12 Sneaky Places za skrivanje grd (vendar nujnih) vsakodnevnih stvari

Kazalo:

12 Sneaky Places za skrivanje grd (vendar nujnih) vsakodnevnih stvari
12 Sneaky Places za skrivanje grd (vendar nujnih) vsakodnevnih stvari

Video: 12 Sneaky Places za skrivanje grd (vendar nujnih) vsakodnevnih stvari

Video: 12 Sneaky Places za skrivanje grd (vendar nujnih) vsakodnevnih stvari
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2023, September
Anonim

S temi kreativnimi rešitvami boste s tem, ko boste organizirali preplavljene pošiljke pošte v toaletne namene, pripomogli k odpravi vseh sob.

Med kupi neodprte pošte in črtastimi črtami čistilnih izdelkov je enostavno, da bi vsak bivalni prostor hitro prekoračil nered. To še posebej velja za manjše prostore in studio apartmaje, kjer se celo vaša postelja zdi kot glava. (Ste kdaj gledali na apartmaje za najem v New Yorku, NY? Dve besedi: Ni prostora za shranjevanje.)

Toda ne znojite majhnih stvari - ali prostorov. Tukaj je nekaj ustvarjalnih načinov za izrezovanje skritih kotičkov in crannijev za shranjevanje vseh teh dodatnih stvari iz navadnega vida. Zdaj ga vidiš … Zdaj pa ne!

1. Umetniška dela na tečajih

Vsakdo, ki se je moral soočiti z neugodno nameščenim kabelskim vtičem, bo cenil to pametno rešitev: preveliko sliko na tečajih, ki deluje kot medicinska omara. (Deluje odlično za prekrivanje termostatov in odklopnikov.)

2. Stowaway perilo

Nič ne negira čistega, dobro organiziranega prostora, kot je košarica, polna umazanega perila v kotu (ali še huje, razporejena na tleh). Iztegnite vrečo za pranje perila v korist čudovitega ovira; lahko pomaga prikriti kupe perila in celo ponuditi dodaten površinski prostor. Pipe, ki so vezane na podložke, držite v ožemanju, ki se podvajajo kot končna miza, kot je ta iz AllModern.

3. Sneaky varčevanje prostora

Ni prostora za omaro in išče izgovor za dodatni kozarec vina? Shranjujte čevlje v škatlah pod svojo posteljo, organizirane z razdelilci vinske škatle. Ali, saj veš, lahko greš s temi bolj tradicionalnimi triki, da bi bila vaša soba večja.

4. Organizator čez vrata

Ni skrivnost, da so organizatorji s pomočjo vrat odlični za obsežne zbirke čevljev. Vendar so tudi nepogrešljivi hišni hack za orodja za lase, čiščenje potrebščin in lepotilni izdelki v kopalnicah z omejenim prostorom kabineta.

5. Postavite posteljo na delo

V tesnih prostorih je klasična platformna postelja z vgrajenimi predali pretvornik igralnih iger in lahko najdete elegantne možnosti, da se prilegajo kateremu koli proračunu pri prodajalcih na drobno od IKEA do Pottery Barn. Ali pa preizkusite knjižni pokrov in ubijte dve ptici z enim kamnitom - prikritim prostorom za shranjevanje in z bistvenim pohištvenim kosom. Če že imate platformo, dobite novice: lahko najdete proračunsko prijazne samostojne knjižne plošče, ki se pripisujejo skoraj vsakemu okvirju. In če nimate proračun za nadgradnjo postelje, poskusite uporabiti posteljnino in podaljšano posteljno krilo - lahko skrijete škatle z vidnega polja pod njim.

6. Router škatle

Dekorativne škatle s strateško postavljenimi luknjami so odličen način za skrivanje neurejenih brezžičnih usmerjevalnikov in modemov ter spremljajočih zapletov kablov.

7. Fabric krila in zavese

Preprosta tkaninska zavesa ali krilo okoli pomivalnega korita ali televizijske konzole poteka daleč do vizualnega odklanjanja prostora. Bonus: za Super DIY so super.

8. Viseče datoteke

Priložite žepe za visečo datoteko zunaj policijskih knjig, da bi poskrbeli za pošto, revije in dokumente, ki so bili organizirani in izklopljeni. Tudi sneakier? Namestite jih v notranjost vrat omare s trakom Velcro, da jih ne bo videl.

9. Spice kopalnico

Teeny-majhna kopalnica v vašem stanovanju? Upoštevajte! Zaščitne stojnice na steni niso samo za začimbe. Dekorativni regali za začimbe so kot nalašč za držanje kozmetike in drugih toaletnih pripomočkov in jih je mogoče enostavno odstraniti, ko je čas za premikanje.

10. Večopravilne sobe

Tudi če v vašem stanovanju nimate prostora za resnično pisarno, obstajajo rešitve za organizacijo delovnega prostora, ki se prav tako ne zgodi, da bi bila vaša kuhinja. Prikradite mizo v omari za svojo sobo ali pa naredite mini organizirano pisarno iz prsnega koša. Za prihranke pri ultra prostora pa obstajajo zamenljivi futoni, ki se podvojijo kot vsakodnevni pulti (zdaj je razlog za pozno delo).

11. Kuhinjske skrivnosti

Zapiranje loncev in ponev znotraj pečice je časovno preizkušen trik za shranjevanje kuhinje v majhnih apartmajih. Ampak, če ste omejeni na polico, poskusite s spodnjim robom za shranjevanje, kot je ta v trgovini Container Store. Lahko uporabite dodaten prostor za skrivne stranske serviete, škatle čaja in celo kozarce.

12. Drsna kuhinjska shramba

Potrebujete celo več prostor za shranjevanje v tej majhni kuhinji? Postavite svoje spretnosti DIY za delo in zgradite tanko drsni pomnilniško omarico na kolesih, da izkoristite ta neroden prostor med hladilnikom in steno. Tukaj shranite svoje konzervirano blago, začimbe ali peko in sprostite nekaj tega dragocenega prostora v kabinetu!

Kakšne ideje za shranjevanje ste izmislili za svoj prostor? Sporočite nam v komentarjih!

Priporočena: