12+ Stvari, na katere nikoli ne bi smeli porabljati denarja

Kazalo:

12+ Stvari, na katere nikoli ne bi smeli porabljati denarja
12+ Stvari, na katere nikoli ne bi smeli porabljati denarja

Video: 12+ Stvari, na katere nikoli ne bi smeli porabljati denarja

Video: 12+ Stvari, na katere nikoli ne bi smeli porabljati denarja
Video: Восхищение изяществу! Блуза с цельновязанными рукавами 2023, September
Anonim

"> Ne porabite denarja za potne stroške

Na počitnicah? Študije so pokazale, da so ob torkih in sredah najcenejši dnevi letenja (čeprav drugi to sporno, saj so lahko vikendi pogosto cenejši). Če najemete avtomobil, ne plačujte za vkopane pristojbine za najem avtomobila, ki jih morajo agencije za izposojo plačati na letališču. Namesto tega vzemite taksi do bližnje agencije za izposojo in si pridržite svoj avto. Običajno so veliko cenejši. (Za nasvete za pakiranje, vključno s tem, kako poskrbeti za nakit in poskrbeti za vonj iz kovčke, si oglejte našo nedavno objavo na nasvetih, ki bodo spremenili način pakiranja.)

Get Free Stuff Online

Brezplačne stvari so v teh dneh malo in daleč na internetu, vendar pa lahko še vedno dobite brezplačne vzorce novih izdelkov iz Proctor in Gamble, tako da se pridružite P & G Everyday. Prav tako imamo radi HeyItsFree.Net in Freebies4Mom.com za iskanje brezplačnih vsebin na spletu. In seveda, ne pozabite, da bi svoje priljubljene blagovne znamke všeč na Facebooku in se prijavili na svoje glasilo, če želite izvedeti o poslih in kupiti kupone.

Izdelajte svoje čistilce za kis

Izdelava lastnih čistil za samopomoč je zelo enostavna. Za števce in okna preprosto uporabite raztopino pol bela kisa, polovico vode (in pri pranju oken uporabite stare papirje namesto papirnatih brisač)! Lahko uporabite beli kis in vodo kot pršilo za prhanje. Uporabite 1 del belega kisa in 9 delov vode v steklenici za pršenje in ga po vsaki prhi razpršite po kadi, da preprečite plesen in plesen.

DIY les poljski

Namesto nakupa lesa v trgovini zmešajte 1 skodelico oljčnega olja s sokom ene limone in pregrinjate v pohištvo iz lesa.

Nikoli ne kupujte nakita

Čistite srebro z zobno pasto! S suho krpo uporabljajte belo, ne-gelno sorto in belo, nato pa obrišite. Oranžna bo prišla z njo! Ali pa preizkusite ta neverjeten trik: postavite skodelico z aluminijasto folijo in dodajte žlico soli ali pecilne sode. Izpolnite toplo vodo, nato dodajte svoj srebrni nakit in razburite vodo. Nato preprosto sperite ali obrišite obarvano!

Dusting Hacks

Kdo potrebuje trgovsko kupljeno čašo? Samo uporabite sušilec za lase! Nežno pihanje zraka na pletenice in druge predmete za gospodinjstvo je hiter in enostaven način za odstranjevanje prahu. Če to ne deluje, poskusite z enim od teh drugih prašnih delov.

Shrani v trgovini z živili

Real Simple nedavno povezana z našim člankom o napakah prihrankov, ki jih izdelujete v trgovini z živili. Preverite, kako lahko porabite manj denarja šele z nakupovanjem v drugem delu vaše trgovine.

Ne porabljajte denarja za te kuhinjske izdelke

Še en zelo hiter in umazan post: 20 kuhinjskih predmetov, za katere nikoli ne bi smeli plačati. Uporabite termos kot martini stresalec, polovico pokrovčka za skledo za skledo, fižol za valjčasto zatič, lopatico iz ročnega mešalnika za pletenje sadov in druge.

Shrani na temelju in prahu

Nekaj najdražjih ličil je temelj in prah. Da jih trajate dlje, ko kupite senco, temnejšo od vašega naravnega, nato jo mešajte z vlago (za podlago) ali otroškim praškom (za prah), dokler se ne ujema z vašo normalno barvo. Imeli boste več kot dvakrat več in nikoli ne boste mogli povedati razlike!

One-Ingredient Remover odstranjevalec DIY

Tukaj je nasvet, ki ga dobimo od profesionalnega klovna: namesto odstranjevalca ličil uporabite oljčno olje! Deluje prav tako kot trgovina kupil, in vlaži.

Pridobite zadnji maskara iz cevi

Maska, ki se začenja izsuševati? Dodajte nekaj kapljic kapljic kapljic za oči in stresajte. Kapljice za oči vam bodo omogočile, da bi zadnjič spustili cev. (Prepričajte se, da maskara zamenjate vsakih 4 do 6 mesecev.)

Uporabite Chapstick Namesto Cuticle Cream

Če imate radi kremaste kreme, namesto tega uporabite šopek! Ima enake sestavine za del cene. Poiščite vonj, ki vam je všeč, in posvetujte se s krvjo za vaše kožice. Uporabite lahko tudi dečke za nego nohtov ali za sončenje za del! Če imate del v laseh, preprosto vtrite nekaj čepičev po delu.

Ne zamudite LIFEHACK LIGHTNING ROUND o tem, kako uporabljati limone s posebno infografijo.

Naredite več odličnih nasvetov o našem podcastu, tako da se naročite iTunes ali Stitcher! Lahko se tudi prijavite za naše glasilo in sledite nam na Facebook za naše dnevne nasvete!

Iz slike iz Shutterstocka. Več nasvetov kdo je vedel?

Priporočena: