11 Oznake znakov To je čas za premikanje

Kazalo:

11 Oznake znakov To je čas za premikanje
11 Oznake znakov To je čas za premikanje

Video: 11 Oznake znakov To je čas za premikanje

Video: 11 Oznake znakov To je čas za premikanje
Video: Rare Body Features Only 1% of People Have 2023, September
Anonim

Pisanje na (starih) stenah vam pove, da dobite prostor, ki vam ustreza bolje.

Premikanje ni enostavno, ampak včasih je potrebno. Misliš, da si na robu poteze? Tukaj je 11 signalnih znakov, da je čas za začetek iskanja novega doma in premagovanje gibljivih škatel.

1. Razbijanje po šivih

Ali si prerasel svoj dom? Ali vaša družina raste? Ste naveličani čakati na vrsti za kopalnico vsako jutro?

Eden od glavnih razlogov za prodajo vašega doma je, da se premaknete na večjo, da bi se lahko prilagodili naraščajoči družini. Ko se vaši otroci preselijo v najstniška leta, si želijo tudi več prostora v lastnih sobah, delovnih prostorih in igriščih. Ta majhen dvosobni obrtnik ne more več nositi tovora.

2. Prazno gnezdo

Se vam zdi, da hodite v prazne prostore in se sprašujete, kdaj ste nazadnje pospravili? Ali imate težave pri odločitvi, ali želite spremeniti stare otroške sobe v šivalni prostor, pisarno ali medijsko sobo? Preveč hiše. Spodbujanje manjšega doma bi lahko bil vaš razlog za prodajo zdaj.

3. Zimska odmrznitev

Ali ste lansko leto obljubili, da ne bi mogel, ne bi šel skozi še šestmesečno arktično zimo v zvezni državi New York? Ali ste iskali na spletu v domovih v mestih, ki dejansko imajo sončne dni skozi celo leto?

Po dolgotrajni sušenju snežnih in snegih (in kopičenju dovozov) že več desetletij se mnogi odločijo za prodajo, zato jih lahko kupijo v toplejših podnebjih. Boste morali vedeti samo, ko boste zadeli to "zamrznitev točke."

4. srečanje tega posebnega nekoga

Če ste spremenili status povezave, je morda čas za spremembo. Ta luštna condo ali bungalov je bila prava za vas, toda ni vaš dom za sanje. Ne samo, da je v kopalnici le en umivalnik, vendar pa je prostor za plakate komaj dovolj za vaše obleke, kaj šele vaš partner. Če se poročite ali kohabitirate s pomembnim drugim, bi lahko bila prava priložnost za prodajo in prehod na ta naslednji dom.

5. Nadgradite svoj dom

Stvari se dobro izvajajo. Dobili ste to promocijo ali iztovorili nekaj novih strank. Gledali ste Houzz in Pinterest ter se sesuli čez kuhinje z dvojnimi pečicami in kopeli z zaprtimi parnimi tuši. Morda je čas, da začnete iskati nadgrajeno hišo svojih sanj (in se pripravljate na prodajo svojega trenutnega doma).

6. Zadnji dan dela

Veliko razmišljate o upokojitvi? Ali lahko storite, kar želite storiti - jadrate, golf, igrajte tenis, se družite z grandkimi - kjer živite zdaj? Če ne, boste morda pripravljeni na novo hišo in novo mesto.

7. Tesna finančna sredstva

Ali poudarjate račune za uporabnost, račune za popravilo in veliko hipoteko? Premikanje z drage površine v cenovno ugodnejši dom in skupnost lahko prinese mir v duševnem stiku in manj stresno finančno podlago, ki jo iščete.

8. Soseska gre pse

Ali si celo noč od sosednjih psov? Ali v zadnjem času opazite večje število kriminalnih dejanj ali več policijskih dejavnosti? Soseska, ki se giblje v napačni smeri, je lahko zelo prepričljiv argument za prodajo in potezo.

9. Poiščite krajšo pot

Ali porabite več časa s svojimi kolegi prijatelji kot z vašim zakoncem in otrokom? Ali ste sanjarili o hoji na delovnem mestu ali na potovanju, ki vas ne prisili, da poslušate urokov podcast vsak način?

Premikanje bliže delu je zelo pomembno, ko gre za prodajo. Če dolgoročni izgledi pri vaši trenutni službi izgledajo dobro, bi lahko bili bliže delovnemu življenju odličen razlog, da ga zapakirate!

10. DIY blues

Je bil zadnji vikend povsem zaseden z izleti v trgovino za izboljšave doma? Ali je seznam "medu" daljši, ne krajši? Morda ste utrujeni od skokov na tej jahalni kosilnici, da bi obrezali vaše veliko dvorišče. To so vsi znaki, da ste pripravljeni prodati in se premakniti v nizko vzdrževalno, popravilo prijazen dom.

11. Izplačilo

Ali je čas vračila? Po letih plačevanja hipoteke in ohranjanja stanja vašega doma ste verjetno ustvarili kapital. Ste pripravljeni premakniti nekaj denarja v vaše gotovinske in investicijske račune? Prodaja in selitev v cenejši dom vam omogočajo, da to ekstrapravnost delate na druge načine.

Ali razmišljate o selitvi? Kateri od teh razlogov - ali drugi - ste povzročili, da ponovno razmislite o vašem stanovanju?

Priporočena: