10 Easy Fall Dekorativni projekti

Kazalo:

10 Easy Fall Dekorativni projekti
10 Easy Fall Dekorativni projekti

Video: 10 Easy Fall Dekorativni projekti

Video: 10 Easy Fall Dekorativni projekti
Video: Марк Пейгл: Как язык изменил человечество 2023, September
Anonim

Proslavite sezono s temi preprostimi projekti DIY.

Padec je tako dražljiv: tako kot se narava odloča za eno najbolj nenavadnih oddaj, se prehladi, da preživi ves čas na prostem. Vendar je to lahko dobra stvar. Imate več časa, da naredite nekaj zabavnih projektov DIY, in v tem procesu lahko privoščite prijetno vzdušje sezone skupaj s tistimi čudovitimi zlati, pomarančami in rdečami v vaš dom. To smo uredili od najpreprostejših do najbolj vpletenih, zato se lahko odločite, kako želite dobiti Martha Stewart-y:

Image
Image

Slika preko Flickr / valkyrieh116

1. Udari na trg kmetov

Naložite na koruzo, buče, squash, jabolka in hruške. Vendar jih želite združiti - v skledah, na svoji verandi, na plašču, v fantastični rožnini - so pripravljene proslave žetve.

Image
Image

Via bystephanielynn.com

2. Ohrani tiste buče

Če želite, da tiste buče trajajo sezono, namesto da postanejo gnilo opozorilo na zimsko bližnjo preslabo, morate le narediti dva preprosta koraka: jih očistite z malo razpršilcem za belila in jih polistirajte z dotikom vazelina.

Image
Image

Via roomzaar.com

3. Zberite listi, podružnice in želodce

Uživajte v zabavah v parku ali v soseski in izberete nekaj odličnih primerkov, ki jih boste postavili v vaze, svečnike in celo jasne kroglice.

Image
Image

Slika preko Jenislovinglife

4. Nastavite Leaves Ablaze

Uporabite lahko trakove, kot je uporabil uporabnik Instagram Jenislovinglife zgoraj ali pršilno lepilo, kot pravi Martha Stewart, da pritrdite jesensko listje na kozarce ali čajne luči. Kakorkoli, svetloba, ki prihaja skozi te zlate liste, bo lepa.

Image
Image

Via oursomethingnew.wordpress.com

5. Obrnite bučo v cvetlični lonček

Če ste pripravljeni, da izstopite iz rezila za rezanje Jack-o-Lantern, poskusite narediti eno od teh lepih lončkov za nekoliko bolj odrasel videz. Odlično za nekatere sezonske omejitve!

Image
Image

Slika preko kmetije Sugar Pie

6. "Starost" je pocinkana žlica

To je odlična sezona, s katero se lahko pretvarjate, da živite v stari kmečki hiši in če dejansko niste blizu skednja, polnega starih pocinkanih vedra (ki naredijo velike kmečke vaze), lahko umetno staro dobite samo tako, da jo namočimo v kis, kot je razloženo tukaj.

Image
Image

Via julieblanner.com

7. Naredite Burlap namizni tekmovalec

Burlap je še ena tekstura, ki lahko namiguje na elegantni kmetiji. Z dvema škarjama lahko okrasite cvetlice ali ustvarite mizo, ki samo pokliče zahvale za zahvalni dan.

Image
Image

Via mydailybubble.com/

8. Prilagodite vaša vrata

Namesto, da bi kupili vijoličast venec, vzemite eno od teh lesnih rezin v obrtni trgovini in udarite po barvni barvi. Potem lahko ustvarite svoj izbor sezonskih sporočil ali okusnih monogramov.

Image
Image

Slika preko West Elm

9. Oblačenje vaše dnevne sobe

Tudi, ko začnete nanositi na prijetne puloverje, ogrejte zofe in stole s pletenimi, pletenimi ali umetnimi krznenimi mehkami. Če se počutite posebno ambiciozne, lahko pletate svojo odejo in / ali zgradite svojo lastno rustikalno odejo.

Image
Image

Via upcycledtreasures.com

10. Izdelajte lamelni lesni blok

Končno, tukaj je projekt, ki zahteva dejansko vrtanje in ožičenje (čeprav ne veliko). Ko bo dnevna svetloba zdrsnila, bo to izmuznilo temo, medtem ko bo od mraza prineslo le malo več zunanjega.

Kaj počnete za praznovanje padca v vašem domu?

Priporočena: