10 aplikacij, ki jih morate prenesti pred projektom DIY

Kazalo:

10 aplikacij, ki jih morate prenesti pred projektom DIY
10 aplikacij, ki jih morate prenesti pred projektom DIY

Video: 10 aplikacij, ki jih morate prenesti pred projektom DIY

Video: 10 aplikacij, ki jih morate prenesti pred projektom DIY
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim

Na dotik zaslona dobite odlične nasvete za okrasitev in koristne informacije.

Te dni, najbolj neprecenljivo orodje za navdihujoče in organiziranje vsakega domov design projekta ustreza v zadnjem žepu. Ali želite primerjati in primerjati nove potencialne barve barve za vaš denar, poiščite mizo, ki ustreza vaši dnevni sobi in vašega proračuna ali načrtujete popolno popravilo kuhinje, obstaja tam aplikacija, ki vam lahko pomaga.

Tu je 10 priljubljenih - mnogi so brezplačni - ki so dobro pregledani, enostavni za uporabo in neverjetno priročni. Pomislite na njih kot naslednja najboljša stvar pri najemanju dekoraterja.

Image
Image

1. Houzz (Prost, iPhone, iPad in Android)Če iščete slike, ki navdihujejo preoblikovanje, poskusite Houzz, ki je CNN štel za "Wikipedijo za notranjo in zunanjo obliko."

V preprostem, elegantnem vmesniku si lahko ogledate več kot 4 milijone fotografij po sobi, slogu, lokaciji in vrsti pohištva ter shranite posnetke, ki so vam všeč v navidezni beležki (podobno kot plošča Pinterest).

Najhladnejša funkcija: Priključite ime večje barve in barve barve (npr. Behr v "Aged Olive") in si oglejte slike, ki so jih profesionalni oblikovalci objavili in označili s to barvo, ki je bila nameščena - še posebej v pomoč pri razširitvi subtilnih odtenkov v različnih nevtralnih sivinah,, in kreme.

Image
Image

2. RoomScan (Prost, iPhone)Inženirna aplikacija, ki lahko hitro sestavi sobni tloris prostora - ni potreben trak.

Če želite prebrati v prostoru, preprosto tapnite telefon proti steni in nato še drugemu; ko se dotaknete, boste videli, da se načrt prikaže na zaslonu. Ko končate, boste imeli popoln tloris s približnimi dolžinami sten in dimenzijami talne površine.

Najhladnejša funkcija: Deluje na kompleksnih oblikah sobe (sobe s kavlji ali L-oblike) prav tako enostavno kot pravokotne sobe.

Image
Image

3. RoomHints (Prost, iPhone)Če ste kdaj želeli, da bi lahko hitro pretvarjali svetovanje za dekoracijo, RoomHints je za vas.

Po vnosu tega, kar iščete (nova kavč, ideje o barvni barvi ali celo splošni nasveti o tem, kaj storiti z določenim prostorom), naložite fotografijo sobe in oblikujte profesionalce s priporočili.

Najhladnejša funkcija: Od sestavin, ki jih priporoča oblikovalec, ki se pojavijo, lahko shranite priljubljene izdelke in celo kupujete neposredno iz aplikacije.

Image
Image

4. SnapShop (Prost, iPhone in iPad)Ko nakupujete po novem pohištvu, je težko razumeti, kako bo izgledal v vašem prostoru.

Tukaj prihaja SnapShop. Prenesite sliko svoje sobe in prekrivajte slike pohištva (od IKEA, Crate & Barrel, CB2, Horchow, Pier 1 in drugih priljubljenih blagovnih znamk), premikate in vrtite kos, da vidite, kako bo izgledal kjer koli želite, da ga postavite.

Najhladnejša funkcija: Hitro si oglejte dimenzije, ceno in barvo ter končate razlike za vsak kos in kliknite na trgovino.

Image
Image

5. Označite na klic ($ 5 prenos, iPhone in iPad)Od notranjega oblikovalca Marka Lewisona je bila ta aplikacija tehnično izdelana za profesionalce, toda za tiste, ki se ukvarjajo z lastnimi remodeli, je resnično v pomoč pri načrtovanju vseh podrobnosti.

Kaj označuje Mark On Call je dejstvo, da lahko presegate osnovni tloris. Vmesnik vam omogoča dodajanje različnih možnosti nadstropja, arhitekturnih funkcij, pohištva in naprav, vsak v različnih barvah, teksturi in zaključkih. To pomeni, da lahko začnete vizualizirati prostor v smislu velike slike in dodate ideje, ki jih želite kupiti.

Najhladnejša funkcija: Če opazite tkanino, tekstil ali tla teksture, ki jo želite, snap pic in ga spustite v svoj načrt, da bi dobili občutek, kako bi lahko deloval v vašem prostoru (app tudi avtokozmetične teksture in vzorci, odvisno od tega, kje jih postavite).

Image
Image

6. myPANTONE (7,99 $ - 9,99 $ prenos, iPhone in Android)Pantone se je že od samega začetka pred več kot 50 leti pogosto štel za "gojenje barv".

Zato ni presenečenje, da oblikovalci radi uporabljajo to aplikacijo za načrtovanje splošnih barvnih shem za sobe in domove. DIYers lahko dobite veliko od tega, brskanje in sklicevanje na obsežne knjižnice senčnikov Pantone, ustvarjanje palet in jih delite po e-pošti z nekaj swipes.

Najhladnejša funkcija: Če vidite barvo, ki vam je všeč na svetu, snap pic, naložite in povlecite s prstom, da označite senco; aplikacija samodejno potegne najbližje barve na spektru Pantone. Shranite svoje priljubljene in začeli boste iskati sence, ki jih resnično želite, ko kupujete barve.

Image
Image

7. nousDECOR (Prost, iPhone in iPad)Oglejte si to: na kraju samem, na ljubljanskem trgu, v veleblagovnici ali v apartmaju prijateljev, opazujete element, ki ga imate radi, in želite hitro ugotoviti, kaj je in kje kupiti (ali podoben kos, ki ustreza vašemu proračunu).

Ta aplikacija poenostavlja ta proces - in je že vnaprej opozorjena, zasvojenost. Prilepite ali naložite fotografije dekorativnih predmetov ali elementov oblikovanja, ki jih želite, vnesite malo informacije o njih in aplikacija vas išče, tako da si jih z več kot 100 prodajalci povlečete podobne predmete po različnih cenah.

Najhladnejša funkcija: Knjižnica oblikovalskih navdihov in razpoloženjskih plošč, ki jih je mogoče poslati - vključene so bile dostopne cenovne točke.

Image
Image

8. HomeStyler (Prost, iPhone in iPad)Preden kupite ali odstranite stene, HomeStyler omogoča konceptualizacijo prostora od začetka do konca.

Po nalaganju posnetka vašega praznega prostora lahko praktično »preizkusite« pohištvo, razsvetljavo, talne obloge, ogledala, umetnine in zaključke iz pravih blagovnih znamk, da si ogledate, kako bodo izgledali v vašem prostoru. Shranite priljubljene, če želite sestaviti takojšen seznam dinamičnih nakupov.

Najhladnejša funkcija: Če ste pripravljeni poklicati strokovnjake, lahko aplikacija pomaga, da se ujema z profesionalnim strokovnjakom blizu vas.

Image
Image

9. iScape (9,99 $ prenos, iPhone in iPad)Podobno kot HomeStyler in Mark On Call, ampak za prostore - naložite posnetek vrta ali dvorišča in začnite dodajati drevesa, posteljnino, pohištvo, fontane, patios in ograje.

Če ga DIYing, iScape olajša načrtovanje, kaj kupiti in kako vse skupaj. Aplikacija vam lahko pomaga pri raziskovanju idej in izmenjavi vizije.

Najhladnejša funkcija: Orodje za teksturo, ki vam omogoča, da dokončate svoj načrt, dodate travo, mulč, kamne in druge pokrove tal.

Image
Image

10. Paint My Place (Prost, iPhone in iPad)Izbira barv barve je lahko ogromen, naporen proces. Paint My Place je malo lažje.

Srce te aplikacije je preprosto orodje, ki vam omogoča, da vidite, kako bo izgledala nova barva - na stenah, zunanjosti vašega doma ali v omarah in pohištvu - preden boste kdaj vzeli čopič. Prenesite fotografijo, izbirajte barvo in »barvajte«, tako da povlečete s prstom in poskušate čim več odtenkov, kot želite z ničemer.

Najhladnejša funkcija: Nadgradite za 2,99 evra, od 35 blagovnih znamk pa boste odklenili 30.000 barv.

Priporočena: