21 načinov, kako postati strokovnjak

Kazalo:

21 načinov, kako postati strokovnjak
21 načinov, kako postati strokovnjak

Video: 21 načinov, kako postati strokovnjak

Video: 21 načinov, kako postati strokovnjak
Video: The Choice is Ours (2016) Official Full Version 2023, Oktober
Anonim

Ali ste pripravljeni na odvajanje nereda in vključiti življenje strokovnega organizatorja? Upoštevajte te nasvete.

Priprava se lahko zdi nepremostljiva naloga, še posebej, če že več let živite v vašem domu. Zdi se, da se "Stvari" kopičijo čez noč in se namreč tik pred našimi očmi plazijo.

Namesto da si najemite skladiščno enoto, se premaknete v večjo hišo ali trpite zaradi neurejenega kaosa, poskusite uvesti nekatere od trikov, ki jih organizirani ljudje uporabljajo za ohranjanje nereda v zalivu. Vaš prostor se bo počutil svež in čist, skoraj kot popolnoma nov dom.

Občutek preobremenjen? Brez skrbi. Pripravili smo 21 nasvetov, da bi začeli na poti do strokovnega organizatorja.

Razdelite in osvojite

1. Ali je v svoji spalnici ali mizi v vaši matični pisarni, vsak predal namenite za shranjevanje ene vrste predmeta in razdelitev vsakega predala za maksimalno organizacijo. (Stari bančni okenci in obutve za čevlje omogočajo cenovno dostopne predalčke.)

2. Uporabite pladenj za pletivo ali pladenj za ledeno kocko, da sledite vsem tem majhnim kvotam in koncema kopalnice; Prav tako dobro delujejo za uhane in druge majhne nakit.

3. Dvignite in pritrdite nosilce na zgornji in spodnji del stenskih polic. Ali pa, če vaša polica lahko podpira težo, jo obesite navzdol. Oklepaji delujejo kot delci.

Garderobne omare

4. Poenostavite svoje omare in izberite eno blagovno znamko in stil obešalnika; bodo obesili drug proti drugemu z manj zapravljenim prostorom. Poizkusite se z nordijsko žičnico!

5. Namesto zlaganja in zlaganja oblačil na tradicionalen način poskusite zložiti in zviti. Več predmetov se bo ujelo v predal, in lahko takoj opazite vsakega od njih, tako, da izbirate oblačila neboleče, zlasti za majhne.

6. Namesto, da zapustite spodnjo polovico omare s tono mrtvega prostora, razmislite o vstavitvi druge garderobe, tako da lahko na dnu obesete majice in krila ter hlače na dnu.

7. Poskrbite za eno polico v dvorani ali perilu za zabavne predmete. Napolnite ga s prtiči, svečami, ovojnim papirjem, prtičkom in vazi za hiter dostop, ko se zabavate. Bonus točke za uporabo polj, označenih s priložnostmi.

8. Če ste na prostoru predaleč nizko, z visečo oblogo za čevlje pritrdite na notranjost vrat omare za shranjevanje spodnjega perila in nogavic.

Image
Image

Kopalnica

9. Igrače naredijo čas kopanja bolj zabavno, vendar lahko resnično prereče vaš prostor. Objekcijsko vrečo za vrečko na steni ploščice v kopalnici obesite in jo napolnite z vsemi gumijastimi duckies.

10. Očistite svojo medicinsko omarico in se znebite zastarelih predmetov. Nato reorganizirajte police po kategorijah (koži, očeh, medicini itd.) Za enostaven dostop.

11. Uporabljajte organizatorja srebrn, da obdržite zobne ščetke, nitko, zobno pasto in druge dnevne predmete na enem mestu, še posebej, če ima vaša nečimrnost predale.

12. Plastične škatle za čevlje so odlične za vse prehode ali zaloge izdelkov za osebno nego. Lepo se prilegajo in, ko so označeni, omogočajo hiter dostop.

Image
Image

Kuhinja

13. Dodajte napetostni drog pod vaš kuhinjski umivalnik in povlecite svoje izdelke za čiščenje v stekleničke za pršenje. Sprostili boste prostor omare in jih lažje našli.

14. Učinkovitejšo uporabo časa in polnjenje vašega pomivalnega stroja na organiziran način, da se prilagajajte, kje predmeti živijo v omarah. Združite vse plošče, sklede in očala skupaj. Naložite tudi vsa srebrnina na istem mestu v škatli za posodo - vilice v eni posodi, noži v drugi. Potem je vse, kar morate storiti, zgrabiti peščico in jih odložiti.

15. Če je vaša kuhinja vse tako kot moja, pozna plastični kontejnerski boj. Uporabite nekaj starih šolskih CD-jev ali DVD-jev, da bodo pokrovi v vsebnikih lepi in udobni.

16. So utrujeni od kopanja skozi svojo shrambo za eno sestavino? Organizirajte svojo hrano shrambo z elementi, razvrščeni po kategorijah. Dvignite prostor za shranjevanje v shrambi z organizatorjem čevljev ali pripomočkov na vratih; napolnite žepe za oglede z dostopnimi pripomočki za prigrizek.

17. Števci dekluterjev z namestitvijo magnetne plošče na steno za naključne opomnike, potrdila in sezname.

18. Odstranite redko uporabljane majhne naprave, kot so stroji za kruh in mešalnike, z odstranljivim brizgalnim trakom in označevalcem, da upoštevate datum, ki ste ga nazadnje uporabili. Če po enem letu ugotovite, da teh predmetov niste uporabili, jih donirali ali prodali na spletu.

Splošna organizacija doma

19. Naprej pripravite vse priročnike za uporabo v tri-obročnem vezivu. Ko boste to potrebovali, bodo na dosegu roke, in se boste počutili kot organizacijski mojster, ki ga potegne v ščepec.

20. Pazite na nepravilne električne vrvice z zadrgo ali gibke cevi, ki jih nabirajo za poenostavljen videz. Papirnate in toaletne papirne cevi so super za organizacijo predala, polnega raznih vrvic; vrv skozi sredino cevi, pri čemer se konec vreza vrezano v karton.

21. Posvetite posebno lokacijo za pošto. Na primer, postavite polico ali košarico po vhodnih vratih, da shranite vso dohodno pošto plus pero, žige in ovojnice. Vsak mesec se zložite v določenih intervalih s košaro in gredite skozi vse, kar je prišlo v zadnjih nekaj tednih. Ne pustite ničesar za "kasnejši" kup; zdaj se ukvarjati z njim.

Kakšni so trikovi strokovnih organizatorjev? Delite svoje napotke za napoved v spodnjih pripombah.

Priporočena: