10 največjih domov za prodajo

Kazalo:

10 največjih domov za prodajo
10 največjih domov za prodajo

Video: 10 največjih domov za prodajo

Video: 10 največjih domov za prodajo
Video: Positano, Italy Evening Walk - Amalfi Coast - 4K60fps with Captions - Prowalk Tours 2023, September
Anonim

Od Kalifornije do New Hampshireja je sam vrh trga nepremičnin resnično večji od življenja.

Mala domovi se lahko še naprej povečujejo v priljubljenosti, vendar bo večja vedno boljša za najluksuznejši konec trga nepremičnin. Ko vaš proračun nima meja, si lahko privoščite neskončni prostor za vas, vašo družino in helikopter. Ne glede na to, ali ste sanjali o svoji vili v bližini Hollywooda ali na oddaljenem gradu v zvezni državi New York, so te resnično velike posesti zaslužile svoje mesto na seznamu desetih največjih hiš, ki so trenutno naprodaj v Združenih državah.

 1. Image
  Image

  1. Deluxe Lakeside Compound

  $19,800,000

  63.000 sq ft

  To sta dve veličastni posesti za ceno enega v tej čeljustici, ki se spušča na obali scenskega jezera Winnipesaukee v čudnem mestu Alton, New Hampshire. Med tema dvema lastnostima boste uživali v 12 sobah in skupaj 63.000 kvadratnih čevljev. Vaš prevoz na dom je lahko karkoli izberete, zahvaljujoč helikopterju na kraju samem in več dokih. (Tisti, ki potujejo z luksuznim avtomobilom, bodo preprosto uživali v vožnji od zaprtega vhoda in skozi šest hektarjev obdelanih travnikov.) Čeprav so zgrajene za celoletno uživanje, se nekatere značilnosti izstopajo v blažjih mesecih leta, kot so kamniti amfiteater, bazen brez meja z marmorjem in teniško igrišče. Za tiste, ki nameravajo gostiti številne družabne dogodke, imate posodo za razmnoževanje 7,555 kvadratnih čevljev, ki je posebej zasnovana za zabavo. Obstaja tudi ena izmed najbolj očarljivih lastnosti, s katerimi smo se srečali: zasebna čajna hiša v jezeru.

 2. Image
  Image

  2. Visoka Drama v puščavi

  $8,599,000

  52.000 sq ft

  Ta panoramski pogled na Camelback Mountain in metro Phoenix, ta 14-sobno, 23-kopalnica nepremičnine vam daje 52.000 kvadratnih metrov, da prilagodite na svoj okus. To je zato, ker se ta luksuzna lastnina prodaja kot-je - kar pomeni, da je to lahko ogromno prazno skrilavec za neomejeno ustvarjalnost. Čeprav bi nekatere funkcije potrebovale posodabljanje (na primer, velika soba se zdi, da imajo pokovke za pokrovi pokrova), nekateri so vredni ohranjanja, kot ametist kamnita kamin v gostišče, uvoženi marmorja po vsej domu in tramovi prsnega koša. Športni tipi bodo cenili tudi igrišče za racquetball in garderobne omare. Na splošno je to zanimiv projekt za prave lastnike.

 3. Image
  Image

  3. Osamljena španska vila v Los Angelesu

  $75,000,000

  40.000 sq ft

  Kul 75 milijonov dolarjev vam ne ponuja samo dvorec z 8 spalnicami, 21 kopalnicami, snemalnim studijem, zunanjim filmskim zaslonom, vinsko kletjo in degustacijsko sobo. Zahvaljujoč nekaterim zelo specifičnim značilnostim vam prinaša nepredstavljivo količino zasebnosti: podzemno auto galerijo, bazenski bazen za morske vode, notranji košarkarski dvor, ki se podvaja kot velika dvorana, svoj lasten salon s popolnim wellnessom in filmom gledališče skupaj s sladkarijskim zidom. Čeprav zaradi teh značilnosti nikoli ne morete zapustiti hiše, niste daleč od civilizacije. Zunanjost Los Angeles nepremičnine je blizu hotela Bel-Air, in je v neposredni bližini Brentwood, Beverly Hills in West Hollywood.

 4. Image
  Image

  4. Extravagant Extras v Kaliforniji

  $29,995,000

  38,7 00 sq ft

  Rustične krajine in zaščitene posestne skupnosti pogosto ne gredo z roko v roki, še posebej tista, ki so dovolj visoka, da se pohvali s pogledom na mesto, kanjon in ocean. Vendar, če imate dovolj proračunov, da bi omogočili 7-sobno, 7-kopalnico, 38.700 kvadratnih metrov posest v enem od najdražjih Poštnih številk v Ameriki, lahko preprosto ustvarite svojo rezino rajskega raja, kjer koli želite. Elegantna lastnina v Bradburyju v Kaliforniji vključuje 1.000.000 milijonov galonskih ribnikov s šareno postrvjo in mlakarskimi racami in ima dvonadstropni slap. Ribnik - edini, ki je takšen v celotni državi - je zaradi zelo dobro premišljenega sistema svež in čist. Voda se segreva s filtrom za ločevanje po meri z UV filtri in ohlaja za udobje postrvi s 300-tonsko centralno hladilno napravo. Kot ponavadi za luksuzne lastnosti, je tako, toliko bolj v smislu rekreativnih priložnosti. Poleg ribnika je tudi bazen brez meja in jacuzzi s 15 osebami. Deževen dan? Imate več kot dovolj časa, da zasedete svoj čas v zaprtih prostorih. Vaš cilj lahko uresničite v podzemnem pištolo s 25 metriži, dohitite svoje branje v knjižnici z dvema knjigama, povabite prijatelje na igro v poker sobi s kožo, vzemite vintage iz vinske kleti z 2.000 steklenicami ali V 3D gledališču posnemite film.

 5. Image
  Image

  5. Kamniti dvorec na srednjem zahodu

  $30,000,000

  38.000 kvadratnih metrov

  Tucked v gozdu območje v majhnih mestih Fort Wayne je 38.000 kvadratnih metrov meri meri dvorec, ki samo izgleda, kot da je bilo tam že vsaj stoletje. Prvotno zasnovan leta 1997 je bil po neverjetnih posesti, ki pripadajo družinam Astor in Vanderbilt, zgrajen 16-sobni, 26-kopalniški dom. Slikovita kamnita zunanjost je oddaljena z enako dobro zasnovanimi razlogi, ki vključujejo zasebno jezero in hleve. (Menimo, da so razlogi najboljši, zlasti v zimskem času, obkroženi s tropskimi palčami v solarijju.) Notranjost vključuje pričakovane, a nič manj impresivne izrezljane lesene plošče, skupaj s podrobnimi oblikami in mantelami, ki pomagajo nadgraditi iluzijo zgodovine. Če se zgodi, da ljubite konje, ta dežela vključuje možen bonus za vas: na voljo je konjeniški lasti svetovnega razreda za dodatnih 2.500.000 $

 6. Image
  Image

  6. Manikura Manor v New Jerseyju

  $29,995,000

  35.384 sq ft

  Nahaja se tik ob dramatičnih skalah Palisades, Alpine je ena izmed najdražjih poštnih številk v državi (pogosto je na vrhu tega seznama glede na leto). Celebrity od Chris Rock do Britney Spears so živeli v tej ekskluzivni skupnosti, morda zaradi zasebnosti, ki jo ponuja lokacija, in njegove bližine Manhattnu - to je čez reko Hudson iz mesta. Ta 11-sobna, 15-in-polna kopel, 35.384 kvadratnih metrov gruzijski kolonialni dvorec sedi na koncu veličastnega drevesa podložni dovoz in na vrhu 8-akre knoll. Tako kot druge impresivne posesti na tem seznamu je bil ta zgrajen z mislijo na zasebnost. Velikoposteljna jedilnica, košarkaško dvorišče s 3425 kvadratnimi čevlji, gledališka in garažna hiša z 8 avtomobili ohranjajo še bolj proč od očarljivih oči. Če uživate v odlični teniški igri, je bonus za vas samo: osvetljeno igrišče za dekoracijo turško igrišče, odprto za deco.

 7. Image
  Image

  7. Francoska fasada v Los Angelesu

  $85,000,000

  35.000 sq ft

  Los Angeles je dom nenavadne količine velikih posestev. Medtem ko morda pogosto vidite podobne značilnosti (navsezadnje je zasebna presejalna soba nujna v filmski prestolnici sveta), nista dva dvorca popolnoma enaka. Ta 10-sobno, 14-kopalnica, 35.000 kvadratnih metrov estate svoje arhitekturne znake iz različnih krajev na edinstven učinek. Zunanjost je tresla francosko s številnimi notranjimi prostori, ki riffing na ekstravagantno temo Chateau. Vendar pa boste našli tudi turški hamam in sobo z navdihom na maroškem. Čeprav notranjost kopiči na podrobnosti, so bili razlogi zasnovani z malo bolj zadržanimi. Fontane, eleganten bazen in ledeni ribnik naredijo lep prijeten sprehod po tleh, ko se v mestih pogrezate.

 8. Image
  Image

  8. Scottish-Inspired Estate v New Yorku

  $25,000,000

  34.000 sq ft

  Za milijonar ali milijarder, ki hrepeni po tem, da dodaja grad v svoj nepremičninski portfelj, prihajajo v vinogradniško posestvo z regalnimi koreninami, ki leži tik nad vzhodno mejo Connecticuta v lepem mestu Millbrook v New Yorku. Zgrajena leta 1924 za hčer Andrew Carnegie in brezhibno prenovljena od leta 2000 do 2004, je kamnita zgradba oddaljena od gradu Skibo na Škotskem (ki je bila v lasti industrijskega proizvajalca). Prostor z 10 spalnicami, 14 kopalnic ima elegantno privlačnost tako v zaprtih prostorih kot zunaj. Na štirih nadstropjih se razprostirajo 34.000 kvadratnih čevljev, ki so bili zasnovani tako, da se prilegajo temi gradu. Ogromna okna gledajo na izvrstne prostore na prostem, ki segajo od teniškega igrišča in kabane do 338 hektarjev sadovnjakov, ribnikov in ekološkega vrta z rastlinjakom. Seveda največji pogled ni niti del premoženja, temveč tudi v daljavi: gore Catskill.

 9. Image
  Image

  9. Super-moderni dvorec v Los Angelesu

  $100,000,000

  31.000 sq ft

  Velike posesti so pogosto navdihnile od desetletja preteklosti, to spektakularno premoženje v Los Angelesu pa poskrbi za bolj sodobne vplive. Veliko 12-spalnico, 23-kopalnica Estate ima elegantno zasnovo, ki je še posebej uporablja za eleganten učinek v notranjosti, kjer polirani kamen dodati subtilen dotik narave skozi odprto tloris. Torej, več kot 1/6 od 31.000 kvadratnih metrov posest posvečen ogromen glavni suite, medtem ko 40.000 kvadratnih metrov pokritih patios podaljša lastnost's footprint. Čeprav bi lahko sama količina prostora dala izolacijski učinek, je bil dom oblikovan z družabnostjo v mislih. Obstaja več zabavnih prostorov, ki segajo od jedilnic do palic, skupaj z značilnimi funkcijami, kot sta dvopasovska kegljišča, postavitev zelene barve s 50-stopinjskim ognjem, športno igrišče, igralno sobo in motorno igrišče s parkiranjem za 70. Plus, seveda, zahtevno kinodvorano in vinsko klet, ki je vedno treba z rarificiranimi dvorci. Res je manj zasebnega doma in več kot lastnik lastnega kraja.

 10. Image
  Image

  10. 1930-ih letovišče na založbi Sunset

  $88,000,000

  30.000 sq ft

  Ne glede na desetletje je ta posest v soseščini Holmby Hills v Los Angelesu vedno stal za eleganco. Vsak prostor v notranjosti 17-spalnice, 22 kopalnic in 30.000 kvadratnih metrov, ki ga je oblikoval Paul Williams v tridesetih letih, je dovolj luksuzen za mogul, zvezde in starletov. Takoj, ko greš skozi črna dvojna vrata, vas pozdravljam z velikim preddverjem, ki ga je določil spuščen lestenec, ki samo kaže na razkošje, ki se nahaja v 60-sobnem domu. Filmsko gledališče in omare s 6.000 kvadratnimi čevlji, ki se počutijo kot tako velike. Čeprav je nedvomno velik, se dom ne počuti impresivno - morda zaradi vintage pristopa k arhitekturi, ki je favorizirala prostore bolj intimnih dimenzij. Dom tudi brez težav združuje prostore v zaprtih prostorih in na prostem, predvsem prek številnih prostorov za sedenje, ki gledajo na pet očarljivih vrtov, ki jih najdete na kraju samem, ogromen bazen in kopalnico skupaj z Los Angelesovim obzorjem.

Priporočena: