13 Awesomely Praznični Hacks za Perfect Holiday Bash

Kazalo:

13 Awesomely Praznični Hacks za Perfect Holiday Bash
13 Awesomely Praznični Hacks za Perfect Holiday Bash

Video: 13 Awesomely Praznični Hacks za Perfect Holiday Bash

Video: 13 Awesomely Praznični Hacks za Perfect Holiday Bash
Video: #3 DIY Kitchen Makeover On a Budget (400€) 2023, September
Anonim

Pametni in lahki načini, kako narediti svojo najbolj nepozabno zabavo v sezoni.

Počitniške zabave so zapletene. Na eni strani imate pripravljeno temo, na kateri želite zgraditi vsako zbirko, veliko ali majhno. Po drugi strani pa verjetno nenasilno nasprotujete številnim drugim vabilom, ki so jih vaši prijatelji in družina prejeli od drugih gostiteljev, kar pomeni, da se lahko vaše praznovanje primerjajo z drugimi.

Za zagotovitev čudovite počitnice, tu je nekaj nasvetov, ki bodo vaše počitniške stranke izstopile iz paketa - ne potrebujejo čarobnih pomočnikov.

Pravično opozorilo: Če ste vrgli res super počitniško zabavo, lahko vaši gostje zahtevajo, da postanete letno tradicijo.

Slika preko Everydayhomeblog.com
Slika preko Everydayhomeblog.com

1. božično drevo, brez drevesa

Namesto da investirate v drago živo drevo, poiščite veliko posušeno drevo in brizgajte barvo ali belo ali srebro. Postavite ga v vazo ali okrašeno vedro, jo okrasite s svetlobo ali kroglami ali pa z bleščicami izstopite zase, kot to demonstrira blog Momtastic. Ni v naravi? Prav tako bi lahko sprožili lomljeni svetlobni luči.

2. Brusnice plavajo

Zdi se, da so ti robustni rdeči plodovi zasnovani za dekoracijo počitnic. Plutite nekaj v masonski posodi okoli sveč za impresivno (in poceni) središče, kot je tako.

3. Vzgojni baloni

Ta konica dejansko prihaja od nekoga, ki je to storil za zabavo svojega malčka, vendar mislim, da ima prefinjen, um, zrak. Izpolnite jasne balone z bleščicami, preden jih napihnete in voila! Praznične peneče kroglice.

Slika preko Martysmusings.net
Slika preko Martysmusings.net

4. Potpourri je še vedno stvar

Mislil sem, da je rezervirana za kopalke mame, vendar se izkaže, da lahko ljudje takoj počutijo prijetno in zadovoljni z domačo serijo stvari. Počitniška sezona podvoji vaše možnosti v prijetnem občutku vaših gostov v zimskem času.

5. "Božič" je v zraku

Tudi če ste se odločili, da preskočite drevo ali ne praznujete počitnic, lahko še vedno dobite ta ljubek vonj borovega gozda z eteričnimi olji. Na kapljico, polno stožcev borovcev, za naravno difuzorje vonj položite nekaj kapljic.

Slika preko Lovecreatecelebrate.com
Slika preko Lovecreatecelebrate.com

6. Izdelajte svojo vročo čokolado

Pritrdila za vročo čokolado so sama po sebi lepa, in lahko postavite ante s slikovnimi nalepkami. (Občutljivi so? Ne pozabite tudi dodatkov za odrasle pijače).

7. Punch brez punch

Razlog za to, da ljudje tradicionalno služijo udarec na zabavah, zato jim ni treba skrbeti za mešanje posameznih pijač. Lahko obdržite udobje, vendar prepustite sladko sorto z dobro pijačo, kot je Wolfgang Puck's Spiced Apple Cider. Ali pa gostom zagotovite tako sestavine kot navodila za pripravo prijetne pijače, kot je to belo pristanišče in tonik recept.

8. Klobuk v roki

Klobuki za klobase naredijo neverjetne predjede. Lahko se odpravite z vsemi vrstami nakupov, ki jih kupite, če so pametno predstavljeni.

9. Ne yo mama's meatballs

Potem spet se lahko pretvarjate, da ste dobili ta recept za oranžne glazirane mesne kroglice, narejene v počasnem štedilniku iz stare države in jih ves dan pogoltnili za svoje goste.

10. Užiten Božič

Nikoli nismo opazili, koliko je Božični klobuk izgledal kot jagode, dokler nisva videla tega čudovitega recepta … in to je veliko lažje.

Slika preko Brit + Co
Slika preko Brit + Co

11. Postaja za počitniške kartice

Fotografske govorilnice z neumnimi rekviziti so danes besi na porokah, vendar so prav tako zabavne na počitniški zabavi. Nastavite kuliso, rekvizite in tiskalno postajo za svoje goste in jim pustite, da dajo svoje kartice drugim.

12. Vzgojni dreidel

Ti fantje so imeli genialno idejo, da bi združili dreidel igro z Texas Hold'em. Igralci vseh veroizpovedi (dobro, morda omejeni na tiste, ki so v redu z igrami na srečo), lahko uživajo.

13. Bela slon okraski

Za drugo dvoje-v-eno dejavnost, vsi vaši gostje izdelujejo ali prinašajo praznične okraske in imajo zamenjavo belega slona (sicer znano kot swap za Yankee). To je smešni ledenik in zagotavlja, da bo vsakdo odšel domov z uslugo in se spomnil vaše čudovite zabave.

Imaš najljubši trik? Ne bodi Scrooge - delite z nami!

Priporočena: