2011 Srednjeročni pregled: razvoj boljšega življenjskega sloga

2011 Srednjeročni pregled: razvoj boljšega življenjskega sloga
2011 Srednjeročni pregled: razvoj boljšega življenjskega sloga

Video: 2011 Srednjeročni pregled: razvoj boljšega življenjskega sloga

Video: 2011 Srednjeročni pregled: razvoj boljšega življenjskega sloga
Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2023, Oktober
Anonim
Razvoj boljšega življenjskega sloga je trenutno in v prihodnosti. Končno želimo imeti boljše življenjske sloge in upamo, da mi bodo cilji, doseženi z mojimi spletnimi prizadevanji in osebnimi financami, pomagali doseči tja. Ta razdelek je tudi razdelek za ulov, ki se ne prilega drugam.
Razvoj boljšega življenjskega sloga je trenutno in v prihodnosti. Končno želimo imeti boljše življenjske sloge in upamo, da mi bodo cilji, doseženi z mojimi spletnimi prizadevanji in osebnimi financami, pomagali doseči tja. Ta razdelek je tudi razdelek za ulov, ki se ne prilega drugam.

Verjamem v pet glavnih stebrov: 1) akademiki, 2) glasbo, 3) atletiko, 4) družino in 5) prijateljstvo. "Mentalno do fizično povezovanje za bolj zdrav način življenja" je za mene zelo pomembno. Akademiki vključujejo stvari, kot so delo, podjetništvo, pisanje, branje in gradnja znanja. Glasba je tisto, kar zveni, in vključuje tudi umetnost. Medtem ko atletika vključuje šport in ohranjanje telesne sposobnosti. Ne želim biti neumni jok ali neustrezen in neusklajen nerd. Ne želim biti socialno neroden, ekscentričen glasbenik, ki se ne bo nikoli zgodilo, ker nimam skoraj nobenega glasbenega talenta.

Družino in prijateljstvo se lahko resnično združita in oblikata hrbtenico dobrih življenjskih slogov. Ni važno, ali ste bogati, lepi ali briljantni, če nimate svojega življenja. Pravzaprav bi raje bil slab, grd, neumen in imam ljudi, ki me skrbijo kot prvi.

PREGLED SREDNJEGA LETA 2011: RAZVOJ BOLJŠEGA LIFESTYLE

* Dress bolje. Oblačujem se zelo preprosto zato, ker se rada počutim toplo in udobno. Vedno sem izenačil modne oblačila, ki so bili hladni in neprijetno. Ko sem natančneje pogledal prilagojena oblačila, sem odkril celo vrsto lepih materialov, ki hkrati ohranjajo eno toplo in videti ostro. Pred nekaj meseci sem šel k krojaču in dodal še nekaj dobro pletenih blazerjev, dve obleki in sedem oblek s kratkimi rokavi na moji garderobi, vendar sem komaj kaj nosil, razen za majice! Nisem še dodal ene od oblek do mojega užasa. Celoten ansambel ni bil poceni in ne načrtujem, da bi ta denar odšel v odpadke. Jaz sem preveč casual v načinu obleke, ki je lahko mejna neprimerna. Cilj je, da se oblečete dobro in naletite na nekoga, ki nima veliko, če je to mogoče. Vsak teden bom vsaj enkrat dvakrat nosil svoje blazerje in nosil vsak suite vsaj dvakrat na mesec.

Oblačila sem nosila srajce in blazerje, ki sem jih kupil od krojačega 10X več let kot v letu 2010. Obrabil sem en plašč toliko, da sem moral ponovno zasijeti štiri gumbe že. Odkril sem čevljarskega čevljev, da dvakrat preveč potegnem svoje delovne čevlje. Pred tem, bi nosil te zelo casual rjave čevlje, ker so tako prijetno, toda zdaj sem se odločil nositi svoje strožje, bolj styling čevlje, ki izgledajo veliko bolje. Zdaj sem zamenjal svoje ogrevane teniške jopiče s primernejšim delovnim mestom. Ogrevalni plašči so tako udobni, ker je zjutraj hladno. Ampak zdaj zjutraj nosim lepo šal, ki dopolnjuje blazer. Zdi se mi dobro, da se oblečim bolje in izkoristim, kar sem kupil pri krojaču pred letom in polom.

* Vzemite kitaro in / ali pouk vsaj enkrat. Bom dobil nekaj dobrih referenc in dobil nekaj lekcij, ki jih golly! Po nekaj spodbudnih pripombah bralcev sem nadaljeval s snemanjem še nekaj skladb tistega dne, ko sem celo leto posnela še 3 druge pesmi: Landslide in Prvi dan mojega življenja. Vsaka pesem je trajala vsaj dve uri, da bi bila prava in zabeležena zaradi tako veliko strmljanja / prstov in pevkanja. Vendar pa je izjemno zadovoljen, da vadite tako kot nori, da posnamete končni izdelek, ki ga boste našli dovolj dobro. Kitaro je vtičnica, ki mi omogoča, da se nasmeh, jokam in delam nekaj povsem drugačnega od vsakodnevne norme. Kitaro mi pomaga pri obvladovanju dolgčas, ko dežuje in ne morem iti ven in igrati. Pravzaprav blogging deluje tudi na isti način kot to zimo! Cilj je snemati 5 skladb.

Pearl Jam sem posnel eno pesem, ki jo je do sedaj imenovala "Small Town". Zato sem popolnoma zadaj, če želim zapisati 5! Pesem je trajalo približno 2 uri, da bi se naučil igrati in posneti ter sem zadovoljna z rezultati. Doslej sem preživel približno 5 ur na Youtube-u, ki gledajo kitaro in poučujejo lekcijo. Naslednji je »nadzorovan križ«, ker ne morem zadeti srednjih in visokih zapiskov. To je bodisi bariton ali falsetto, in moj falsetto je nekako neugodno! Ljubim, ljubim, ljubi svojo kitaro. Vsakič, ko najdem pesem in jo vzamem, sem tako vesel!

* Vnesite vsaj štiri teniške turnirje, s ciljem osvojiti enega. Del razloga, zakaj nisem dosegel cilja v teniškem turnirju, je, ker sem vpisal le dva od njih! Tako kot zmenek, zmagovalni turnir je tudi igra s številkami. Več, ko vstopim, več možnosti imam za zmago. Da bi zmagal, moram ostati zdrav in primeren. Kot taka bom vsaj dvakrat na teden raztegnila, naredila jogo enkrat na teden doma 20 minut, ostala pod 165 kg in dvakrat mesečno dvignila uteži. Sovražim delo s strastjo, a rad imam šport in se raztegnem, zato sem to nagibal k fizični rutini.

Nisem še enkrat vnesel, zato je popoln neuspeh. Vendar je SF Tennis Open avgusta in moj klubski teniški turnir je v septembru, tako da bom zagotovo prišel, tako da bo vsaj dva. V mojem USTA ligi sem 4-1 in gremo v plezanje. Kar sem naredil je, da ostane fit. Imam profesionalnega partnerja, ki se tudi fizično usposablja. Igram tenis 2-4X tedensko, jogo enkrat tedensko, kolesarjem dvakrat na teden in iti vsaj enkrat na teden pohodi. Odličen zunanji prostor je velik razlog, zakaj živim v San Franciscu. Počutim se dobro in ljudje, ki jih mesecev ne vidim, vprašajo, kaj počnem, da ostanejo v obliki, tako da je to lepo. Prav tako se počutim tudi mlajši.

Dosledna fizična aktivnost je bila v preteklih treh letih vključena v moj življenjski slog, in nikoli se mi ne zdi, kot da delam. Moj cilj je, da bi bil le boljši teniški igralec, in da bi dosegel ta cilj, moram vaditi in jesti prav. Dobim domov z dela tolikokrat ob približno 21:00, ker sem z fanti udaril nekaj ur. Nekoč je bil čas, ko sem vedno zasutil, da bi se potopil domov, da bi delal na računalniku. Toda to lahko počaka do kasneje.

Trend proti vegetarijanstvu. Raznolikost hrane, ki jo jemlje, je um groba in pogosto nezdrava. Samo prejšnji teden sem imel korejski BBQ, perujski Ceb (v) iche, suho-staro glavno rebro, singapursko rakovica Chili, Toro Sashimi, N'n'Burger, Burrito Mojada, Roti Prata, Shabu Shabu in indijski Mee Goreng! Veliko raznolikosti je, ker ljubim vse vrste hrane in živim v mestu, ki omogoča takšne užitke. Poleg tega pogosto vzamem stranke za obroke in poskušam ohraniti čokolade, kar pogosto pomeni nezdravo. Kot rezultat, načrtujem, da bi vsak dan v tednu v povprečju ves vegetarijanski dan.

Zahvaljujoč Sydneyju pri Untemplaterju sem bil popolnoma usmerjen v vegetarijanstvo. Preden sem jedel, sem začel razmišljati o "slabi piščanci" ali "revni kravi", kar mi je vodilo, da jemam manj, da se srečam. Imel sem veliko dni samo vegetarijanske hrane in se mi zdi odlično. Moja miselnost se počasi spreminja in me spodbuja!

Verjamem v korenasto besedno zvezo, "tvoje telo je tvoj tempelj", in vedno sem vzel čevlje, ko grem v katero koli stavbo. Toliko bolezni je zaradi prehrane sladkorja, predelave hrane in rdečega mesa, ki sem jih resnično poskušal zmanjšati. V zadnjih dveh letih nisem pila sode, celo pogosteje so se zmanjšali tudi moji ljubljeni piškoti, pita z limonino meringo in piškoti.

* Znova odkrijte golf. Ko je prišlo do upada, sem se odločil, da odneham golf in se osredotočim le na tenis. Nisem mogel prekiniti 10 hendikepa (spustim se na 10,1 in ricocheted višje) in sem čutil, da je golf prehitro potekal in bil predrag. Škoda, ker sem vse leto 2007 in večino leta 2008 z igro igrala. Imam nekaj rabljenih Mizuno MP-50 likalnikov, ki so se počutili tako maslene. Ponovno sem našel svoj gonilni zamah in ga lahko na ravno luknjo redno zadušil vsaj 260 jardov. Najpomembneje je, da je moj oče ponovno odkril golf v upokojitvi, zato bi rad rad preživel svoj prosti čas na poti z njim.

Dvakrat letno sem igrala golf z očetom in jo imela rada! Nekoliko mi je težko na spodnjem delu hrbta, vendar je bilo tako prijetno preživeti z njim in znova doživeti čudovito zemljo. Moj dobri prijatelj se je pridružil klubu v južnem zalivu in načrtujem, da bom z njim enkrat igrali enkrat mesečno. V javnem teku je na njegovih klubih vselej 3 ure, proti 5 urami, zato sem povsem igra in hvaležen! Po tem, ko nisem igral v enem letu, sem s svojim očetom ustrelil 85 in 83 let. Vrnil sem se!

* Zapomni si moje sanje. Nekoč je bil čas, ko sem sanjal pogosto in se spomnil mnogih od njih. Jaz bi letel čez mesto, se odpravil na noro avanture in se srečal z zanimivimi ljudmi. Morda je ena od spodnjih stranic vstajanja zgodaj in hitro, da se "kick" zgodi prehitro. V tistih dneh, ko se čutite, da se spominjate večine svojih sanj, se preprosto ne preložim, ker se samodejno zbudim ob 6.15 uri. Spimo okoli 1/4 na 1/3 našega življenja. Ali ne bi bilo neverjetno, če bi bili v naših sanjah budni? Če še niste gledali filma Začetek, prosimo, pojdite dvakrat gledati. To je zdaj moj najljubši film. Delal bom veliko raziskav o povečevanju mojih nezavednih spominov.

Letos imam popoln seznam vseh mojih sanj! Takoj, ko se zbudim, jo vnesem v svoj mobilni telefon. Bilo je nekaj norih, ki so bile zelo prijetno. To je zabavna priložnost, da uživate več življenja, saj toliko spimo. Kdo ne ljubi, da leti čez pečine in naredi nore stvari? Sanje so magične!

* Vzemite šest tednov počitnic. 2010 je bilo prvo leto, ko sem se fant počutil čudovito! Prav tako me veseli, da se svet ni razpadel, ko sem bil odsoten, kar je neumno zamisel, ki sem jo imel. Načrtujem, da nadaljujem svojo pot na eno ali dve novi tuji državi letno, tako da lahko obiščem 60, preden umrem. Snemam za potovanje na Madžarsko, Češkoslovaško, Peru (letos se kot otrok in se ne spomnim), Avstralije, Nove Zelandije, Grčije ali Galapagoških otokov letos. Če imate kakršne koli misli o tem, kam naj grem ali priporočam, kaj naj storim, prosim sporočite mi!

Od tod let sem vzel tri tedne in načrtujem dvosed tedensko križarjenje po Evropi, da bom videl šest novih mest / držav, za katere še nisem bil. Pravzaprav sem dobil objavo po pošti, ki je v bistvu moja opomba za pomoč pri odločitvi med dvema križarjenjima. Čutim nekaj krivde, ki je vzel toliko časa, vendar veste, kaj? Delal sem v svoji firmi že več kot 10 let in to je čas, ko se vsako leto odpravim, zato zakaj ne! Moram kupiti karte in se obvezati!

Z delom sem cenil potovanje in dopust toliko bolj, kot če bi se ravnokar upokojil ali trajno potoval. Čudovit občutek je, da na počitnicah še vedno zaslužijo denar od svojega podjetja in popolnoma skrbijo v smislu zdravstvenega varstva, zavarovanja in tako naprej. Všeč mi je, da se lahko vrnem iz avanture in ponovno produktivno. Sprašujem se, če lahko kdaj postanem stalni popotnik ali eden od teh načinov življenja bloggerja. Namesto tega bom verjetno ugotovil sistem, v katerem lahko delam in vzamem 8-10 tednov letno (2-2,5 tedna od četrtine). Potem bi verjetno lahko delal večno.

* Glej moje starše štirikrat namesto običajnega enega ali dvakrat letno. Moji starši so globokotlačni in jih je včasih težko izslediti. Večkrat bomo uporabljali Skype in se prijavili vsaj enkrat na dva tedna. Eden od razlogov, zakaj sem začel to spletno mesto, je, da se moji starši lahko kadarkoli prijavijo na mene. Lahko preberete nekaj mojih misli in pripombe, kadar koli želijo, in bom odgovoril. Mama in oče, če bereš to, me prosim obišči vsaj dvakrat letno. Hvala! Nobena druga resolucija ni pomembnejša od tega.

Do zdaj sem jih videl dvakrat, in jih vsekakor še enkrat videl do konca leta. Štirikrat bom naredil cilj, če me obiščejo v San Franciscu. Bomo videli! Skype je bil zelo koristen in bi se moral verjetno prijaviti več in se prijaviti na oba.

* Novi cilj: Določite datum, ko želim obesiti čevlje in iti s polnim delovnim časom. V "Najboljšem mestu na zemlji" pišem 18. februarja 2018 kot moj datum, za katerega načrtujem kopičiti znesek X dolarjev in zgraditi Y znesek doslednega dohodka na spletu. Zelo razburljivo je, da napišete ciljni datum in pojdite na to! Z okno 6,5 let sem precej prepričan, da bom v svoji karieri dosegel tisto, kar želim, shranim znesek X in ustvarim spletno podjetje, ki bo več kot dovolj za družino štirih, ki bo živela.

ZAVITI

Če vsaka delamo enako vadbo, stavim, da bomo vsi presenečeni nad tem, kako smo zaposleni in kaj smo dosegli. Blogging je odličen na ta način, saj nam omogoča pregled naše preteklosti. V drugi polovici leta se še vedno počuti zastrašujoče, ker je toliko veliko. Pomembno je, da me ne motijo naključne stvari, kot so družabni mediji, igre in majhne razlike. Vsakič, ko se počutim, da me moti, mislim na moj prejšnji cilj upokojitve, ki me spravlja na pravo pot.

Upam, da so vsi do sedaj imeli odlično 2011!

Bralci, kako so vaši življenjski cilji doslej? Ste dosegli in kršili svoje cilje? Kateri cilji potrebujete?

Foto: Mehiška ribiška čoln off Isla Mujeres, Sam, 2010.

S spoštovanjem,

Sam

Priporočena: