10 Surefire načinov porabiti več kot vi

10 Surefire načinov porabiti več kot vi
10 Surefire načinov porabiti več kot vi

Video: 10 Surefire načinov porabiti več kot vi

Video: 10 Surefire načinov porabiti več kot vi
Video: Серия видео для новых пользователей AdSense: основные разделы аккаунта AdSense 2023, December
Anonim
Ali se boriš, da vsak mesec preživiš svoj denar? Ali do konca meseca pridete le, če želite izvedeti, da je denar na vašem računu za preverjanje samo tam? No, če imate ta problem (in kdo ne?) Tukaj je 10 zanesljivih rešitev:
Ali se boriš, da vsak mesec preživiš svoj denar? Ali do konca meseca pridete le, če želite izvedeti, da je denar na vašem računu za preverjanje samo tam? No, če imate ta problem (in kdo ne?) Tukaj je 10 zanesljivih rešitev:
  1. Nehajte slediti porabi: Ko vidim družino s presežnim denarjem vsak mesec, 9-krat od 10, je težava, da spremljajo, kaj porabijo. Zato izklopite to preglednico in odstranite Quicken. In medtem, ko ste pri tem, pojdite naprej in onemogočite luč čekov na vašem avtomobilu.
  2. Kupite več hiše, kot vam je potrebno: Nakup monster hiše in financiranje 100% nakupa s prvo hipoteko in eno ali dvema lastniškima kreditnima linijama je odličen način za znebiti vašega bančnega računa vseh teh presežkov. Oh, in poskrbite, da posojilo prihaja s spremenljivo obrestno mero in obresti le plačila. Sprva lahko porabite manj, vendar ne skrbite, v nekaj letih vam bo denar izstopil iz vašega računa za preverjanje, kot je čil iz pijane mornarice.
  3. Najem novega avtomobila vsako leto: Stari, ampak dobri. Naredite to lep uvoz in porabili boste super.
  4. Kupite zdaj, pomisli kasneje: Življenje je kratko. Trdo delaj, igraj trdo. Živiš samo enkrat. Ne morete ga vzeti s seboj. Torej, ko vidite, da plazma TV ali članstvo v klubu, ali Rolex watch ali jet ski, kupite zdaj in razmišljate kasneje.
  5. Obtožiti! Ne plačujte gotovine, zaračunajte ga. Vem, da se to zdi neučinkovito. Navsezadnje je naš cilj tukaj porabiti denar. Toda za dosego tega cilja, morate misliti dolgoročno. Če zaračunavate svoje nakupe, lahko prihranite nekaj denarja vnaprej, vendar jim dajte nekaj mesecev ali leto, in porabili boste več denarja, ki bi odplačevali te kartice, kot ste si kdaj sanjali (zapomnite si pijanega mornarja).
  6. Investirajte v nepremičnine brez denarja! Potopite naravnost v globok konec z nekaterimi brez denarja naložbe v nepremičnine. V nobenem trenutku ne boste porabili denarja za zdrobljene klimatske naprave, nove strehe in pravne stroške za najemnike, ki ne plačajo najemnine. Zdaj vem, kaj pravite - kaj o teh reklamnih in sirastih knjigah, ki obljubljajo nepremičninsko bogastvo v kratkem času z uporabo drugih narodnih denarjev? Odlično vprašanje, zato si oglejte moj naslednji nasvet.
  7. Preživite veliko denarja za nepremične nepremičnine in sanjske knjige: Ne samo, da boste zapravljali denar v kratkem času, ampak boste razvili lažen občutek varnosti, ki vam bo pomagal potopiti v nepremičnine (glejte Nasvet # 6). Če potrebujete push, ponovite za menoj - cene nepremičnin NIKOLI Go Down.
  8. Uporabite kartico ATM kot najeto Mulo: Kakšne so kartice za bančne račune, ampak za umik veliko gotovine. Če ga dovolj uporabljate (in sledite Nasvetu # 1), do konca meseca boste spali s toni gotovine in, kot bonus, ne boste imeli pojma, kamor je šel ves denar.
  9. Ne govori s svojim soprogo o denarju: To se morda zdi čuden nasvet, vendar sem ugotovil, da če ne komuniciraš z vašim zakoncem o denarju, ga porabi zares preprosto postane veliko lažje.
  10. Ne načrtujte naprej: Ne načrtujte plačila za avtomobilsko zavarovanje v nekaj mesecih ali vaši letni premiji življenjskih zavarovanj. In ne shranjujte naprej za počitnice ali darila. Naj te stroške presenetijo, ko pridejo, in resnično boste hitro odtegnili ta bančni račun.

No, tam imaš. Oh, in če obstaja kdo tam zunaj, ki dejansko želi preživeti manj kot si, se pretvarjal, da je to nasprotni dan (to sem se naučil od mojih otrok).

Priporočena: