3 skupne prevare in kako se jim izogniti

Kazalo:

3 skupne prevare in kako se jim izogniti
3 skupne prevare in kako se jim izogniti

Video: 3 skupne prevare in kako se jim izogniti

Video: 3 skupne prevare in kako se jim izogniti
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Slednje je približno izvlečeno Rossen v reševanje Jeff Rossen. Naročite se na njegov novi podcast ali si oglejte knjigo tukaj!

Bravar

Izzove ključavničarja ali izvajalca (ali koga mislite, da vas je odtrgal), tako da mirno rečeš stvari, kot so: "Tukaj sem imel še enega bravarja in mi so mi povedali nekaj drugega." Ali: "To se mi je zgodilo nekoč prej in Ključavničar mi je povedal polovico tega, kar si rekel. "Drugič:" To se mi zdi malo strmo, moram dobiti drugo mnenje. "Večina jih bo začela pogajati z vami. Kakorkoli, ti subtilno signaliziraš, da se ne boš oskrbel.

Obstaja nekaj stvari, ki jih lahko storite, da se zaščitite. Ko ste v tej situaciji, najprej dobite citat in jo dobite v pisni obliki. Potem, preden začneta delati, jim povejte: "Nimam denarja zame, ali vzamete kreditno kartico?" To drži stvari navzgor in navzgor. In dejansko obstaja nekaj preprostih stvari, ki jih lahko storite, da bi se popolnoma izognili temu scenariju. Pustite rezervni ključ na delovnem mestu ali v hiši prijatelja. Tukaj je še eno: preden pride do izrednega dogodka, ko imate na vaših rokah nekaj prostega časa, pojdite v mesto in poiščite legitimnega ključavničarja - v dejansko trgovino v dejanski zgradbi z dejanskimi zaposlenimi. Pridobite svojo kartico, programirajte številko v svojem telefonu kot "Ključavničar", tako da, če ste v džemi, ne boste dobili hustled.

Avtomobilist

Za zaščito sebe lahko storite tri stvari:

  1. Pravzaprav preberite priročnik lastnika - to lahko pomaga pri demistifikaciji nekaterih mehaničnih mumbo jumbo, kar vam daje jasnejši občutek, kaj avtomobil dejansko potrebuje. Na primer (bonus tip!), Če vaš priročnik pravi, da vaš avto vzame 87 oktanov, poraba več na 89 ni vredna.
  2. Prosite prijatelje za priporočila, preden se vaš avtomobil zlomi. To je kot dating. Beseda ust in osebna povezava je vedno varnejša.
  3. Ko se vaš avtomobil zlomi in dobiš prvo ceno, dobite drugo mnenje. Ker, za vsakega častega tetoviranega mehanika, lahko naletiš na Puddyja

Draguljar

PRVI: dobite v pisni obliki DRUGO: večina nakitnih pultov bo dejansko imela povečevalno steklo. To ni samo za predstave. Lahko ga uporabite za pregled kamna - prodajalec vam mora dovoliti - in če vidite kakšne majhne okrogle zračne mehurčke, to pomeni, da je lahko steklo napolnjeno ali rekonstruirano.

Poslušajte Rossena na epizodo Rescuea, ko ste se znebili Apple Podcasts, Stitcher ali Spotify. In vzemite kopijo knjige iz Amazon, B & N, Indiebound, iBooks ali Booksamillion. Več nasvetov kdo je vedel?

Priporočena: