto drevesa. Namig? Najprej preizkusite majhen decal na neprepustnem mestu. Na ta način boste vedeli, s čim se ukvarjate, ko je čas premika.

Visoko tveganje: Barva

Barva je začasna, vendar se na splošno naslanjajo na najemodajalce. Vse, kar potrebujete, je en najemnik s nagnjenostjo za barvo zelene barve, ki se izliva skozi več premazov, da bi lahko bodoči najemniki postavili odlagališče za odlagališče. Vendar pa pravilo brez barve morda ni tako težko, kot si mislite. Najprej si oglejte svoj najem. Mogoče je, da lahko barve, dokler najprej očistite barvo z vašim najemodajalcem. Ali lahko barve, vendar ne more biti močna barva. Bistvo je: ne veste, razen če vprašate.

Ko se približate svojemu lastniku o problemu barve, je naš najboljši nasvet, da počakate, dokler ne boste ugotovili zgodovine kot dober najemnik. Prav tako imate pripravljene barve, pripravljene samo, če dobite hiter "ne". Pokaži svojemu najemodajalcu točno tisto barvo, ki jo nameravate uporabiti, in kje jo boste uporabljali. Morda boste morali ogroziti vašo vizijo - na primer, če bi bili nekateri najemodajalci v redu s slikanjem sobe svetlo rdeče. Ponudba bledo siva, svetlo modra ali mehka rumena je malo manj zastrašujoča. Prav tako lahko prisegate, da se prostor ponovno namesti nazaj v prvotno barvo, kajne? Prav.

Priporočena: