10 Malo življenje Hacks lahko uporabite danes

10 Malo življenje Hacks lahko uporabite danes
10 Malo življenje Hacks lahko uporabite danes

Video: 10 Malo življenje Hacks lahko uporabite danes

Video: 10 Malo življenje Hacks lahko uporabite danes
Video: Замена старых окон на новые. Переделка хрущевки от А до Я. Смета. Все что нужно знать. #7 - YouTube 2023, September
Anonim

Pred kratkim sem se pogovarjal v Bostonu in šalil, da me nihče ni nikoli obtožil, da sem skromen [smeh] … vendar sem bil dovolj skromen, da sem vedel, da imam najmanj 50% časa.

In edini način, kako to lahko ugotovim je, da preizkusim svoje teorije.

Na primer, Aziz Ansari in Chris Rock to počnejo, preden bodo kdaj zabeležili ogromno komedijo. Pojavljajo se v klubih brez komedij, ki poskušajo različne šale na različne občinstvo. (Aziz celo specifično preizkuša določene šale na določenih ciljnih skupinah. V zadnjem času filtrira svoje občinstvo, da ima določeno število posameznikov, skupaj z določeno količino ljudi v odnosih, da vidi, kako se različno občinstvo odziva na šale za odnose.

Zakaj se toliko osredotočam na testiranje? Ker lahko dobite ogromne zmage iz majhnih testov.

Tudi besede, ki jih uporabljate vsak dan, bi se lahko spremenili za rezultat 10x. Kako, kako se predstavite? Kaj pravite, ko nekdo reče: »Kaj delaš?« (Kaj, če bi vam lahko pokazal, kako bi spreminjanje nekaj besed okrog osvetlilo oči … ali pa se dolgočasiti, recimo, »Oh, to je lepo« in tja na zeleno?)

Da bi pomagali, sem pripravil brezplačen mini-ebook za testiranje, ki ga lahko prenesete danes.

(Pravzaprav sem lani pripravil knjigo z naslovom 15 Little Hacks, ki bi lahko spremenila vaše življenje. Bila je tako priljubljena, da jo danes začenjam nadaljevati.)
(Pravzaprav sem lani pripravil knjigo z naslovom 15 Little Hacks, ki bi lahko spremenila vaše življenje. Bila je tako priljubljena, da jo danes začenjam nadaljevati.)

Ni mi treba plačati centa. To je brezplačen prenos, ker sem hotel, da se naučite o nekaterih mojih najljubših testih. In kot posebno zahvalo za branje mojega gradiva, sem se odpravil na pomoč, da bi pomagal nekaterim mojim najboljšim prijateljem, ki so delili svoje teste:

Tukaj je postavka:

  • James Altucher - podjetnik, avtor Izberi samega sebe
  • Ben Casnocha - vodja osebja, ustanovitelj LinkedIn Reid Hoffman
  • Jay Cross - ustanovitelj, Do-It-Yourself Degree
  • Chris Guillebeau - gostitelj, vrh svetovne prevlade
  • Derek Halpern - ustanovitelj, socialni sprožilci
  • Lewis Howes - "končni življenjski stil podjetnika"

  • A.J. Jacobs - avtor 4 najboljših prodajalcev NYT
  • Cal Newport - profesor, Univerza Georgetown
  • Gretchen Rubin - bestselling avtor, The Happiness Project

V notranjosti boste ugotovili, kako so ti strokovnjaki uporabili testiranje za zmanjšanje prigrizkov … spremljanje opravkov, ki jih opravljate … obvladate 15-minutno nap … prihranite 30.000 $ na diplomski stopnji … in še veliko več.

To je mojo ekipo naredilo več kot 100 ur (in nekaj tisoč dolarjev), vendar sem ga želel deliti kot darilo, ker ste del skupnosti IWT.

Vse kar prosim je, da mi poveste, da je vaš najboljši test, in če vam je všeč, delite ebook s svojimi prijatelji. (Brez nadleženega DRM-ja ali karkoli drugega - samo posredujte jim, če jim je všeč.)

Kliknite tukaj, da dobite svojo kopijo, brezplačno.

Prav tako sem dal darilo za darilo za 500 dolarjev, če prenesete ebook in mi povejte svoj najboljši test ali "življenje hack" tukaj:

https://littlelifehacks.com/10moremore

Priporočena: